Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@23:10:18 GMT

انجام آزمایش اتمی درآمریکا

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۵۶۰۳

بنا به اعلام منابع دولتی در واشنگتن، مقامات ارشد دولت آمریکا در حال بررسی انجام یک آزمایش اتمی در این کشور هستند. ناطقان:  دولت آمریکا  پس از نزدیک به دو دهه توقف آزمایش‌های اتمی،  انجام اولین آزمایش هسته‌ای در این کشور را در دست بررسی دارد.

یک مقام ارشد فعلی و دو مقام سابق دولتی آگاه به جزئیات مذاکرات مقامات آمریکا به روزنامه واشنگتن پست اعلام کردند جمعه گذشته مقامات ارشد نهاد‌های امنیت ملی آمریکا مذاکراتی را در این خصوص صورت داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتگو‌ها در خصوص انجام یک آزمایش اتمی در پی اتهام زنی به روسیه و چین درباره انجام چنین آزمایش‌هایی صورت گرفت، هرچند هیچ مدرکی در اثبات این ادعا‌ها ارائه نشده است.

یک مقام ارشد دولتی آمریکا به واشنگتن پست گفت: به روسیه و چین، دشمنان آمریکا، ثابت می‌کنیم که واشنگتن می‌تواند یک آزمایش اتمی سریع را انجام دهد و بدین ترتیب واشنگتن می‌تواند از این آزمایش اتمی به عنوان ابزاری برای دستیابی به توافق اتمی سه جانبه با این کشور‌ها استفاده کند.

بنا به اعلام منابع آگاه، جلسه هفته گذشته مقامات ارشد امنیت ملی آمریکا در خصوص برگزاری آزمایش اتمی بدون نتیجه پایان یافت. هرچند گفته می‌شود این مذاکرات ادامه دارد و اختلاف نظر جدی در میان مقامات آمریکایی بر سر این مسئله فاحش بود.

نگرانی‌های جهانی در خصوص پیامد‌های دست کم بهداشتی و محیطی انجام آزمایش اتمی، منجر به امضای پیمان منع جامع آزمایش اتمی از سوی ۱۸۴ کشور دنیا شد، اما آمریکا تاکنون از پیوستن به این پیمان خودداری کرده است. آمریکا به رغم امتناع از پیوستن به این پیمان، روسیه و چین را به انجام آزمایش‌های اتمی متهم می‌کند. اتهاماتی که تماما از سوی پکن و مسکو تکذیب شده است.

آمریکا از سال ۱۹۹۲ تاکنون آزمایش اتمی انجام نداده است. کاخ سفید و شورای امنیت ملی آمریکا تاکنون به درخواست هیل برای اظهارنظر در این باره پاسخ نداده اند.

پایگاه اینترنتی روزنامه انگلیسی «دیلی میل» پیشتر در گزارشی فاش کرد: از دهه ۵۰ میلادی، دولت آمریکا در بحبوحه افزایش تنش‌های جنگ سرد، شروع به انجام صد‌ها آزمایش اتمی در یک مکان دورافتاده در نوادا کرد تا قابلیت‌های هسته‌ای خود را تقویت کند. با این حال، تشعشعات هسته‌ای آزمایش‌های بی‌پروایانه قبل از سال ۱۹۶۳ پیامد‌های وخیم و ناخواسته‌ای داشته است و تحقیقات جدید فاش می‌کند این آزمایش‌ها احتمالا از آن چه که گمان می‌رفت، بسیار شدیدتر بوده است.

پس از سال ۱۹۶۳، آزمایش‌های هسته‌ای در آمریکا به زیرزمین انتقال یافت، ولی تا آن زمان، ۱۰۰ آزمایش جوی در نوادا انجام شده بود.
منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: آمریکا ، آزمایش ، اتمی ، ناطقان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: آمریکا آزمایش اتمی ناطقان آزمایش اتمی آزمایش ها هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۵۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تارنمای خبری وکس، این سناتور جمهوری‌خواه که از حامیان سرسخت رژیم صهیونیستی و نیز از حامیان روابط قوی میان ایالات متحده و عربستان سعودی است، در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: اکنون زمان آن فرا رسیده است که درباره آنچه در سنای آمریکا در مورد توافقات احتمالی بین ایالات متحده و عربستان سعودی می‌تواند اتفاق بیفتد و نمی‌تواند اتفاق بیفتد شفاف باشیم.

گراهام در ادامه اظهار کرد: اگر توافقنامه امنیتی متقابل میان واشنگتن و ریاض در قالب یک معاهده دفاعی مذاکره شود، برای الزام‌آور شدن نیازمند ۶۷ رأی مثبت از سوی سناتورهای آمریکایی است و بدون عادی‌سازی روابط میان ریاض و تل‌آویو و تأمین نیازهای امنیتی (رژیم) اسرائیل در مورد مساله فلسطین این معاهده دفاعی از آرای (مثبت) کمی در سنای آمریکا برخوردار خواهد بود.

این سناتور جمهوری خواه افزود: انعقاد پیمان دفاعی میان واشنگتن و ریاض از همان ابتدا هم مشروط به عادی‌سازی روابط عربستان سعودی با (رژیم) اسرائیل بوده و تا به امروز نیز همین‌‎طور است.

متیو میلر سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز پنجشنبه در اظهاراتی مدعی شد که واشنگتن به توافق با عربستان سعودی برای عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بسیار نزدیک شده است.

میلر به خبرنگاران، افزود: ما به توافقی درباره ابعاد دو جانبه موافقتنامه عادی‌ سازی روابط بسیار نزدیک شده‌ایم.

وی گفت: بخشی از جزئیات توافق هنوز باقی مانده است اما فکر می‌کنم که به زودی می‌توانیم به توافق درباره این جزئیات دست پیدا کنیم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، تاکید کرد: در مورد یک بخش جداگانه که به مسیر تشکیل دولت فلسطینی مربوط می‌شود، هنوز کار زیادی باقی مانده است.

میلر خاطرنشان کرد که موضع عربستان در مورد عادی‌سازی روابط با (رژیم) اسرائیل دو پیش‌ شرط دارد که شامل بازگشت آرامش به غزه و ایجاد مسیری برای تشکیل دولت مستقل فلسطین است.

وی اظهار کرد: این بسته توافقی شامل بخش‌هایی درباره روابط دو جانبه و همچنین مسیری برای تشکیل دو دولت است. ما در این باره صراحت داشته‌ایم و عربستان نیز مواضع بسیار روشنی داشته است.

کد خبر 849061 منبع: ایرنا برچسب‌ها اسرائیل خبر ویژه عربستان ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • برگه‌های آزمایش الکی!
  • کره شمالی: آمریکا و متحدانش به دنبال اجتناب از چارچوب سازمان ملل هستند
  • امیرعبداللهیان: باید رژیم اشغالگر آپارتاید اسرائیل را متوقف کنیم/ نحوه برخورد دولت‌های مسلمان با بحران غزه در تاریخ ثبت و ضبط خواهد شد/ دیدار گسترده وزیر خارجه با مقامات ارشد کشورهای اسلامی
  • (ویدئو) اهتزاز پرچم فلسطین در دانشگاه جورج واشنگتن آمریکا
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است
  • معامله ریاض – واشنگتن به مویی بند است/ عربستان نمی تواند از شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین بگذرد/ غنی سازی بومی اورانیوم در عربستان؛ خط قرمز قانونگذاران آمریکایی
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • لحظات پرواز یازده ساعته بمب افکن‌های اتمی روس در مرز آمریکا
  • تماس سنای آمریکا با دیوان بین‌المللی کیفری برای جلوگیری از اقدام احتمالی علیه سران تل‌آویو