Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تهران در مجلس دهم در پاسخ به این سوال که پس از پایان نمایندگی شما را در چه سمتی خواهیم دید؟ گفت: افتخارم این بود که استاد دانشگاه هستم و پس از نمایندگی در دانشگاه شروع به فعالیت می‌کنم.

«فرید موسوی»، نماینده مردم تهران در مجلس دهم، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی برنا در خصوص «عملکرد 4 سال نمایندگی خود در مجلس دهم» گفت: نمایندگی در مجلس دهم امانتی بود که 4 سال مردم به من واگذار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به لطف و عنایت الهی و محبتی که مردم داشتند در سن جوانی این تجربه را خداوند نصیب بنده کرد. مجلس با دستگاه‌های دیگر تفاوت‌های جدی‌تری دارد. امروز هم با افتخار خوشحالم نزد وجدان خود به این امانت پشت نکردم.

او ادامه داد: همه این 4 سال سنگینی بار اعتماد مردم را بر دوش خود احساس می‌کردم و امیدوارم اگر نتوانستم انتظاری را برآورده کنم یا کوتاهی و قصوری از من سرزده مردم به بزرگواری خود ببخشند. امیدوارم توانسته باشم باری از دوش مردم در این 4 سال در حد امکانات بردارم و در 4 سال گذشته از یک سری مسائل کشور گره گشایی کرده باشم. ان‌شاءالله مردم عزیز ما را همچنان مشمول دعای خیر کنند. با افتخار این روز را به اتمام می‌رسانیم و تحویل منتخب بعد از خودمان می‌دهیم.

موسوی اظهار کرد: امیدوارم دوستان مجلس یازدهم سنگینی مسئولیت نمایندگی را بدانند و 4 سال آینده منتخبان دیگری که این مسئولیت را می‌گیرند هر روز یک برگ زرینی به افتخار این کشور اضافه کنند. طی دوره نمایندگی‌ام اگر نتوانسته باشم برگی به افتخارات ملت اضافه کرده باشم امیدوارم در ارزیابی مردم برگی را کم نکرده باشم.

این عضو فراکسیون امید در پاسخ به این سوال که پس از پایان نمایندگی شما را در چه سمتی خواهیم دید، گفت: افتخارم این بود که استاد دانشگاه هستم و پس از نمایندگی در دانشگاه شروع به فعالیت می کنم. 

او در خصوص نامه اعضای فراکسیون امید به رئیس قوه قضاییه برای محکومیت محمود صادقی گفت: عارف یک سری مذکرات داشت. همچنین صحبتی شد که نامه‌ای از طرف فراکسیون به حجت‌الاسلام رئیسی ارسال شود. من به شخصه هنوز نامه را ندیدم. مضمون نامه به رئیسی این است که از او خواهش می‌کنیم از ظرفیت‌های قانونی که در اختیار دارد، برای بازنگری در محکومیت صادقی استفاده کند. امیدوارم این موضوع ختم به خیر شود.

موسوی درباره برگزاری جلسات فراکسیون امید پس از پایان نمایندگی در مجلس دهم گفت: 4 سال افرادی با تجربه‌های مختلف از قسمت های مختلف کشور در کنار هم برای این کشور تلاش کردند، تجربه آموختند و در کنار هم لحظات خوب و ناراحت‌کننده‌ای را رقم زدند. این برای کشور یک ظرفیت است، دوستان در فراکسیون امید معتقد بودند نباید بگذاریم به راحتی این ظرفیت از دست برود. این ظرفیت به راحتی به دست نیامده، این کشور بابت این تجارب هزینه داده است. اگر هم افزایی همچنان ادامه داشته باشد می‌توان برای این کشور و مردم مفید واقع شود و بر همین اساس، دوستان پیشنهاد داشتند این جلسات و ارتباط حفظ شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس دهم گفت: معمولا همه می‌گویند این اتفاق خواهد افتاد اما این ظرفیت موردی نیست که بشود براحتی از کنار آن رد شد. امیدوارم این اتفاق بیفتد و مجدد برای رفع مسائل و مشکلات کشور از این ظرفیت استفاده شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاد دانشگاه قوه قضاییه گردشگری مشکلات مجلس فراکسیون امید مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۵۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اولویت کاری مجلس دوازدهم، گفت: پیگیری برنامه هفتم توسعه مهمترین اولویت مجلس آینده است و مقام معظم رهبری هم سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: ناگفته نماند که مجلس یازدهم برای اتمام برنامه هفتم توسعه تلاش کرد و تقریبا آماده است تا مجلس دوازدهم آن را پیگیری کند. از طرفی برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جیینی ما، تفاوت در آمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.

باهنر درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده نیز گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند.

همچنین تصمیمات مجلس بالای ۸۰ دردصد غیر جناحی است و ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد؛ اختلاف و رقابت‌های جناحی سرجای خود اما هدف باید در جهت کمک به دولت مستقر باشد تا کارها پیش برود.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضی مواقع، مجلس رقابت‌های جناحی خود را در همه بخش‌ها توسعه می‌دهد در حالی که این رقابت‌ها اصلا ضرورت ندارد. مجالس مستقر باید از دولت مستقر حمایت کنند و دولت هم باید با مجلس همراهی کند و قرار نیست قوا برعلیه همدیگر باشند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: این تعامل است که کشور را در مسیر توسعه قرار می‌دهد و اگر قرار باشد رقابت‌های غیر ضرور و تخریبی وارد میدان شود، کار متوقف و زیان‌ها زیاد می‌شود. به همین جهت تعامل باید جزو برنامه‌های اصلی دولت و مجلس باشد و بعد از پایان رقابت‌ها باید رفاقت و همگرایی حاکم باشد.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900146

دیگر خبرها

  • اولین گام نبویان برای ناک اوت کردن قالیباف /اعلان جنگ علنی با تشکیل یک فراکسیون
  • اندیشه‌های استاد شهید مطهری ماندگار و جاودانه است
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟/ترکیب‌ احتمالی فراکسیون‌های مجلس آینده
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در جلسات هفته جاری مجلس
  • محکومیت سرکوب اعتراضات دانشجویی در آمریکا از سوی نمایندگی ایران در سازمان ملل
  • پساب شهری در کرمانشاه جایگزین آب مصرفی صنایع شد
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم؛ همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!
  • جنگ زودهنگام بر سر صندلی «شماره یک» مجلس دوازدهم /همه در مقابل یک نفر؛ قالیباف!