Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان از بازگشایی تالارها و سالن‌های پذیرایی کرمان صرفاً برای تهیه و چینش غذا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ محمد صادق بصیری در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس تصمیم ستاد استانی مدیریت کرونا تالارها و سالن‌های پذیرایی کرمان می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی فعالیت خود را از سر بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این بازگشایی فقط شامل تهیه و سرو غذا است، افزود: همچنین موزه‌ها و امکان تاریخی هم بازگشایی شده‌اند.

بصیری در خصوص حضور کارمندان در ادارات هم گفت: از ۱۰ خرداد تمامی کارمندان باید در محل کار خود حضور داشته باشند. این دستورالعمل شامل حال افراد دارای بیماری زمینه یا علائم کرونا نمی‌شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان گفت: همچنین امتحانات پایه نهم به صورت مجازی برگزار می‌شود.

بصیری با اشاره به اینکه در حال حاضر امکان بازگشایی مراکز بازی‌های رایانه‌ای نیست، گفت: در شرایط کنونی فعالیت دست فروشان به صلاح نیست.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بصیری کرونا در ایران کرونا در کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۲۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی و قانونگذاری؛ گفتگوی تخصصی در اینوتکس ۲۰۲۴

نشست قانونگذاری هوش‌مصنوعی و اولویت‌ها و محورهای این حوزه با حضور متخصصان این حوزه در رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بعدازظهر امروز نشست قانونگذاری هوش‌مصنوعی و اولویت‌های و محورهای این حوزه با حضور رضا تقی‌پور انوری، رئیس فراکسیون هوش مصنوعی مجلس شورای اسلامی, فراکسیون مصنوعی مجلس شورای اسلامی، محمدرضا قاسمی دبیر ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه و ستاد راهبری فناوری‌های هوشمند حوزه‌های علمیه، سهیلا خردمندنیا مدیر گروه فناوری‌های نوین مرکز پژوهش‌های مجلس و گروه فناوری‌های نوین مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، سیدمحمد محمدزاده ضیابری دبیر کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده نظام صنفی‌رایانه‌ای و کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده نظام صنفی‌رایانه‌ای در سالن فن‌بازار پارک فناوری پردیس برگزار شد.

در ابتدای این نشست سهیلا خردمندنیا مدیر گروه فناوری‌های نوین مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: توسعه هوشمندی در کشورها به دنبال ایجاد آن با چارچوب‌های قانونی هستند، صرفا به بگاه‌های توسعه اتکا و به دستورالعمل‌ها توجه نمیکنند. وی گفت: تا نیمه 2024 حدود 23 کشور مقررات اجرایی و مصوب شده‌ای در خصوص هوش مصنوعی اعمال کردند و 53 کشور زمینه قانون نویسی را آغاز و پیشنویس ارائه و 81 کشور تاکنون اقدامی انجام نداده‌اند.

مدیر گروه فناوری‌های نوین مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی افزود: پیشروترین کشورها در این حوزه آمریکا، چین و اتحادیه اروپا هستند که اتحادیه اروپا در جدیدترین قانون خود نگاه خود را از بالا به پایین و بر حفاظت از حقوق افراد و هرچه هوش مصنوعی به آن آسیب می‌رساند گذاشته است.

عضو شورای راهبردی هوش مصنوعی منصوب شد

خردمند‌نیا ادامه داد: چین و آمریکا به این حوزه متفاوت نگاه کرده و با نگاهی از پایین به بالا، کنترل و مدیریت داده را مبنی قرار داده‌اند تا ایمنی و تعهد هوش مصنوعی را داشته باشند. وی اضافه کرد: قانون و اصول را باید رعایت و درچهارچوب قوانین و مقرارات عمل کرد تا قانونگذاری و تنظیم گری را با بازیگری تمامی فعالین این حوزه انجام بدهیم.

باید به قانون جامع هوش مصنوعی برسیم

سپس محمدرضا قاسمی دبیر ستاد راهبردی فناوری‌های هوشمند حوزه های علمیه، اظهار کرد: در گذشته فضای مجازی را جدی نگرفتیم و پس از مدتی به تنظیم‌گری‌هایی رسیدیم که در همان زمان مقام معظم رهبری به ولنگاری فضای مجازی گلایه کردند.

وی با بیان اینکه این فناوری در آینده دنیا نقش خواهد داشت، گفت: هوش مصنوعی در تمام علوم نقش ایفا خواهد کرد، و امروز کشورما در کاربرد و توسعه هوش مصنوعی تلاش‌های بسیار مقدماتی داشته و باید در نظام آموزش سلامت، حکمرانی، حقوقی و قضایی هوش مصنوعی را جانمایی و فرصت‌ها را شناخته و تهدید‌ها را خنثی و گفتمان را ایجاد کنیم.

دبیر ستاد راهبردی فناوری‌های هوشمند حوزه های علمیه افزود: در تصمیم‌گیری‌ها باید با الگوی مشارکتی عمل کنیم تا به قانون جامع هوش مصنوعی در سال‌های آینده برسیم، اما قشری از این ابزار متاثر میشوند و باید به آن رسیدگی کرد.

قانونگذاری جامع برای هوش مصنوعی امکان‌پذیر نیست

در ادامه این نشست دبیر کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده نظام صنفی‌رایانه‌ای، گفت: برای هوش مصنوعی پویا قانونگذاری جامع نمیتوان نوشت و فقط باید به روز باشیم و قوانینی را در ادارات اجرا و آنها را وادار به پویایی کنیم.

در پایان سیدمحمد محمدزاده ضیابری، دبیر کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده نظام صنفی‌رایانه‌ای، کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده نظام صنفی‌رایانه‌ای، درخصوص احکام و مقررات هوش مصنوعی، گفت: در بحث حکمرانی به سه گانه حکمرانی برای هوش مصنوعی رسیدیم اما با پیچیدگی‌های مستقل به نتیجه‌ای نمیرسیم.

وی با بیان اینکه در گذشته میگفتند برای شرکت های فناور قانون نگذارید، گفت: اما این شرکت‌ها با چالش‌هایی مواجه میشدند و این شرکت های فناور با حکمرانی بر یا با یا برای هوش مصنوعی کار نکرده و فقط در حوزه زیرساخت‌ها فعالیت صورت بگیرد.

دبیر کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده نظام صنفی‌رایانه‌ای، افزود: در گدشته دیتا کمتر و دنیا عقبت تر بود و تفاوت هوش مصنوعی با دیگر موارد سرعت پیشرفت آن است.

محمدزاده ادامه داد: موضوعات شگرف جدیدی طی هر 6 ماه در حوزه هوش مصنوعی ایجاد میشود و قوانین آن اگر به موقع تصویب نشود منقضی خواهد شد.

وی اضافه کرد: کشور هندوستان زمانی اعلام کرد هرفردی قصد استفاده از هوش مصنوعی را دارد باید مجوز اخد کند اما پس از مدتی حرف خود را پس گرفت زیرا این کار شدنی نبود.

دبیر کمیسیون هوش مصنوعی و علم داده نظام صنفی‌رایانه‌ای، با بیان اینکه بخش زیادی از کار را باید در حوزه رگولیشین انجام داد، عنوان کرد: در هوش مصنوعی خطرات و حسن‌هایی وجود دارد و باید ملاحظاتی را درنظر بگیریم زیرا امروز پس از هر 6 ماه رشد بالایی را در این حوزه میبینیم اما سرعت رشد هوش مصنوعی در آینده به یکماه خواهد رسید.

محمدزاده ابراز کرد: برای هوش مصنوعی پویا قانون‌گذاری جامع نمی‌توان نوشت و فقط باید به روز باشیم و قوانینی را در ادارات اجرا و آنها را وادار به پویایی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افتتاح نگارخانه استاد واعظی در هشترود
  • هوش مصنوعی و قانونگذاری؛ گفتگوی تخصصی در اینوتکس ۲۰۲۴
  • خبر خوب یک وزیر برای کارمندان دولت
  • پرداخت یارانه خرید کتاب برای کارمندان دولت
  • تبعیض در اخذ تسهیلات بانکی بین مردم و کارمندان بانک‌/ تسهیلات پرداختی به کارمندان بانک‌ها از خرداد به‌روزرسانی نشده است
  • تراکتور - گل‌گهر، احتمالا بدون تماشاگر!
  • نگاه دولت به مسائل اقتصادی صرفا تخصصی است نه سیاسی
  • اسب تروجان
  • ۲۰ اثر به اختتامیه رویداد بازی‌آرا رسید/ معرفی ظرفیت‌های خوب بازی‌های رایانه‌ای به سبد خانوار
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند