Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی گفت: خیلی وقت‌ها نخبگان ما با هزینه‌های ناچیز جذب کشور‌های دیگر می‌شوند، زیرا در داخل کشور ما نتوانسته‌ایم زمینه حضور این افراد را فراهم کنیم.

محمد طالعی معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره ارائه مقالات پس از انجام فعالیت پژوهشی گفت: بنده با این موضوع موافق نیستم، زیرا نتایج تحقیقاتی که می‌تواند در حوزه بین‌المللی و پس از داوری بین المللی منتشر شود مسلما بی‌ارزش نخواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  طالعی ادامه داد: این که جامعه یا صنعت ما بتواند از این تحقیقات استفاده کند وآن را به یک فناوری تبدیل کرده و در حل معضلات کشور از آن بهرمند شود یا اینکه نتواند ازآن استفاده کند به طوری که کشور‌های دیگرآن را به کارگیرند دو موضوع متفاوت است.

وی با بیان اینکه برخی معتقد هستند مقالات isi مشکلات جامعه ما را مرتفع نمی‌سازد؛ اظهارکرد: برخی از اساتید در لبه دانش به تحقیق می‌پردازند بنابراین لازم است نتایج فعالیت‌های تحقیقاتی خود را به نحوی منتشر کنند. جامعه، بخش صنعت یا بخش کاربردی کشور است که باید متقاضی استفاده از این تحقیقات باشد وقتی چنین تقاضایی وجود ندارد یا سطح صنعت اجازه استفاده از این دانش را در حوزه فنی ایجاد نمی‌کند، کشور‌های دیگر با توان فنی بیشتر از نتایج تحقیقات ما استفاده خواهند کرد.   معاون پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر طوسی درپایان خاطرنشان کرد: بحث ثروت علمی نیز فقط در حوزه مقالات منتشر شده اتفاق نمی‌افتد، خیلی وقت‌ها نخبگان ما با هزینه‌های ناچیز جذب کشور‌های دیگر می‌شوند به طوری که در مقاطع تحصیلات تکمیلی به جای یک مقاله مغز را می‌برند، زیرا در داخل کشور ما نتوانسته‌ایم زمینه حضور این افراد را فراهم کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی مقالات پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۲۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند

محمدعلی پورمختار گفت: مطالعه مراکز پژوهشی در زمینه رفع موانع تولید و مشارکت مردم در جهش تولید، نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند.

محمدعلی پورمختار، نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با ایسنا درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در جمع کارگران در خصوص شعار سال، اظهار کرد: شعار سال محوری‌ترین موضوع سال است که رهبری آن را براساس واقعیات موجود و شناخت راهبردی که از مسائل کشور دارند، انتخاب می کنند.

وی ادامه داد: همه دولت‌ها درباره لزوم مشارکت مردم در تصمیم گیری‌ها و تولید صحبت کرده و شعار داده‌اند اما در جهت رفع موانع برای مشارکت مردم گام‌های اساسی برداشته نشده است. البته مجلس یازدهم قانون تسهیلات کسب و کار را تصویب کرد، اما این قانون در قالب تسهیل صدور مجوز کسب و کار است و حداکثر ۱۰ درصد موانع را رفع می کند. سایر مشکلات از جمله بیمه، مالیات، تامین سرمایه از سوی بانک‌ها که رهبری هم به آن اشاره داشتند، باقی مانده است. یکی دیگر از مشکلات تولیدکننده، تورم و تغییر قیمت هاست. تولید کننده می گوید قیمت مواد اولیه روز به روز افزایش یافته و توان تصمیم گیری و اجرای تولید را ندارد. کنترل تورم و قیمت‌ها لازمه جهش تولید است. امنیت روانی و واقعی سرمایه گذاری  نیز اهمیت دارد.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نباید دستگاه های نظارتی و تصمیم گیر، موانع غیرلازم برای تولیدکننده ایجاد کنند، گفت: در مجلس یازدهم اگرچه تسهیلاتی برای تولید ایجاد شده اما محدودیت های غیرلازم هم ایجاد شده است. اگر قرار باشد بخش خصوصی که ارز دولتی یا ترجیحی دریافت نمی کند، با خیال راحت به فکر تولید باشد، نباید درگیر چنین موانعی باشد که به نظر من غیر لازم است.

پورمختار با اشاره به اینکه کمتر برای رفع مشکلات تولید اقدامات اساسی انجام شده است، تصریح کرد: وقتی موانع تولید زیاد باشد، کسی کمتر ترغیب می شود که به سمت تولید برود  و اگر در این جهت حرکت کند، ممکن است به سمت دور زدن موانع برود و فساد از همین محل شکل می گیرد؛ بنابراین رفع موانع تولید اهمیت زیادی دارد.

وی با اشاره به نقش مراکز پژوهشی در دستگاه های دولتی، اظهار کرد: برای شناسایی دقیق مشکلات بخش تولید به مطالعه نیاز است البته مطالعه مراکز پژوهشی نباید در حد تهیه گزارش و کتاب باقی بماند بلکه باید مبتنی بر واقعیات جامعه بوده و راهکارهای عملی ارائه کند و دستگاه های اجرایی هم دنبال اجرای این راهکارها باشند. اگر قانون نیاز است، مجلس قانون را وضع کند و اگر آیین نامه و بخشنامه نیاز است، دولت آن را تهیه کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • خروج نظامیان آمریکایی از نیجر؛ پیروزی استراتژیک برای روسیه
  • پورمختار: مراکز پژوهشی، راهکارهای عملی برای مشارکت مردم در جهش تولید ارائه کنند
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • مقالات کنفرانس موزه‌ها کارکرد اجرایی داشته باشد
  • تلاش بی وقفه برای توسعه و ترویج دانش در حوزه وب پژوهی
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است
  • کتاب آداب آبادانی منتشر شد
  • برنامه دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی
  • جزئیات برنامه های دولت برای ارتقای رتبه ایران در کاربرد هوش مصنوعی