Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران طی بیانیه‌ای علاج مشکلات فعلی کشور را در تشکیل مجلسی قوی، کارآمد و پیگیر دانست.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران طی بیانیه‌ای به مناسبت آغاز به‌کار مجلس یازدهم، علاج مشکلات فعلی کشور را در تشکیل مجلسی قوی، کارآمد و پیگیر دانست و اعلام کرد که از ابتدای آغاز به کار مجلس جدید با تمام توان خود به مطالبه‌گری از نمایندگان می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
 
«مجلس شورای اسلامی، یک مرکز اساسی و تعیین‌کننده برای انقلاب است. همه سر رشته‌های امور، به مجلس شورای اسلامی بر می‌گردد.»
مقام معظم رهبری (دام ظله العالی)

انتخابات در جمهوری اسلامی نشان می‌دهد که دین مظهر کامل یک مردم‌سالاری همه‌جانبه است و برگزاری ۳۷ انتخابات در طول ۴۱ سال نشان‌دهنده از اهتمام بی‌نظیر نظام اسلامی به مردم‌سالاری دارد. هر چند دشمنی دشمنان این نظام با ملت ایران محدود به عرصه‌های اقتصاد، فرهنگ و باورهای دینی نمانده و آن‌ها حتی با انتخابات ملت ایران نیز مخالف هستند
چراکه نمی‌خواهند پدیده شرکت مردم به نام دین در پای صندوق رای به‌عنوان یک واقعیت تثبیت شود. به‌طوری‌که از چند ماه قبل از انتخابات اخیر شاهد فضاسازی منفی و پرحجم دستگاه‌های تبلیغاتی بیگانه علیه مشارکت مردم در انتخابات بودیم. اما به‌رغم این تبلیغات مغرضانه، بحمدلله مردم حضور مطلوب و گسترده‌ای داشتند.

بسیج دانشجویی بنا بر رسالت خود در پاسداری از ارزش‌های انقلاب و دفاع از حقوق مردم همواره در صف مطالبه‌گری از مسئولان پیشتاز بوده است. نتایج انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی نشان می‌دهد عمده افراد راه‌یافته به خانه ملت، از میان جناح‌ها و جریان‌هایی هستند که خود را منتسب به جریان انقلابی می‌دانند و آرمان‌های آن را سرمشق فعالیت‌های خود قلمداد می‌کنند.

حال که مردم ایران چنین افرادی را به‌عنوان نمایندگان خود انتخاب کرده‌اند، انتظار می‌رود شاهد تحولی در مجلس به نفع مردم باشیم. پیروزی در انتخابات به منزله شروع کار اصلی و پذیرش مسئولیتی سنگین است. در همین راستا بسیج دانشجویی خود را در خط نخست نقد و مطالبه‌گری عالمانه، دلسوزانه و منصفانه از مجلس آینده می‌داند و انتظار توجه و تعاملی قابل ذکر از سوی مجلس و مجلسیان برای حل مسائل کشور دارد.

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران علاج مشکلات فعلی کشور را در تشکیل مجلسی قوی، کارآمد و پیگیر می‌داند و از همین ابتدای آغاز به کار مجلس جدید با تمام توان خود به مطالبه‌گری از نمایندگان می‌پردازد.

مجلس جدید در شرایطی آغاز به کار می‌کند که کشور از سویی دچار شرایط نه چندان مطلوب اجتماعی و اقتصادی است و از سویی دیگر در حال مقابله با تحریم‌های ظالمانه و بحران‌ جهانی ویروس کرونا. از این رو ضرورت حرکت جهادی و همت انقلابی در شرایط کنونی بیش از پیش است. لذا بدین وسیله اهم مطالبات و انتظارات خود را از مجلس به شرح ذیل اعلام می‌دارد:

۱) مسلما در صدر مبتلائات مجلس جدید وضعیت نا‌‌بسامان اقتصادی با کلیشه همیشگی تحریم‌هاست که  اکنون با رکود کرونایی نیز آمیخته شده است . اما آنچه که مهم است عبور از وضعیت فعلی هرگز با انفعال میسر نخواهد شد؛ بلکه نیاز به فعالیت و حرکتی در خور قوه مقننه جمهوری اسلامی است که از سویی حقوق مستضعفان ادا شود و از سویی دیگر نظارتی بیش از پیش بر حسن عملکرد قوه مجریه در قبال حیطه سیاست خارجه و مدیریت اجتماعی سلامت صورت بگیرد.

یقینا مردمی که در انتخابات اخیر چنین حمایتی از سلامت نظام کرده‌اند شایسته حمایت‌های بیشتری در دوران معضل سلامتی هستند. از سویی دیگر آنچه کرونا با جامعه‌ها و کشور‌ها کرده و خواهد کرد، بیش از هزینه‌های مالی و جانی در حیطه‌های سلامت و اقتصاد و یا حتی تغییر فرهنگ و سبک زندگی خواهد بود. و این رخداد نه چندان دور می‌طلبد که مجلس جدید، خود را برای شرایط پساکرونایی و بالاخص تغییراتِ دیپلماسیِ جهانی در موازنه‌ جدید قدرت آماده کند.

۲) مطمئناً مورد توجه منتخبان است که کارزار انتخابات و البته شعارها به پایان رسیده است و اکنون موسم تحقق وعده‌هاست و‌‌‌ رقیبان دیروز، همکاران و همیاران امروز هستند.

از این جهت نمایندگانی که در این رقابت به پیروزی دست یافته‌اند باید جناح‌بندی‌های سیاسی و حزبی خود را کنار گذاشته و جز برای خدمت به مردم و انقلاب حزب و جناحی نشناسند. همچنین انتظار می‌رود نمایندگان مجلس آینده با کاهش حواشی درون مجلس و تعامل شایسته با یکدیگر گام‌هایی مؤثر به نفع مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی بردارند، خصوصاً حال که اکثریت قاطع مجلس از جریان مدعی انقلابی‌گری است.

ملت ایران مجلسی باقدرت می‌خواهد که به قیمت یک سلفی، عزت ملی را پایمال نکند! مجلسی که بیشتر از ۲۰ دقیقه برای تایید یک اقدام مهم بین‌المللی وقت صرف کند! مجلسی که سیاست "نه شرقی، نه غربی" را اجرا کند و احکام سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی اسلام را به صحنه آورد. لازم است تا همه موکلان مردم در خانه ملت بار دیگر شاخصه‌های نماینده اصلح از منظر امام راحل و رهبری معظم را مرور کرده و خود را ملزم به اجرای مفاد آن کنند. مشخصه‌هایی چون شجاعت، ایمان، قدرت در مقابل‌دشمنان، عدالت‌خواهی و همت جهادی.

امروز مسئولانی می‌خواهیم که به هیچ وجه دفاع از حقوق مردم محروم و مستضعفان را فدای مصلحت‌اندیشی‌های بیهوده و لابی‌گری‌های سیاسی نکنند. نمایندگانی که خودشان را خادم ملت و انقلاب بدانند و نه طلبکاران سفره انقلاب و بدانند که بقای سیاسی افراد به وفای خدمت آنان وابسته است.

۳) بنابر آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب، مسئولان کشور جز از خود مردم و جز برای آن‌ها نیستند و نباید فعالیتی خارج از چارچوب قانون اساسی داشته باشند. یکی از لوازم و ضروریات این مهم، دستیابی به شفافیتی بیش از مقدار حاضر است که بر همه اقدامات نمایندگان از رای‌دهی به قوانین مختلف و اظهارات گوناگون درباب مسائل پیش آمده تا وضوح اقتصادی زندگی سیاسی و فردی سیطره داشته باشد.

بدین طریق است که از یک طرف ملت عزیز خود را جزئی از بدنه حکومت دانسته و روزبه‌روز بر مشارکت خود در حل مسائل و معضلات کشور می‌افزاید و از طرف دیگر دست مفسدان از ذخایر عظیم انسانی، مادی و معنوی کشور کوتاه می‌شود. از این رو تصویب قانون شفافیت آرای نمایندگان در قدم اول بسیار لازم است.

۴) یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی نظارت، همیاری و تعامل سازنده با قوه مجریه کشور است. این تعامل باید فارغ از جناح‌بندی‌های سیاسی و در مسیر منافع مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشد. لذا از نمایندگان ملت در مجلس‌آینده انتظار می‌رود از سویی با نظارتی دقیق، عالمانه و عادلانه دولت را در حفظ صحت عمل و احیانا اصلاح رویکردها راهنمایی کنند و از سویی دیگر پیش‌زمینه و بستر فعالیت دولت انقلابی را در آینده فراهم کنند. چراکه مردم به نمایندگان مجلس برای نظارت بر دولت وکالت داده‌اند. همچنین مجلس می‌تواند به‌عنوان بازویی توانمند در حل مسائل کشور ایفای نقش اساسی داشته باشد. این ایفای نقش، نیاز به نگاهی تخصصی و هوشمندانه دارد که بهبود و تقویت ارتباط مجلس با نخبگان کشور را ضروری می‌کند‌.

۵) ر همین اساس از مجلسی که داعیه انقلابی گری دارد، انتظار می رود در تصمیم‌گیری‌های تخصصی به جامعه دانشگاهی و نخبگانی رجوع کند و از دلسوزان متخصص و متعهد در دانشگاه‌ها هم بهره ببرد.

بدین منظور بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران آمادگی خود را برای همکاری با ساختارهای ذیل مجلس شورای اسلامی به خصوص کمیسیون بهداشت و درمان و مرکز پژوهش‌های مجلس جهت ارائه برنامه و راهکار در حوزه مسائل مربوط به نظام سلامت اعلام می‌دارد. در پایان توفیق روزافزون خادمان جبهه انقلاب اسلامی را از درگاه خداوند مسئلت می‌کنیم.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: مجلس دهم بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجلس یازدهم سلفی حقارت بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی انتظار می رود سویی دیگر آغاز به کار مطالبه گری ملت ایران مجلس جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۲۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور

جبهه «ایران قوی» لیست کاندیداهای مورد حمایت خود در تمامی حوزه های انتخابیه مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم را منتشر شد.

 نشست خبری جبهه مردمی ایران قوی با محوریت رونمایی از فهرست نهایی نامزدهای مورد حمایت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تمامی حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور با حضور سردار افشار، حجت الاسلام تقوی، محمد ناظمی اردکانی و اعضای شورای سیاستگذاری جبهه مردمی ایران قوی با نامزدهای مرحله دوم انتخابات شهر تهران برگزار شد.

بنابر روایت مهر، در ابتدای این نشست سردار علیرضا افشار با عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت بنیانگذار مکتب تشیع امام صادق (ع) گفت: جبهه مردمی ایران قوی متشکل از شش حزب و ۷۰ تشکل مردمی ستاد حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ می‌باشد که تلاش می‌کند در عرصه سیاسی یک نهاد انقلابی و جهادی با رویکرد خدمت ایثارگرانه بدون سهم خواهی از قدرت را پایه گذاری نماید.

رئیس شورای راهبردی جبهه ایران قوی ادامه داد: جبهه مردمی ایران قوی با تشکیل کمیته‌های تخصصی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی می‌کوشد تا با بصیرت افزایی در جامعه، نهادینه سازی اخلاق سیاسی، کمک به حل مسائل مختلف نظام و جلب مشارکت مردم، وحدت و همدلی را در عرصه سیاسی به ارمغان بیاورد.

افشار اظهار کرد: تاکید جبهه مردمی ایران قوی به شایسته سالاری است لذا ما افرادی که در فهرست انتخاباتی جبهه پیشنهاد می‌دهیم در سایر ائتلاف‌ها، جبهه‌ها و جمعیت‌ها حضور دارند لذا ما مقید نمی‌دانیم که افراد منتسب به خودمان را معرفی کنیم و از همه گروه‌ها و حزب‌ها در لیست ما افرادی حضور دارند و شایسته‌ترین آنها هستند که به مردم معرفی می‌کنیم.

سردار افشار با بیان اینکه هدف اصلی جبهه مردمی ایران قوی در انتخابات‌ها جلب مشارکت مردم می‌باشد، افزود: باید به گونه‌ای عمل کرد که مردم احساس جدایی از مسئولین نکنند و مردمی زندگی کردن مدیران از شاخصه‌ها و مطالبات اصلی جبهه مردمی ایران قوی می‌باشد.

رئیس شورای راهبردی جبهه مردمی ایران قوی تصریح کرد: ان شاءالله ما بتوانیم با معرفی افراد متخصص، شایسته و انقلابی مجلس دوازدهم را به عنوان یک مجلس الگو و نمونه در مجلس شورای اسلامی داشته باشیم و در همین راستا جبهه مردمی ایران قوی کار خود را توسعه خواهد داد و سعی خواهد کرد فعالیت‌هایش فقط محدود به ایام انتخابات نباشد بلکه در بین انتخابات‌ها به اهدافی که اشاره شد فعالیت مستمر و قدرتمندی داشته باشد.

در ادامه این نشست سیدرضا تقوی با بیان اینکه انتخابات پیوند مردم با نظام است، اظهار کرد: انتخابات تعیین سرنوشت است و نمایندگان منتخب مردم باید سنگربان نظام و انقلاب در این مسئولیت خطیر باشند و با پرهیز از دنیاطلبی و رعایت اصول اخلاقی در این آزمایش و امتحان الهی در راستای خدمت به مردم در مسند نمایندگی مجلس سربلند و روسفید باشند.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران بیان کرد: مجلس باید به روز و دشمن شناس باشد تا بتواند به وظایف اصلی خود در کمیسیون‌ها در جهت قانونگذاری صحیح و رفع مشکلات مردم قدم بردارد.

رئیس فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید تطمیع و زد و بندهای سیاسی را کنار گذاشت تا افراد شایسته و متخصص در ریاست کمیسیون‌ها و مجلس قرار بگیرند.

تقوی در پایان سخنان خود هرگونه اختلاف بر سر منافع حزبی و شخصی را سقوط ارزش‌ها قلمداد نموده و تاکید کرد: منتخبین مردم در مسند نمایندگی مجلس باید برای رضای خدا و مردم تمام تلاش خود را به کار ببندد و از نظرات نخبگان و کارشناسان حوزه‌های مختلف نیز استفاده و بهره‌های لازم را در جهت تشکیل مجلسی قوی و انقلابی صورت بدهند.

در پایان این نشست خبری محمد ناظمی اردکانی با ارائه گزارشی از فعالیت کمیته‌های تخصصی جبهه مردمی ایران قوی و ارائه نتایج تحقیقاتی و کارشناسی کمیته‌ها به معاون اول رئیس جمهور و معاون اقتصادی دولت بیان کرد: اولویت مجلس دوازدهم باید معیشت مردم و رفع مشکلات اقتصادی باشد و تلاش در جهت بهبود فضای حکمرانی کشور که از مطالبات اصلی رهبر معظم انقلاب می‌باشد باید به ملثه ظهور و بروز برسد.

دبیر کل جبهه مردمی ایران قوی، عدالت و رعایت قانون را از اصلی ترین وظیفه نمایندگان منتخب مجلس قلمداد کرده و خاطر نشان کرد: نمایندگان با استفاده از ظرفیت مردم و نهادهای مردمی باید مشارکت جدی مردم در اداره کشور را با توجه به شعار سال رقم بزنند و با استفاده از برنامه هفتم توسعه و همگرایی بین ارکان نظام و ایجاد وحدت حقیقی در مجلس دوازدهم کارآمدی خود را ثابت کنند.

ناظمی اردکانی در پایان سخنان خود با اشاره به رونمایی از فهرست نهایی مورد حمایت جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: نامزدهای مورد حمایت جبهه در چند جلسه مستمر با حضور نامزدهای راه یافته به دور دوم و با رأی گیری از میان اعضای شورای سیاستگذاری جبهه مردمی ایران قوی انتخاب شده‌اند که به شرح ذیل اعلام می‌شود:

حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات، اسلامشهر و پردیس:

۱_ علیرضا سلیمی

۲_ محمدحسین حسین زاده بحرینی

۳_ عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی

۴_ زهره طبیب زاده نوری

۵_ مجتبی رحماندوست

۶_ ابراهیم عزیزی

۷_ حسین صمصامی

۸_ زهره سادات لاجوردی

۹_ سید نظام الدین موسوی

۱۰_ پیمان فلسفی

۱۱_ ابوالقاسم جراره

۱۲_ فاطمه قاسم پور

۱۳_ سمیه رفیعی

۱۴_ مجتبی زارعی

۱۵_ محمد سراج

۱۶_ سمیه گل پور

حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو:

۱_ علی جعفری آذر

۲_ رضا صدیقی

۳_ محمدحسین فرهنگی

۴_ سید محمدرضا میرتاج الدینی

حوزه انتخابیه شبستر:

محمود طاهری

حوزه انتخابیه میانه:

سید مرتضی حسینی

حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز:

امید علی رعنایی بیله سوار

حوزه انتخابیه سمیرم:

رحیم کریمی

حوزه انتخابیه لنجان:

حسین رجایی ریزی

حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس:

مصطفی سعیدی سیرائی

حوزه انتخابیه ورامین پیشوا و قرچک:

حسین نوش آبادی

حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف:

علی مولوی حقیقی

حوزه انتخابیه مشهد و کلات:

کاظم معتمدی فر

حوزه انتخابیه آبادان:

صادق کمائی

سید محمد مولوی

حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر:

ابراهیم متینیان

حوزه انتخابیه خدابنده:

سعید رفیعی

حوزه انتخابیه زنجان و طارم:

محمد اسماعیلی

حوزه انتخابیه شیراز و زرقان:

سیداسماعیل حسینی
ابراهیم عزیزی

حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد:

سیروس سجادیان

حوزه انتخابیه کرمانشاه:

عبدالرضا مصری

جهانبخش امیری

حوزه انتخابیه گنبد کاووس:

قرجه طیار

حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی:

محمدرضا ملکشاهی راد

هادی هاشمی نیا

حوزه انتخابیه قائم شهر، سواد کوه و جویبار:

علی کشوری

مصطفی معلمی

حوزه انتخابیه ملایر:

احمد آریایی نژاد

 

دیگر خبرها

  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است
  • رفع محرومیت تنها با عمل انقلابی امکان پذیر است
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد
  • رفع محرومیت با تفکر و روحیه جهادی امکان‌پذیر است
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند