Web Analytics Made Easy - Statcounter

عیلرضا کلاهی، عضو هیئت‌مدیره دیجی‌کالا و از بنیان‌گذاران شرکت سرآوا پارس، در حساب توییتری خود از سرمایه‌گذاری بر روی استارت‌آپ کاربوم خبر داد و نوشت: «با اینکه تصمیم گرفته بودم بخاطر مشغله کاری سرمایه‌گذاری جدیدی نکنم، کیفیت کار و تیم جذاب کاربوم تصمیمم را عوض کرد. خدمات منابع انسانی در ایران تاکنون ضعیف بوده، امیدوارم که بتوانیم همراه با تیم نخبه این استارت‌آپ حرکتی نوین را در این حوزه رقم بزنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

به‌نظر می‌رسد این توییت می‌تواند روح تازه‌ای به اکوسیستم استارت‌آپی کشور بدمد. باتوجه به شرایط اقتصادی کشور و بحران سراسری کرونا که دست‌و‌بال بسیاری از کسب‌و‌کارها را برای ادامه فعالیت بسته است و به‌ تبع آن بازار کار را تحت تأثیر خود قرار داده است، می‌توان سرمایه‌گذاری در استارت‌آپی که ارائه خدمات جامع منابع انسانی ازجمله استخدام را به‌عنوان رسالت خود می‌داند، به فال نیک گرفت.

چرا کاربوم؟!

گذر از شرایط کنونی و آغاز بازگشت موفقیت‌آمیز کسب‌وکارها به شرایط عادی ممکن است نیازمند برخی اصطلاحات یا حتی پوست‌اندازی سازمان‌ها در بخش مهم منابع انسانی باشد. از طرفی، بهبود مستمر بهره‌وری سازمان‌ها همیشه به بهبود، ارتقا و مدیریت صحیح منابع انسانی وابسته است. درنتیجه نمی‌توان از نقش خدمات مبتنی بر منابع انسانی به‌سادگی چشم‌پوشی کرد.

کاربوم که از سال ۹۴، به‌اسم تلنت‌یاب و با سرمایه‌ای بسیار اندک توسط تعدادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه تهران، آغاز به‌ کار کرده است، دغدغه بسیاری از فارغ‌التحصیلان برای ورود به بازار کار و انتخاب صحیح مسیر شغلی را به‌خوبی شناسایی کرد و درصدد برآمد تا با پرکردن این خلا بتواند نقش مهمی در روانه‌سازی متخصصین جوان و تحصیل‌کرده به بازار کار کشور ایفا کند.

این استارت‌آپ که خود از حضور متخصیص جوان حوزه مدیریت منابع انسانی بهره می‌برد، در تلاش بوده است که فعالیت خود را از یک وبسایت صرفا استخدام و کاریابی به مجموعه‌ای وسیع‌تر و جامع‌تر از خدمات منابع ‌انسانی گسترش دهد. در این راه، کاربوم بخش‌های مختلفی را به وبسایت خود افزود تا علاوه‌بر تسهیل فرایند اشتغال برای کارجویان، به ارتقا مهارت‌های شغلی آن‌ها کمک کند و از طرف دیگر، سازمان‌ها را در جذب نیروهای مناسب و متخصص یاری نماید.

جذب سرمایه و گام بزرگ به‌سوی تحول خدمات منابع انسانی

به عقیده میلاد بختی، مدیر عامل کاربوم، بسیاری از وب‌سایت‌های رقیب، خدمات خود را تنها به استخدام منحصر کرده‌اند و پس از تکیمل فرایند استخدام به‌نوعی دست به رهاسازی سازمان و کارجو می‌زنند، درصورتی که کاربوم سعی کرده‌است این فرایند را حتی پس از استخدام هم ادامه دهد و فرایند روانه‌سازی را در سازمان‌ها تسهیل کند.

از همین رو، کاربوم با اضافه‌کردن ویژگی‌هایی مانند رزومه‌ساز آنلاین، سیستم پایش کارجویان (ATS)، ارائه مطالب آموزشی متنی و ویدئویی، علاوه‌بر اینکه برای کارجویان و سازمان‌ها جذابیت‌های ویژه‌ای ایجاد نموده است، در سال ۹۸ توانست به نقطه سربه‌سر برسد.

این موفقیت نظر بسیاری از سرمایه‌گذاران را به این مجموعه جلب کرد و درنهایت باعث سرمایه‌گذاری ۵ میلیارد تومانی توسط مهندس علیرضا کلاهی، از افراد سرشناس اکوسیستم استارت‌آپی کشور، شود. البته به‌گفته میلاد بختی، شخص حقوقی دیگری نیز در این سرمایه‌گذاری حضور دارد.

کاربوم با جذب این سرمایه قصد دارد با افزایش نیروهای متخصص خود بتواند خدمات خود را گسترده‌تر کند و گام بزرگی را در تحول منابع انسانی کشور بردارد؛ به‌طوری که در آینده به‌عنوان مجموعه‌ای پیشرو در ارائه خدمات این حوزه در کشور شناخته شود.

لینک کوتاه: asriran.com/0033j0

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سرمایه گذاری منابع انسانی خدمات منابع سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه ویژه به کارگاه‌های فنی و حرفه‌ای در کردستان
  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • شعار بانک در سال جاری، توجه به سرمایه انسانی به عنوان هسته‌ اصلی توسعه بانک است
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران | بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می دهد؟ | ۹۵ درصد حریق ها عامل انسانی دارد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟