Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: از سال 97 تاکنون 34 هکتار و 700 مترمربع از اراضی موجود در مناطق چهارگانه تحت مدیریت این سازمان در استان رفع تصرف شد.
به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست کردستان،فریبا رضائی روز دوشنبه در نشست هم اندیشی سازمان‌های مردم نهاد زیست محیطی استان با استاندار اظهار داشت: از سال 97 تاکنون 347 هزار مترمربع از اراضی مناطق چهار گانه تحت مدیریت این سازمان رفع تصرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: پنج مورد ساخت و ساز غیرمجازی در حوزه منطقه حفاظت شده شاهو کوسالان با مساحت یک هزار و 648 مترمربع شناسایی و تخریب شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان افزود: 11 مورد از اراضی رفع تصرف شده مربوط با مساحت 37 هزار مترمربع در منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان هم مربوط به به جنگل‌ها و مراتع بود.
رضائی یکی از مشکلات مشترک بین ادارات کل محیط زیست و منابع طبیعی استان را وجود ناوگان خودرویی فرسوده دانست و گفت: علاوه بر فرسوده بودن این ناوگان افزایش قیمت بنزین هم بر مشکلات مربوط به بخش گشت و بازرسی افزوده است.
وی وضعیت این اداره‌کل از لحاظ تجهیزات اطفای حریق را ضعیف اعلام کرد و گفت: سال گذشته 50 میلیون تومان از اعتبار ملی به استان اختصاص داده شد ولی این مبلغ جوابگوی نیاز ما در تامین تجهیزات اطفای حریق نیست.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان یادآور شد: انتظار می‌رود ستاد بحران استان حمایت مالی در زمینه خرید تجهیزات موردنیاز برای اطفای حریق در مناطق حفاظت شده به این اداره‌کل اختصاص دهد.
رضائی در ارتباط با تخریب تپه کوچکه ره‌ش سنندج هم گفت: سال 94 استعلامی از محیط زیست گرفته شده که در پاسخ این استعلام آمده که هر اقدامی در این تپه باید براساس طرح توجیهی باشد.
وی با اشاره به اینکه محیط زیست در هر حوزه‌ای نمی‌تواند ورود کند، اضافه کرد: این مسئله بیشتر متوجه ارگان‌هایی است که با تغییر کاربری در این تپه موافقت کردند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: حدود 10 تا 12 سال است که با مشکل جایگاه زباله در شهرستان قروه مواجه هستیم و با تغییر پنج، 6 شهردار هم هنوز این مسئله به قوت خود باقی است.
رضائی افزود: چندین سال است که تاسیسات بازیافت زباله در روستای شیخ جعفر جایگاه قبلی دفن زباله شهر قروه مستقر شده ولی هنوز به بهره‌برداری نرسیده است.
وی با بیان اینکه شرکتی حاضر به سرویس و راه‌اندازی این تاسیسات شده ولی شهرداری تاکنون در این رابطه اقدامی انجام نداده است، اضافه کرد: در حال حاضر روزانه 75 تن زباله قروه به بستر رودخانه جنیان منتقل می‌شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: شهرداری قروه به دلیل همین موضوع دفن زباله به دستگاه قضایی معرفی و 100 میلیون هم جریمه شد ولی این اقدام هم بازدارنده نبود و هنوز مشکل حل نشده است.
کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت 32 هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت 43 هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت 57 هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت 39 هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و چندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصربفرد ترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونه های جانوری و گیاهی قرار داده است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان منطقه حفاظت شده رفع تصرف شد هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۹۸۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم

سید محمدرضا بهشتی پور مدیر روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: بر اساس قوانین و ضوابط زیست محیطی، چیدن گونه‌های گیاهی از جمله ریواس و گیاهان دارویی در مناطق حفاظت شده ممنوع است و با متخلفان برخورد می‌شود. 

وی در ادامه افزود: متأسفانه حضور بدون مجوز مردم در منطقه حفاظت شده پلنگ دره، موجب اختلال در امنیت منطقه و انجام وظایف محیط بانان، ریختن زباله و آلودگی زیست محیطی و روشن کردن آتش و افزایش احتمال آتش سوزی در منطقه شده است. 

وی در پایان تصریح کرد: از کانال‌های خبری و تبلیغاتی در فضای مجازی خواهشمندیم به هیچ عنوان با انتشار فیلم‌ها و تصاویر از ریواس چینی در منطقه پلنگ دره، مردم را نسبت به انجام این عمل غیرقانونی تشویق و ترغیب نکنند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان
  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • غذا دادن دستی به حیوانات پرسه زن، مصداق حیوان آزاری است
  • اجرای طرح اجتماعی پسماند در ۵ شهر و ۱۰ روستای چهارمحال‌ و بختیاری
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری
  • پسماند معضل استان‌های زاگرس نشین