Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@03:53:13 GMT

تاسیس ۴ صندوق پژوهش و فناوری جدید

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۱۷۶۶

تاسیس ۴ صندوق پژوهش و فناوری جدید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دبیرخانه صندوق پژوهش و فناوری، چهل و هفتمین جلسه کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری به ریاست دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دبیری دکتر علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و با حضور تمامی اعضا در محل ساختمان شهدای جهاد علمی  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این جلسه گزارش اقدامات و وضعیت اساسنامه پیشنهادی صندوق‌های پژوهش و فناوری در کمیسیون علمی هیات دولت به اطلاع اعضا رسید.

دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این جلسه گفت: موضوع افزایش سرمایه صندوق‌های پژوهش و فناوری باید مورد توجه قرار گیرد تا این صندوق‌ها نقش فعال‌تری در زیست بوم فناوری ایفا کنند.

وی افزود: در خصوص افزایش سرمایه، صندوق‌های پژوهش و فناوری لازم است نقش بخش خصوصی پررنگ تر شود.

رئیس کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری اظهار داشت: صندوق‌های پژوهش و فناوری لازم است در حوزه سرمایه گذاری‌های خطرپذیر فعال‌تر عمل کنند تا نقش ویژه‌ای در فناوری‌های نو و پیشرفته (های‌تک‌) داشته باشند چراکه ورود به این فناوری‌ها می‌تواند به توسعه کشور در حوزه‌های مختلف کمک شایانی کند.

در این جلسه ، با تصویب اعضای کارگروه، مجوز تاسیس صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان البرز، صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی امیرکبیر، صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان هرمزگان و صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی صنایع خلاق صادر شد.

همچنین اعضای کارگروه با تغییر سهامداران صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی نوآوری اجتماعی و تمدید مجوز تاسیس صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد موافقت کردند.

در ادامه این جلسه کلیات دستورالعمل پیشنهادی ناظر بر ضمانت‌نامه صندوق‌های پژوهش و فناوری به اطلاع رسید؛ دبیرخانه موظف شد پس از جمع آوری نظرات پیشنهادی اعضای کارگروه و صندوق‌های پژوهش و فناوری کشور، دستورالعمل نهایی پیشنهادی در جلسه آینده کارگروه مطرح شود.

در انتهای این جلسه گزارش تحلیلی عملکرد اعضای انجمن صنفی صندوق ها و نهادهای سرمایه گذاری خطرپذیر کشور توسط دکتر فریدوند رئیس انجمن ارائه و پیشنهادات و درخواست‌های احصاء شده از سازمان‌ها و نهادهای کشور مطرح شد.

کد خبر 4930681 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق نوآوری و شکوفایی منصور غلامی وزیر علوم ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی فناوری نانو تولید اینترنت فناوری فضایی نوآوری گوشی هوشمند هوش مصنوعی امنیت اطلاعات محمد جواد آذری جهرمی کووید 19 صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی صندوق های پژوهش و فناوری صندوق ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۱۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بزرگترین مرکز توزیع پوشاک حجاب در مشهد تأسیس می‌شود
  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • دستور رئیسی برای طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره
  • جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان مهریز
  • ابراهیم رئیسی دستور ساخت جت ۱۰۰نفره را داد!
  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رییس‌جمهور
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد