Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@03:41:59 GMT

گل بود به سبزه نیز آراسته شد!

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۴۳۸۱

گل بود به سبزه نیز آراسته شد!

پیش خرید ۶۷۰۰ خودرو از شرکت سایپا و توزیع ۹۳ درصد محصولات این شرکت در ۱۵ نمایندگی مرتبط با این باند تنها یکی از جرائم باند«وحید و نجوا»است.
 برخی خبرگزاری‌ها سابقه فعالیت این زوج را از شرکت های هرمی دهه۸۰ و در شرکتی به نام پالینورمی دانند که خبرگزاری‌هادر سال ۸۸ و ۸۹ اخبارمتلاشی شدن این باندرا منتشر کردند امااسامی سرکرده های این شرکت افشا نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان زمان  رسانه‌ها از آزادی برخی دستگیرشدگان با قید وثیقه انتقاد کردند واکنون نیز معلوم نیست که چگونه این زوج از آن مهلکه نجات یافتند و موفق به تصاحب کرسی سلطان و ملکه خودروشدند!

یکی دیگر از جرائم نجوا افتتاح ۲۶۰ حساب بانکی به نام اشخاص حقیقی و حقوقی و۳۲۰۰ میلیارد تومان پولشویی است. همچنین کشف ۲۴۷۰۰سکه تمام بهار آزادی و ۱۰۰ کیلو طلا از منزل این زوج از دیگر جرم های آنها است.
نوع جرائم به ویژه پیش خرید هزاران خودرو، تعدد حساب های بانکی و نیز کشف قریب به ۲۵ هزار سکه از منزل آنان نشانه های آشکاری ازوجود فساد سیستماتیک در سامانه توزیع خودرو و شبکه بانکی کشور است.

 ارتکاب جرایمی در این ابعاد هرگز بدون ارتباط با عواملی در درون این سامانه ها ممکن نیست .طی ماه‌های گذشته رسانه‌ها بارها از تکمیل شدن چند دقیقه ای سامانه های ثبت نام خرید خودرو و دلالی های میلیونی ثبت نام  گزارش داده اند،اما متاسفانه اقدام جدی در این زمینه صورت نگرفت .البته محکومان دیگر این پرونده مدیران شرکت سایپا هستند که  ارتباط شبکه‌ای باندهای تبهکار با عواملی در درون سیستم را آشکار می کند.

 در مورد وجود عوامل فساد در درون دستگاه‌های اجرایی وآلوده شدن برخی صاحب منصبان و کانون های ثروت و قدرت به فساد،بارها از سوی دلسوزان انقلاب هشدار داده شده است وحضوردو نماینده مجلس _ که متأسفانه گاهی با شعارهای سوپرانقلابی سعی در پنهان کردن چهره خود داشتند_یکی دیگر از شواهد این واقعیت است.
 برخورد قاطع قوه قضاییه با مفسدان و اخلالگران اقتصادی قطعاً اقدامی شایسته است، اما هرگز راهکارریشه ای محو فساد از جامعه نیست. همه مقامات کشور و صاحب منصبان در نبود یک سیستم نظارتی مقتدر ،هوشمند و قاطع در معرض لغزش هستند. از سوی دیگر قوانین و مقررات متنوع وبی ثباتی و تغییرات مکرر آنهاوامضاهای طلایی زمینه را برای نفوذ باندهای تبهکار و دست اندازی به اموال مردم را فراهم می کند .

موثرترین راهکار مبارزه با فساد اصلاح قوانین ،مقررات وساختارهای فساد زاو شفافیت درفعالیتهای اقتصادی آحاد جامعه به ویژه صاحب منصبان ومقامات و وابستگان انها با بهره گیری از فناوریهای نوین ودولت الکترونیک است .
 اعدام و مجازات تبهکاران اقتصادی تسکین رنج مردم هست ،اما التیام آن نیست.

پاسداری از اعتماد عمومی به عنوان ارزشمندترین سرمایه اجتماعی نظام اسلامی،با اصلاح ساختارهای فسادآفرین و ایجاد شفافیت در فعالیت های اقتصادی میسراست .به طوری که واقعاً صاحب‌منصبان و مدیران جامعه در اتاق شیشه ای و قابل رصد مستمرباشند. آیا مجلس یازدهم به این مهم اهتمام خواهدنمود؟

کد خبر 1391190

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سکه و طلا ارز صاحب منصبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۴۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 

به گزارش جام جم آنلاین، صبح امروز نسبت خبری سالانه روح الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور برگزار شد. وی در این نشست در پاسخ به پرسش خبرنگار جام جم آنلاین مبنی بر اینکه چرا تاکنون نتوانسته‌ایم از ظرفیت فناوری و شرکت‌های دانش بنیان برای ایمن سازی خودرو‌های تولید داخل استفاده کنیم؟ توضیح داد: مسأله صنعت خودروی کشور علم و فناوری نیست. برای نمونه مشکل این نیست که کیسه هوا در دسترس نیست یا نمی‌توان اسکلت خودرو را ساخت.

وی یادآور شد: تمام این تجهیزات با کیفیت به روز دنیا و دست کم بهتر از چین در کشور در دسترس خودروسازی است.


معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به اینکه مسأله مدل اقتصادی صنعت خودروسازی باید مورد توجه قرار بگیرد، عنوان کرد: برخی در خصوص این مسأله آدرس غلط داده و به فناوری اشاره می‌کنند.

به گفته دهقانی فناوری لازم وجود دارد. اما از آن استفاده نمی‌شود، زیرا برای آن‌ها نمی‌صرفد.

وی ادامه داد: بنابراین مسأله خودرو و بیماری آن نحوه مدیریت این صنعت در کشور است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور درباره اینکه خودروسازان تولیدات خود را گرانتر از نمونه‌های خارجی می‌فروشند نیز بیان کرد: بیماری صنعت خودرو در کشور علم و فناوری نیست. اگر این صنعت خصوصی و منحصر باشد، خودروی با کیفیت تولید می‌شود و مشکلات دیگر این حوزه نیز برطرف می‌شود.

تحول در حوزه هوش مصنوعی 

دهقانی با اشاره به اینکه برنامه ریزی شده است تا مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند، گفت این اپراتور ٣ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ و کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری را ارایه می‌دهد.

دهقانی عنوان کرد: همانطور که اپراتور‌های تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه‌های محاسباتی را در اختیار دانشگاه‌ها شرکت‌های دانش بنیان و سازمان‌ها و نهاد‌ها قرار می‌دهد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با یادآوری این نکته که کشورمان از نظر دانش فنی و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد، ادامه داد: در حوزه مقالات و ارجاعات ایران رتبه ١٧ یا ١٨ دارد، اما در حوزه کاربرد رتبه ٧٠ تا ٨٠ را دارد که این جایگاه به دلیل نبودن زیرساخت‌ها در کشور است و پیش بینی می‌کنیم در سال١۴٠٣ تحول خوبی در حوزه هوش مصنوعی با ایجاد اپراتور ملی هوش مصنوعی و توسعه زیرسیستم‌ها داشته باشیم.

وی در با بیان اینکه پیش بینی می‌شود که در سال ١۴٠٣ به چند صد GPU دسترسی پیدا کنیم، توضیح داد: البته تحریم‌های شدیدی در این حوزه وجود دارد و حتی عربستان و امارات که برای خرید GPU اقدام کرده اند و پول هم پرداخت کرده اند تحریم شده اند.

دهقانی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه‌هایی GPU دارند، آن‌ها را برای استفاده تجمیعی در اختیار قرار دهند.

شرکت‌های دانش بنیان در بورس

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور درباره حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس نیز توضیح داد: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند که تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه یکی از مراحل بلوغ شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آن‌ها در بازار سرمایه و مشارکت آن‌ها توسط سرمایه مردم است، افزود: رشد نهایی شرکت‌های دانش‌بنیان ورود به بورس است.

دهقانی با اشاره به اینکه لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند، یادآور شد: زمانی که بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کار گروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • لزوم رسیدگی سریع‌تر به پرونده شرکت‌های پیش‌فروش خودرو
  • آخر هفته‌ای بارانی در انتظار خوزستان
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • صدور هشدار زرد وقوع گردوخاک در خوزستان
  • تاخیر در تحویل خودرو متقاضیان شرکت مدیران خودرو را گلایه‌مند کرد
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • پیش‌بینی بارندگی در اغلب مناطق خوزستان
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • آدرس غلط در بحث ایمنی خودرو‌ها | تحول در حوزه هوش مصنوعی 
  • حضور پررنگ چری در نمایشگاه خودرو پکن (فیلم)