Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، الهی کارشناس مسئول آفات عمومی استان گفت: ملخ صحرایی که مضرترین انواع ملخهاست اصولاً بومی ایران نبوده و، چون معمولاً از روی خلیج فارس پرواز نموده و خود را به ایران می‌رساند بدین جهت در ایران به آن ملخ دریایی هم می‌گویند.
او افزود: ملخ صحرایی قدرت پرواز روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ کیلومتر را دارد و احتمال دارد این آفت در مسیر باد قرار گرفته و وارد شهرستان کاشمر شده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
با توجه به بارندگی‌های اخیر مراتع سبز، رطوبت کافی در حاشیه مسیل‌ها و دشت با خاک نرم، وجود دارد که محیط مناسبی برای تخم ریزی آفت است.
کارشناس مسئول آفات عمومی استان ادامه داد: هر ملخ در مجموع قادر به گذاشتن ۳۰۰تا۴۰۰تخم است که تبدیل به پوره می‌شود و اگر نتوان جلوی تخم‌ریزی ملخ‌های بالدار صحرایی را گرفت، میزان افزایش آن‌ها غیر قابل شمارش خواهد بود.
الهی بیان کرد: با توجه به پراکندگی آفت در منطقه امکان سمپاشی وجود ندارد لذا منطقه به طور منظم بازدید شود و در صورت مشاهده دستجات ملخ در منطقه کنترل شیمیایی به سرعت انجام شود. ملخ خای صحرایی تاکنون آسیبی نداشتند حسین محمدی مدیر جهاد کشاورزی کاشمر گفت: این ملخ برای اولین بار در تاریخ ۲۷ اردیبهشت سال جاری در منطقه دشت شادقول نزدیک روستای عارف آباد مشاهده شد که در این منطقه به رنگ زرد لیمویی در حال جفت‌گیری و تخم‌ریزی است.
او افزود: تاکنون خسارتی از هجوم ملخ‌ها به محصولات زراعی و باغی در منطقه وارد نشده‌است و  از کشاورزان و اهالی روستا‌ها درخواست کرد در صورت مشاهده دسته‌جات ملخ مراتب را در اسرع وقت به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اطلاع دهند تا عملیات لازم توسط نیرو‌های مدیریت انجام گیرد.
انتهای پیام// م. د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کاشمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۵۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: محموله روغن آفتابگردان آلوده به سموم دفع آفات، از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد.

به گزارش تسنیم؛ اخیراً انتشار خبر توزیع بیش از ۴۷ هزار تن روغن آلوده و مسموم و تاریخ گذشته در برخی از رسانه‌ها، جنجال به پا کرده است. براساس ادعای برخی رسانه‌ها، با وجود تأکید صریح سازمان غذا و دارو مبنی بر مسمومیت روغن‌ها به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها و تاریخ مصرف گذشته بودن روغن‌ها، دستور ترخیص بیش از ۴۷ هزار تن از آن‌ها و توزیع در کشور، صادر شده است.

یوسف صادقیان؛ مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار تسنیم با بیان این که این میزان روغن خام آفتابگردان در سال ۱۴۰۰ وارد کشور شده است، اظهار کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه‌برداری و آنالیز این روغن در آن زمان اقدام کرده است که به دلیل مغایرت در باقی مانده سموم دفع آفات نباتی، این محموله نتوانست مجوز ترخیص اخذ کند.

وی افزود: واردکننده این روغن درخواست نمونه‌برداری مجدد را ارائه کرد که باتوجه به اینکه کالا، یک کالای استراتژیک بود سازمان غذا و دارو با این درخواست موافقت کرد که این آزمایشات مجدداً تکرار شد. سه مرحله نمونه‌برداری و پنج بار آزمایش انجام شد و در همه موارد نمونه‌برداری، عدم انطباق در باقی مانده سموم دفع آفات محرز شد.

مشاور امور فنی و سیاستگذاری اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: در همین راستا هم به صاحب کالا و هم به معاونت غذا و داروی هرمزگان، عدم ترخیص و لزوم مرجوع کردن آن ابلاغ شد. این آزمایشات هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشوری در حوزه غذا انجام شده و بنابراین اعلام می‌کنیم که این محموله روغن از نظر سازمان غذا ودارو امکان ترخیص و مصرف ندارد و اقدامات قانونی نیز توسط مرجع قضایی در دست اقدام است تا این کالا مرجوع شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • جوابیه غذا و دارو در خصوص روغن های تاریخ مصرف گذشته
  • انجام ۱۰۱ هزار تن آسفالت‌ریزی در منطقه ۱۵ در سال گذشته
  • وزارت بهداشت : محموله روغن آلوده به سموم مجوز مصرف ندارد
  • آسفالت‌ریزی ۱۰۱ هزار تنی شهرداری منطقه ۱۵ در سال گذشته
  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • ماجرای ترخیص روغن‌های آلوده به سموم چیست؟
  • ماجرای مجوز ترخیص روغن های خوراکی وارداتی
  • سازمان غذا و دارو مجوز مصرف روغن آفتابگردان آلوده به سموم را نمی‌دهد
  • ماجرای جنجالی روغن‌های آلوده در کشور چه بود؟
  • توفان شدید غرب و جنوب خراسان رضوی را درنوردید