Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه زابل گفت: طرح ۴۶ هزار هکتاری دچار ایرادات فراوانی است کهک به تایید نظر اساتید رسیده است با این حال برای سیزدهمین بار دولت تصمیم به افتتاح آن گرفته است.

محمد مقصودلو، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه زابل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص افتتاح طرح آبرسانی به مزارع سیستان توسط دولت برای سیزدهمین مرتبه گفت: امروزه در سیستان حرف‌هایی مبنی بر افتتاح طرح آبرسانی به مزارع دشت سیستان موسوم به ۴۶ هزار هکتاری شنیده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مقصودلو افزود: در سال ۹۳ آقای روحانی در سفر خود به زاهدان اعلام کرد که قرار است در سه سال متوالی و هر سال ۵۰۰ میلیارد تومان به منظور ایجاد یک تحول بزرگ در بخش کشاورزی منطقه سیستان اختصاص بدهد. در همان روز‌ها اعلام کردند که با توجه به هزینه زیاد طرح، با اجازه رهبر انقلاب این مبلغ از محل صندق توسعه ملی (حساب پس انداز دولت تدبیر و امید) برداشت خواهد شد که عملی نشد.   بیشتر بخوانید: تذکر نماینده مردم سیستان به وزیر کشاورزی به منظور پرهیز از افتتاح طرح ۴۶ هزار هکتاری اعتراض ۱۰ تشکل دانشجویی سیستان و بلوچستان نسبت به افتتاح طرح آبرسانی دشت سیستان
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه زابل عنوان کرد: طرحی که هنوز به طور کامل تکمیل نشده است و دچار ایرادات فراوانی است چطور پتانسیل افتتتاح شدن را دارد؟ از جمله ایرادات فنی طرح می‌توان به عدم تطابق آبیاری تحت فشار با وضعیت فرهنگی منطقه سیستان (تا کنون چنین شیوه آبیاری در منطقه سیستان به صورت گسترده وجود نداشته است)، عدم اجرای کامل و تست پروژه پایلوت قبل از شروع طرح اصلی، عدم اجرای صحیح شیوه مدیریت پروژه به صورت epc، عدم انجام مطالعات فاز ۱ و ۲ قبل از اجرای پروژه، عدم پیش بینی محل تامین هزینه‌های نگه داری طرح بعد از اجرا و عدم وجود نظام بهره برداری است. بعد از اجرای طرح، سوال مشخص این است که اگر افغانستان مانند سال ۹۶ حاضر به اهدای حق آبه هیرمند نکند آب مورد نیاز طرح از کجا تامین می‌شود؟

وی افزود: این‌ها بخشی از مشکلاتی است که از لحاظ علمی به تائید اساتید متخصص دانشگاه زابل رسیده است. در چند ماه گذشته بسیج دانشجویی دانشگاه زابل اقدامات متعددی در جهت شفافیت پیرامون این مسئله کرده است که هر بار با فشار سیاسی استانداری به نتیجه نرسید؛ از جمله فشار به دانشگاه جهت کنسل کردن جلسه هم اندیشی فعالین اجتماعی و اساتید دانشگاه با جمعی از اعضای بسیج دانشجویی و لغو جلسه پرسش و پاسخ تخصصی اساتید دانشگاه با مسئولین طرح و نماینده جهاد کشاورزی استان.

مقصودلو تاکید کرد: فشار‌های سیاسی به دانشگاه‌ها در دولت آقای روحانی منجر به انحراف دانشگاه از روند عادی خود شده است. سوال جریان مطالبه گر دانشجویی اینجاست که اگر این طرح مشکلی نداشت چرا با فشار به دانشگاه این جلسات کنسل شد؟ اگر این طرح دچار مشکلات عدیده است چطور میخواهند آن را افتتاح کنند؟

این فعال دانشجویی تصریح کرد: تقاضای ما از قوه قضائیه ورود هوشمند و پیگیری مجدانه برای رسیدگی به تخلفات این طرح است که میلیارد‌ها تومان از پول بیت المال را صرف خود کرده است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طرح 46 هزار هکتاری سیستان و بلوچستان بسیج دانشجویی دانشگاه زابل ۴۶ هزار هکتاری افتتاح طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۲۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، مهرداد محمدی ادوار حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: این تشکل‌ها بستر بسیار خوب و مناسبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری دانشگاه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی است و می‌تواند دانشجو را از انفعال در فعالیت دانشجویی و فرهنگی خارج سازد و آن را مهیای حرکت در جهت پیشرفت کشور نماید.

وی در ادامه به موضوع لزوم رقابت بین سایر تشکل‌ها و جریانات فرهنگی دانشگاه اشاره کرد و تصریح کرد: وجود رقابت کاری در کنار حفظ دوستی‌ها و همکاری های مشترک باعث افزایش بهره‌وری و سطح کیفی برنامه‌های اجرایی خواهد شد چراکه همه این مجموعه‌ها دارای هدفی واحد و آن‌هم رشد و پیشرفت نظام آموزش عالی و به طبع آن کشور هستند و این امر بایستی مورد توجه این دست‌اندرکاران قرار گیرد که این رقابتِ درست منجر به پیشرفت در این حوزه‌ها خواهد شد.

مسئول اسبق حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه با بیان اینکه دانشجو نباید نسبت به اتفاقات اطراف خود منفعل و بی‌تفاوت باشد، گفت: تشکل‌های دانشجویی در مسیر فعالیت خود نباید تحت تاثیر جریان‌ها و فعالیت‌های سیاسی قرار گیرند و از گرفتار امر سیاسی‌کاری شدن پرهیز کنند که این موضوع آفتی بزرگ و تاثیرگذار بر فعالیت‌های دانشجویی است.

ادوار بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه ادامه داد: در نظام اسلامی، دانشگاه تنها محل ارائه و کسب آموزش‌های علمی نیست، بلکه محلی برای هویت‌سازی و آماده‌سازی فرد برای مراحل بعدی زندگی و دوران پسا تحصیل وی هست و این موضوع می‌طلبد که مسئولین نیز اهمیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی را بیش‌از پیش درک کنند.

مهرداد محمدی با بیان اینکه دشمن همواره دانشگاه‌ها و قشر دانشجو را مورد هدف قرار داده و برای دست‌یابی به اهداف شوم خود همواره برای سوءاستفاده از محیط دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی کرده است، بیان کرد: دشمنان همواره در تلاش هستند رشد علمی و حرکت به سمت تمدن نوین اسلامی را متوقف کنند اما حضور جوانان مومن، معتقد و انقلابی در این مسیر، بیش از پیش دشمنان را مأیوس کرده است و این موضوع در جامعه و محیط اطراف نیز اثرات مطلوبی را برجای خواهد گذاشت.

وی در ادامه با اشاره به انتقاد مقام معظم رهبری در دیدار رمضانی امسال خود با دانشجویان مبنی بر کمرنگ بودن پیشرفت‌های کشور در ذهن و مواضع دانشجویان، گفت: همانطور که معظم له بارها تاکید نمودند بایستی در کنار نگاه انتقادی منصفانه و همراه با راهکار به مسائل و مشکلات کشور، نگاه مفتخرانه به دستاوردها و پیشرفت‌های چشمگیر و پرشمار کشور در حوزه‌های مختلف را نیز داشت و علاوه بر این نگاه به تبیین آن‌ها نیز برای سایر قشر دانشجو در چارچوب تشکیلات و مجموعه‌های موجود پرداخت.

مسئول اسبق حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در ارتباط با محدودیت‌ها و چالش‌های تجربه شده در دوران مسئولیت در این دانشگاه ضمن قدردانی از همراهی مسئولین به نکاتی از جمله اجازه ندادن متولیان، وجود برخی ملاحظات خاص و محدودیت‌زا مبنی بر انجام فعالیت‌ها و صرف بودجه‌ها صرفا در محدوده دانشگاه اشاره کرد و افزود: وجود این دست از قوانین علاوه بر اینکه باعث جلوگیری از ارتباط بیشتر محیط دانشگاه‌ با محیط برون دانشگاهی می‌شود در نهایت مانعی نیز بر انجام برخی فعالیت‌های بیشتر بوده و ایجاد محدودیت کرده است.

محمدی در پایان در خصوص فعالیت‌های حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در زمان مسئولیت خودت با بیان اینکه در شرایط ویژه شیوع ویروس کرونا و همراه با محدودیت‌هایی مواجه بوده‌اند از فعالیت‌هایی نظیر برپایی مرکز واکسیناسیون کرونا در دانشگاه جهت دانشجویان و عموم مردم، ضدعفونی اماکن عمومی و دانشگاهی به‌منظور جلوگیری از شیوع این ویروس، برگزاری اردوی راهیان نور بصورت مجازی، کاروان‌های نیکوکاری و اروهای جهادی، برگزاری مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی و بسیای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی در آن زمان یاد کرد.

خبرنگار: نرگس نوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1226830

دیگر خبرها

  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • افتتاح نمایشگاه صنایع‌دستی و هنرهای وابسته در زابل
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران درحمایت از دانشجویان آمریکا
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی شده بود
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی