Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدرتعلی حشمتیان رئیس ادوار خانه احزاب ایران در گفت‌و‌گو با  خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در ارزیابی عملکرد مجلس دهم گفت: ما در طول چهل سال انقلاب اسلامی شاهد تشکیل ۱۰ دوره مجلس شورای اسلامی بودیم که به لطف خداوند هر دوره ویژگی‌های خوب و البته نواقصی هم داشته است.

او ادامه داد: بررسی‌ها در طول این ۱۰ دوره نشان می‌دهد این است که مجلس پنجم به عنوان بهترین و کارآمد‌ترین مجلس تاریخ انقلاب شناخته شده است، زیرا در این دوره طرح‌ها و لوایح خوبی تصویب شده و کار‌های مشترک خوبی هم با دولت  (چه در زمان دولت هاشمی و چه در  زمان رئیس دولت اصلاحات) داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حشمتیان افزود: در دوره پنجم، ریاست این مجلس بر عهده آقای ناطق نوری بوده و نائب رئیس اول آن هم روحانی و نائب رئیس دوم هم موحدی کرمانی بود که به عنوان قوی‌ترین مجلس تاریخ انقلاب از آن یاد می‌شود؛ البته مجالس دیگر هم هر کدام یک سری نکات مثبت و منفی داشتند، اما آنچه مهم است  این است که از مجلس دهم  به عنوان ضعیف ترین مجلس تاریخ انقلاب یاد می کنند؛ زیرا عملکردش قابل قبول مردم و جامعه نبود و کار‌های مثبت آن چنانی نداشته که به همین سبب هم تعداد بسیاری از آن‌ها رد صلاحیت شدند که در تاریخ انقلاب هم سابقه نداشته و باید این موضوع به خوبی ریشه یابی شود که چرا انقدر ما شاهد رد صلاحیت بودیم و قطعا مرکز پژوهش‌های مجلس و دانشگاهیان می توانند در این زمینه نظرات خوبی ارائه داده و سیاسیون هم می‌توانند عملکرد این مجلس را مورد ارزیابی قرار دهند.

 رئیس ادوار خانه احزاب ایران درباره علت ناکارآمدی این مجلس هم بیان کرد: به نظر من هر دوره‌ای از مجلس هم نقطه قوت و هم نقطه ضعف داشته، ما آن مشکلاتی که در این چند دوره وجود داشته علتش این است که مجلس با احزاب هماهنگ نبوده و احزاب در حاشیه آن قرار داشتند؛البته این درست است که در مجلس دهم سه فراکسیون اصولگرایی، اصلاح طلبی و مستقلین وجود داشته، اما اگر کارنامه این‌ها را بررسی کنیم به خوبی در می‌یابیم که در مجموع نتوانسته رضایت مردم را جلب کند و هماهنگی هم با احزاب کشور وجود نداشته است.

او ادامه داد: متاسفانه بیشتر آن چه که در مجلس دهم مطرح می‌شد، اختلافاتی بود که با دولت و با یکدیگر داشتند که این مسائل باعث شد نتوانند نگرانی های مردم را رفع کنند؛ البته این مجلس با بدشانسی‌هایی هم روبه رو بود، برای مثال در این دوره با سیل، زلزله و بحران کرونا روبه رو بودیم که همه این مسائل دست به دست هم دادند تا ناتوانی های مجلس دهم را چندین برابر کنند.

حشمتیان در پایان خاطر نشان کرد: البته امیدواریم که مجلس یازدهم که در ۷ خرداد شکل می‌گیرد، بتواند اولا رئیس قوی و کارآمدی داشته باشد و دوما نمایندگان محترمی که بیشترشان هم جدید هستند بتوانند با صلابت ،سلامت، صداقت و همدلی با مردم، دولت و سایر ارگان‌ها و نهاد‌ها قدم‌های مثبتی بردارند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس دهم مجلس یازدهم تاریخ انقلاب مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۶۵۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم

به گزارش «تابناک»، سید محمد حسینی در گفت و گو با ایسنا، درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که  در تهران 16 کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح ها و لوایح بگذارند. آنها  می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره های قبل  دولت ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کارهای اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • هو کردن رئیس مجلس نمایندگان آمریکا توسط دانشجویان
  • حامیان فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند+ فیلم
  • فیلم/ رئیس مجلس نمایندگان آمریکا هو شد
  • فیلم/ رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو شد
  • فیلم| حامیان فلسطین رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را هو کردند
  • دانشجویان، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا را «هو» کردند
  • سخنگوی مجلس نمایندگان آمریکا به دانشگاه کلمبیا رفت
  • پلوسی: نتانیاهو مانع صلح است، باید استعفا کند
  • سنای آمریکا بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان را تصویب کرد