Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اداره تجهیزات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه در تولید و توزیع اقلام بهداشتی در استان مشکلی نداریم و در همه داروخانه ها وجود دارد گفت: مواد ضد عفونی کننده در استان به حد اشباع رسیده است و در همه داروخانه ها به وفور یافت می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز دکتر محمد رشیدی اظهار کرد: در حال حاضر حدود ١٠ شرکت صنعتی تولید کننده ماسک سه لأیه ، ٤ شرکت تولید کننده ماسک N95 و حدود ٣٠ شرکت نیمه صنعتی داریم که جهت  مصارف عمومی  تولید ماسک را انجام میدهند و با استاندارد های لازم و نظارت های معاونت غذا و دارو و اداره تعزیرات در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد : شرکت های نیمه صنعتی که در قالب گروه های خانگی و جهادی تولید ماسک را انجام میدهند در سامانه غذا و دارو ثبت شده اند و استاندارد های لازم را دریافت کرده و ماسک مرغوب و با کیفیت تولید می کنند

مدیر اداره تجهیزات پزشکی دانشگاه اظهار داشت: خوشبختانه ما جز استان هایی بودیم که تجهیزات حافظت فردی را برای پرسنل بهداشت و درمان تحت هر شرایطی  فراهم کردیم و به سبب همین اقدامات فوت پرسنلی نداشتیم.  

دکتر رشیدی تصریح کرد: از همان  روزهای  نخست  شیوع کرونا أنبار استراتژیکی دانشگاه ایجاد شد و توزیع تمام اقلام با نظارت بالا انجام شد و هم اکنون نیز میزان خوبی ذخایر در انبارها موجود است.

وی خاطر نشان کرد: ما توانستیم  علاوه بر تدارک نیاز  البرز برای ٨ استان دیگر نیز اقلام حفاظت فردی إرسال کنیم.

وی تصریح کرد : زمانی که با کمبود مواد ضدعفونی کننده در استان البرز مواجه شدیم، شرکت های تولیدکننده اقلام آرایشی و بهداشتی را به سمت تولید مواد ضدعفونی کننده سوق دادیم و با صدور بیش از 100 مجوز  موقت  بدین منظور بازار به سرعت کنترل و اشباع از این اقلام شد. دکتر رشیدی عنوان کرد: شرکت های تجهیزات پزشکی در استان البرز بسیار  توانمند بوده و با استقرار  دستگاه های پیشرفته در حال برنامه ریزی هستند تا پس از رفع نیاز کشور صادرات ماسک و اقلام حفاظت فردی را به سایر کشور ها انجام دهند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی البرز مواد ضدعفونی کننده اقلام بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۲۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در ملاقات چهره به چهره در مرکز ارتباطات ریاست جمهوری، درباره آخرین وضعیت تولید داروی بیماران SMA، گفت: رئیس‌جمهور، موضوع حمایت از بیماران SMA را در سال ۱۴۰۰ مطرح کرد. پس از اینکه متخصصان سازمان غذا و دارو، طرح‌های اولیه این دارو را تأیید نکردند نسبت به ورود ۲ محموله دارو اقدام کردیم و بر اساس اولویت میان بیماران تقسیم شد. در حال حاضر, محموله دوم داروی این گروه از بیماران به صورت خوراکی و تزریقی وارد شده و در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یک شرکت دانش بنیان در زمینه تولید داروی بیماران SMA گام برداشته و طبق موارد اعلام شده این دارو تا پایان خرداد وارد بازار می‌شود. در حال حاضر، این دارو به میزان آزمایشگاهی تولید شده و اگر نتایج نهایی این دارو اثربخش باشد وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود.

محمدی درباره توزیع داروی بیماران SMA تولید داخلی گفت: سازمان غذا و دارو فقط نسبت به تولید دارو تصمیم‌گیری می‌کند اما نحوه چگونگی توزیع آن بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6097498 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • مکمل خارجی و وارداتی نداریم | بیشترین تقلب در این مکمل‌هاست | روش‌ های تشخیص مکمل اصل از تقلبی 
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • امحای ۲ تن انواع مواد غذایی غیرقابل‌مصرف در میاندوآب
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • غول جدید ماهواره‌ای به رقابت با ایلان ماسک می‌رود