Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- شیوه بیماری کرونا در قاره آمریکا در حال رقم زدن فاجعه‌ای است که به دلیل بی توجهی مقام‌های کشور‌های این قاره تشدید شده است. تاریخ انتشار: 11:27 - 03 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۳۱۵۵ خبرگزاری میزان – افزایش شمار مبتلایان به بیماری «کرونا» در قاره آمریکا سبب شد تا سازمان بهداشت جهانی در مورد تبدیل شدن این قاره به مرکز جدید شیوع بیماری هشدار بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهم‌ترین خبرهای کرونایی این قاره به این شرح است:
- هشدار سازمان بهداشت جهانی: سازمان بهداشت جهانی ضمن اعلام هشدار در مورد تبدیل شدن قاره آمریکا به مرکز جدید کرونا، تصریح کرد وضعیت در جنوب این قاره وخیم‌تر از سایر نقاط است.   یک مقام این سازمان تاکید کرد «آمریکای جنوبی، اکنون مرکز جدید بیماری کروناست.»
- برزیل در جایگاه دوم کرونا زده‌ترین کشور جهان: برزیل که روز دوشنبه هفته گذشته از انگلیس و در روز جمعه با ثبت ۳۳۲ هزار ۳۸۲ مورد ابتلا و ۲۱ هزار و ۱۱۶ مورد مرگ و میر از روسیه در جدول کرونا زده‌های جهان پیشی گرفت، اکنون دومین کشور کرونا زده جهان و قاره آمریکاست.       «سائوپائولو»، بحرانی‌ترین شهر برزیل است که تصاویر هوایی از گورستان «فورموسا» در این شهر عمق فاجعه را نشان می‌دهد.   از سوی دیگر برخی از گزارش‌ها می‌گویند که آمار واقعی مبتلایان و جان باختگان در برزیل، احتمالا به مراتب بیشتر از آمار‌های رسمی است.   اصرار «ژائیر بولسونارو»، رییس جمهور برزیل، بر استفاده از داروی «هیدروکسی کلرکین» برای مقابله با این بیماری سبب استعفای دو وزیر بهداشت در کمتر از یک ماه شد.   اکنون مقام‌های نظامی در وزارت بهداشت جایگزین کارشناسان می‌شوند.
- تداوم توقف فعالیت شرکت‌های خودروسازی آلمانی در مکزیک: فعالیت دو شرکت خودروسازی آلمانی «فولکس واگن» و «آئودی» که در پی شیوع کرونا در مکزیک متوقف شده بود، با تشدید شیوع این بیماری همچنان ادامه دارد.   این دو شرکت خودروسازی، کارخانه‌های بزرگی در جنوب شرق پایتخت مکزیک دارند که اکنون خط تولید آنها متوقف شده است.    
- شورش در زندان مکزیک: هشت زندانی در جریان شورشی در یکی از زندان‌های مکزیک کشته شدند.   براساس گزارش مقام‌های امنیتی، بر اثر این شورش در زندان شهر «جالیسکو» در روز جمعه گذشته، هشت زندانی کشته و هشت زندانی زخمی شدند.   در این درگیری که به خاطر یک رقابت ورزشی رخ داد، از سلاح گرم نیز استفاده شد.
- بحران سیاسی و اقتصادی در برزیل: برزیل که در یک هفته اخیر با رکوردشکنی در شمار مبتلایان با فاجعه بهداشتی مواجه شده، اکنون شاهد بروز بحرانی سیاسی است که به تغییر مقام‌های ارشد پلیس فدرال انجامید.  بیشتر بخوانید:  اختلافات سیاسی در برزیل و شورش در شیلی در میانه شیوع کرونا  
از سوی دیگر، انتشار ویدئویی از اظهارات «ژائیر بولسونارو»، در مورد این بحران سیاسی که نشان دهنده نگرانی وی در مورد امنیت شخصی خود به دلیل ارتباط پرونده فساد با فعالیت‌های غیرقانونی پسرش بود، سبب شده تا وی که از چندی پیش به دلیل ناکامی در مدیریت بحران شیوع کرونا با انتقاد شدید مواجه شده، اکنون با زمزمه استیضاح روبرو شود.
در یکی از پرونده‌های تحقیقاتی، توقیف تلفن همراه «بولسونارو» مطرح شد.   مشاور امنیت ملی برزیل، این درخواست را دربردارنده پیامد‌های ناخوشایند برای ثبات کشور خواند.
در حوزه اقتصاد نیز کرونا سبب شده تا برزیل با کسری بودجه قابل ملاحظه‌ای مواجه شود.   کسری بودجه بخش عمومی برزیل می‌تواند در سال ۲۰۲۰ به رقم ۷۰۸ میلیارد دلار برسد؛ ضمن اینکه انتظار می‌رود بدهی ملی این کشور از ۷۸ درصد به ۹۳.۵ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور افزایش یابد.    
- شمار مبتلایان به کرونا در آرژانتین به ۱۰ هزار نفر رسید: شمار مبتلایان به کرونا در آرژانتین به ۱۰ هزار و ۴۶۹ مورد و مرگ و میر ناشی از این بیماری به ۴۳۳ مورد رسید.   بیشترین موارد ابتلا از «بوئنس آیرس»، پایتخت گزارش شده است.   این در حالی است که این کشور محدودیت‌های کرونایی سختی را اعمال و اجرایی کرده که تا فردا نیز ادامه دارد.
- فعالیت آشپزخانه‌های عمومی در شیلی: آشپزخانه‌های عمومی در شیلی در میانه تشدید شیوع بیماری کرونا شاهد ازدحام جمعیت هستند.   تقریبا نیمی از مردم شیلی زیر خط فقر زندگی می‌کنند و اعتراض به فقر گسترده در این کشور از زمستان گذشته تشدید شده است.   اعتراض‌ها در شیلی از هفته گذشته مجددا از سر گرفته شد.
- ادعای کوبا در مورد موثر بودن داروی بومی ضد کرونا: کوبا که تاکنون یک هزار و ۹۱۶ مورد ابتلا و ۸۱ مورد مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا را گزارش داده است، اعلام کرد استفاده از داروی بومی ضد کرونا در این کشور در یک هفته اخیر نتایج مثبتی داشته است.   «هاوانا» اعلام کرد قصد دارد این دارو را صادر کند.   براساس اطلاعات دانشگاه «جانز هاپکینز»، نرخ مرگ و میر در کوبا ۰.۷۱ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر است؛ این نرخ در آمریکا به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر ۲۹ نفر است.    
- مکزیک در آستانه فاجعه بهداشتی: براساس گزارش‌ها و بررسی‌های انجام شده در مکزیک، آمار رسمی قربانیان کرونا در این کشور با آمار واقعی تفاوتی فاحش دارد.   تا روز چهارشنبه گذشته ۶۴ درصد تخت‌های «آی سی یو» در بیمارستان‌های مکزیک که مجهز به دستگاه تهویه مکانیکی هستند، اشغال شدند.   اگرچه نرخ مرگ و میر در این کشور به اندازه آمریکا نیست، اما ثبت ۶۲ هزار و ۵۲۷ مورد ابتلا و ۶ هزار و ۹۸۹ مورد مرگ و میر، وضعیت را در این کشور نگران کننده کرده است.   نکته قابل توجه ثبت ۲ هزار و ۹۶۰ مورد جدید ابتلا و ۴۷۹ مورد جدید مرگ و میر در ساعات گذشته در مکزیک است.
- پرو شاهد طولانی‌ترین دوره قرنطینه در جهان: پرو که تاکنون ۱۱۱ هزار و ۶۹۸ مورد ابتلا و ۳ هزار و ۲۴۴ مورد مرگ و میر را ثبت کرده است، با تمدید قرنطینه تا پایان ماه ژوئن، قصد دارد تا از تشدید بیشتر بیماری جلوگیری کند؛ این قرنطینه که از اواسط ماه مارس آغاز شد، طولانی‌ترین قرنطینه جهان در مواجهه با شیوع کروناست.  
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا در آمریکا مورد مرگ و میر شمار مبتلایان بیماری کرونا مورد ابتلا قاره آمریکا شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۶۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح

پاتریک رایدر سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بیانیه‌ای با طرح این ادعا که در حال حاضر هیچ نشانه‌ای از آغاز هرگونه عملیات زمینی بزرگ رژیم صهیونیستی در شهر رفح وجود ندارد، مدعی شد: از طرح حمله (رژیم) اسرائیل به رفح اطلاعی در دست نیست.

به گزارش ایرنا، سخنگوی پنتاگون در این بیانیه ادعا کرد: در حال حاضر از هیچ طرح قابل اجرا در رفح که با طرف آمریکایی در میان گذاشته شده باشد، اطلاعی در دست نیست.

 

بر اساس این بیانیه، گروه‌های مقاومت عراقی روز سه‌شنبه برای اولین بار از تاریخ ۱۳ فوریه (۲۳ بهمن)، ۲ حمله علیه نظامیان آمریکایی در عراق و سوریه انجام دادند.

در ادامه این بیانیه آمده است: از دولت عراق می‌خواهیم که همه اقدامات مقتضی را برای دفاع از نیرو‌های آمریکایی مستقر در این کشور و تضمین امنیت آن‌ها انجام دهد.

این بیانیه می‌افزاید: اگر حملات شبه‌نظامیان به نیرو‌های آمریکایی ادامه یابد، ما مانند گذشته در دفاع از نیرو‌های خود تردید نخواهیم کرد.

ضیاء رشوان رئیس سازمان اطلاع رسانی مصر بامداد امروز (چهارشنبه) در اظهاراتی گفت که ادعای رسانه‌های آمریکایی درباره مذاکرات قاهره و تل آویو پیرامون حمله احتمالی (رژیم) اسرائیل به رفح دروغ است.

رشوان افزود: قاهره بار دیگر مخالفت کامل خود با حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح را تکرار می‌کند.

وی اضافه کرد: یورش زمینی به رفح به قتل عام، تلفات انسانی بسیار و ویرانی گسترده منجر خواهد شد.

سامح الشکری وزیر خارجه مصر نیز در کنفرانس خبری مشترک با همتای ایرلندی خود، درباره هرگونه اقدام نظامی رژیم صهیونیستی در رفح واقع در جنوب نوار غزه هشدار داد.

الشکری با بیان اینکه در صورت یورش (رژیم صهیونیستی) به رفح بایستی توانایی برای اتخاذ اقدامات بازدارنده وجود داشته باشد، گفت: ممکن نیست وجدان جهانی تداوم این حجم از کشتار در غزه که تاکنون به کشته شدن ۳۴ هزار نفر از جمله ۲۰ هزار زن و کودک رسیده است را تحمل کند.

وزیر خارجه مصر همچنین بر ضرورت توقف این جنگ و ایجاد چارچوبی برای پایان دادن به این مناقشه از طریق تشکیل کشور مستقل فلسطین تأکید کرد.

این درحالی است که تلویزیون رژیم صهیونیستی سه‌شنبه شب مدعی شد که ارتش این رژیم به زودی به رفح حمله خواهد کرد.

«ایتای بلومنتال» تحلیلگر نظامی صهیونیست، گفت: براساس طرح آماده شده برای حمله به رفح، ارتش (رژیم صهیونیستی) از بیش از یک میلیون فلسطینی ساکن این منطقه می‌خواهد به اردوگاه‌های ایجاد شده در مرکز و جنوب نوار غزه بروند.

وی افزود: هزاران چادر در این مناطق از سوی سازمان‌های کمک رسان بین المللی و دیگر کشور‌ها برای ساکنان رفح برپا شده است.

بلومنتال اضافه کرد: براساس طرح (رژیم) اسرائیل که به اطلاع آمریکا و برخی کشور‌های منطقه نیز رسیده است، عملیات ارتش در رفح در چند مرحله و براساس تقسیم بندی شهر رفح به مناطق مختلف انجام می‌شود.

وی گفت: مسئولان اسرائیلی پیش بینی می‌کنند که جابجایی کامل ساکنان رفح ۴ تا ۵ هفته به طول انجامد.

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • سکوت بلینکن درباره دستگیری ۵۵۰ دانشجو و ادعای دموکراسی در آمریکا
  • آتش‌سوزی در هتلِ محل اسکانِ بی‌خانمان‌ها در جنوب برزیل
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • ریابکوف: هدف بلینکن تضعیف روابط روسیه و چین است
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • بحران‌زده ترین قاره جهان از نظر بلایای طبیعی کجاست؟ | اینفوگرافیک
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ادعای بی‌اطلاعی آمریکا از طرح حمله خطرناک اسرائیل به رفح