Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت پژوهشی دانشگاه علامه در اطلاعیه ای تاکید کرد که بررسی ابعاد مختلف بحران کرونا در قالب طرح های درون دانشکده ای جدید در اولویت است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص نحوه انجام فعالیت های پژوهشی در دانشگاه اطلاعیه ای صادر کرد.
متن این اطلاعیه به این شرح است:
پیرو اطلاعیه نخست معاونت پژوهشی دانشگاه در خصوص نحوه انجام فعالیت ها تا اطلاع ثانوی، سایر موارد که مکمل اطلاعیه قبلی است به شرح زیر به آگاهی می رسد:
۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در اولویت بودن بررسی ابعاد مختلف بحران کرونا در قالب طرح های درون دانشکدهای جدید و تأسیس هسته پژوهشی جدید
۲. اعزام استادان و دانشجویان:
-  توصیه به حفظ فرصت استفاده از دوره‌های آموزشی و شرکت در همایش‌های بین‌المللی با ثبت نام در دوره و ارسال چکیده و اصل مقاله به دبیرخانه همایش‌های بین‌المللی
-  محاسبه هزینه شرکت در دوره آموزشی مجازی یا همایش معتبر بین‌المللی مجازی برابر تعرفه تعیین شده
۳. خودداری از برگزاری حضوری هرگونه همایش، نشست، و کارگاه ملی و بین المللی و کرسی و نیز سایر رویدادهای پژوهشی؛ ضمن توصیه به برگزاری به صورت مجازی و با هماهنگی مدیریت امور پژوهشی
۴. برگزاری دوره‌های تدریس با حضور استادان بین‌المللی صرفاً به صورت مجازی
۵. تشویق دانشجویان به استفاده از استادان مشاور یا راهنما از دیگر کشورها برای افزایش تولیدات علمی بین‌المللی
۶. صدور گواهی برگزاری کارگاه مجازی: از سوی معاونت پژوهشی
۷. صدور گواهی تدریس مجازی برای استادان خارجی: از سوی معاونت آموزشی
۸. توصیه به انجام پژوهش‌های مشترک بین‌المللی: ارسال طرح نامه برای ثبت نام در برنامه‌های دانشگاه‌های طرف تفاهم‌نامه در سال ۲۰۲۱
۹. اجرای تمامی سامانه های پژوهشی (شامل مدیریت اطلاعات پژوهش و فناوری، همایش ها، کمک به انتشار مقالات خارجی، کتاب، نشریات، مشابهت یاب iThenticate و ویراستار متون انگلیسی Grammarly ، همانندجو، به پژوه و خرید کتاب و مجله) به صورت دورکاری
۱۰. توصیه به تنظیم و به روزرسانی رزومه به دو زبان فارسی و انگلیسی در سامانه مدیریت اطلاعات پژوهش و فناوری (سیماپ)
۱۱. ارسال متن تنظیم شده برای چاپ به صورت کتاب از طریق بارگذاری در سامانه book.atu.ac.ir
۱۲. پیگیری امور نشریات از طریق سامانه journals.atu.ac.ir

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: معاونت پژوهشی پژوهش کرونا ویروس کرونا معاونت پژوهشی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۵۷۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه تربیت مدرس بر اساس این گزارش، ۱۹۷ موسسه ایرانی در میان برترین ها در رتبه بندی موسسه های "سکیمگو" قرار دارند که دانشگاه تربیت مدرس رتبه دوم را در میان دانشگاه های زیر مجموعه وزارت علوم و رتبه ششم را در میان دانشگاه های زیر مجموعه وزارت بهداشت و وزارت علوم کسب کرده است.

آزمایشگاه سکیمگو در ویرایش سال ۲۰۲۴ میلادی نام ۱۹۷ مؤسسه ایرانی از بخشهای دولتی، بهداشت، آموزش عالی و خصوصی را در میان مؤسسه های برتر جهان آورده است. نخستین هدف آزمایشگاه «سکیمگو» از انتشار سیاهه دانشگاه های برتر نه رتبه بندی مؤسسه ها بلکه ارائه یک ابزار فراگیر علم سنجی برای سیاست گذاران مؤسسه ها و مدیران پژوهشی است. ا

ز این رو آنها میتوانند برون دادهای پژوهشی خود را تحلیل و ارزیابی کنند و راه هایی برای بهبود بیابند رتبه بندی سکیمگو» از فراگیرترین نظام های رتبه بندی جهانی مؤسسه های آموزشی پژوهشی و بهداشتی دولتی و خصوصی در جهان به شمار می رود.

پژوهش، نوآوری، و تأثیر اجتماعی سه بعدی هستند که ۲۰ سنجه کلیدی ارزیابی مؤسسه ها را در این نظام پوشش میدهند. در جدول یک رتبه فراگیر مؤسسه های ایرانی در جهان و رتبه جهانی آنها در ابعاد پژوهش نوآوری و تأثیر اجتماعی در این نظام آمده است.

کد خبر 6098331

دیگر خبرها

  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند