Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@14:55:00 GMT

پوشش صددرصدی تحصیلی گام سخت آموزش و پرورش مازندران

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۰۳۳۷

نخستین شورای آموزش و پرورش مازندران در سالجاری امروز چهارشنبه برگزار شد و از مهم ترین موضوعات مطرح شده امروز این شورا بررسی شرایط شبکه آموزش دانش آموزی ، طرح های جهش تولید در آموزش و پرورش مازندران و مسئله پوشش تحصیلی بود که البته در ۲ مورد نخست فقط بررسی جوانب و شرایط بود.

اما یکی از موضوعات چالش برانگیز نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش استان مازندران توقف پوشش تحصیلی دانش اموزان استان در ایستگاه آخر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به این معنی که در سالهای اخیر تعداد کودکان بازمانده از تحصیل استان به خصوص در مقطع ابتدایی یک عدد معنادار و مشخصی را دنبال می کند و هیچگونه پیشرفت و پسرفتی نیز در این زمینه حاصل نمی شود.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش مازندران در جلسه امروز گفت: در پایه اول ابتدایی سال تحصیلی۹۸-۹۹ میزان پوشش تحصیلی استان مازندران ۹۸.۵۸ درصد بود که در جمع سه استان برتر تحصیلی قرار دارد.

عیسی میرشفیعی با بیان اینکه پوشش تحصیلی مازندران در تمامی پایه‌های مقطع ابتدایی یعنی از ۶ تا ۱۱ سال ۹۹.۱۴ است افزود: متاسفانه این رقم در چندسال اخیر ثابت مانده و آموزش و پرورش مازندران دیگر نمی‌تواند از این فراتر برود.

وی با اشاره به اینکه هر ساله حدود ۲ هزار و ۲۰۰ دانش آموز مازنی در مقطع ابتدایی از تحصیل باز می مانند و این عدد پیشرفت و پسرفت محسوسی ندارد، گفت: متاسفانه این تعداد دانش اموزان بومی مازندران هستند که اموزش و پرورش در برابر آنها درمانده است.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش مازندران کمبود نیروی انسانی ، پراکندگی دانش آموزان و عدم برخورداری آموزش و پرورش مازندران از اعتبارات کافی برای گسترده کردن پوشش تحصیلی را مهم‌ترین دلیل فقدان تغییر در بازماندگان از تحصیل استان عنوان کرد و افزود: این مسئله به چالشی مهم در پوشش تحصیلی مازندران تبدیل شده است.

میر شفیعی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۴ مدرسه دارای کمتر از پنج دانش آموز و بیش از ۱۰ مدرسه با یک دانش اموز در مازندران فعال هستند ، گفت: از نظر وزارت اموزش و پرورش فعالیت این مدارس توجیه پذیر نیست اما به دلیل گستردگی استان مجبور به تداوم انها هستیم.

وی با اشاره به اینکه تعطیلی این مدارس دستورالعمل وزارتخانه ای است افزود: برای جلوگیری از کوچ ، احتمال ترک تحصیل و اسیب های دیگر با هزینه داخلی آموزش و پرورش مدارس کم دانش آموز فعال هستند. 

میرشفیعی گروه سنی ۶ سال با فراوانی ۵۱۳ کودک را بیشترین بازماندگان از تحصیل آموزش و پرورش مازندران عنوان کرد و افزود: فقط در شهرستان ساری ۲۴۰ بازمانده از تحصیل داریم.

عدم رعایت مهندسی توزیع فرهنگیان در مازندران

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران کمبود نیروی انسانی برای پوشش گسترده تحصیلی را ناشی از عدم رعایت مهندسی توزیع و جذب فرهنگیان بر اساس نیاز یک منطقه عنوان کرد.

علیرضا سعدی پور گفت: در چند دهه اخیر عدم رعایت مهندسی توزیع نیروی انسانی در آموزش و پرورش مازندران به دغدغه ای بزرگ تبدیل شده که ما را با کمبود نیرو در یک منطقه و مازاد نیرو در بخشی دیگر مواجه کرده است.

وی به رتبه نخست مازندران در جذب نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: پیشنهاد ما برای افزایش ضریب پوشش تحصیلی استفاده از سمن‌ها است تا بتوانیم چتر آموزشی را تا نهایت توان آن گسترش دهیم.

مدیرکل آموزش و پرورش همچنین ارائه اعتبارت برای پوشش تحصیلی حداکثری را ضروری دانست و افزود: خیرین نیز در این زمینه نیاز است همراه ما باشند.

آموزش و پرورش به سیاست جابه جایی نیرو دست بزند

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز مازندران در این نشست در پاسخ به کمبود اعتبارات و نیروی انسانی جهت ارتقای پوشش تحصیلی استان گفت: آموزش و پرورش مدارس کم تعداد خود را تجمیع کند.

سید حسین هاشمی با بیان اینکه مجمع خیرین همواره یارای آموزش و پرورش بوده افزود: وقت ان رسیده که اموزش و پرورش به سیاست ساماندهی نیروی انسانی به جای جذب آن روی بیاورد.

وی با بیان اینکه در برخی مدارس نیز تراکم معلم و دانش اموز بسیار زیاد و در جایی دیگر کم است ، افزود: این شیوه باید اصلاح شود.

استفاده از ظرفیت محلی برای پوشش تحصیلی

معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران تاکید کرد: باید آموزش و پرورش از ظرفیت های محلی از جمله همکاری با فرمانداری ها و دیگر امکانات بومی برای پوشش کامل تحصیلی استفاده کند.

حسین حسن نژاد با بیان اینکه شرایط پوشش تحصیلی در مازندران در مقایسه با کل کشور مطلوب و قابل دفاع است افزود: اما این به معنای ان نیست که می توان دانش آموزی را محروم از تحصیل رها کرد.

آموزش و پرورش مازندران دارای ۵۳۶ هزار دانش اموز است که از این تعداد ۲۴۰ هزار نفر در پایه ابتدایی تحصیل می کنند.

برچسب‌ها اداره کل آموزش و پرورش مازندران بازمانده از تحصیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اداره کل آموزش و پرورش مازندران بازمانده از تحصیل اداره کل آموزش و پرورش مازندران بازمانده از تحصیل آموزش و پرورش مازندران نیروی انسانی پوشش تحصیلی برای پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۰۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسینعلی محمدی متکازینی ظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: بهشهر دارای بیش از ۲۰۰ مدرسه و ۲۸ هزار دانش آموز است که در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند.

وی افزود: مدارس شهرستان بهشهر از لحاظ کیفیت از استان جلوتر است و با تراکم دانش آموزی مواجه هستیم، اما مشکل فضا در بهشهر وجود ندارد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر یادآورشد: از خرداد ۱۴۰۳ دبیرستانی‌ها در هر سه پایه دهم، یازدهم و دوازدهم امتحان نهایی خواهیم داشت و شبه امتحان نهایی برای دانش آموزان برگزار شد.

محمدی گفت: این امتحانات شبه نهایی به‌منظور کاهش استرس دانش‌آموزان دبیرستانی تدوین شده است در مدارس برگزار شد.

مدیر آموزش و پرورش بهشهر از تک نوبته بودن مدارس بهشهر خبر داد و گفت: همه‌مدارس بهشهر در همه‌مقاطع تحصیلی نوبته هستند و هیچ مدرسه دو نوبته ای در بهشهر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش خود یک رسانه است، خاطرنشان کرد: با توجه به گستردگی در کشور و استان و شهرستان خانه‌ای نداریم که آموزش و پرورش نباشد و حضور جدی در زندگی مردم دارد و ارتباط ما با خانواده‌ها دو طرفه است.

محمدی متکازینی گفت: در بحث حجاب و عفاف براساس دستگاه نظارتی، بهشهر از جمله شهرهایی است که کمترین چالش را دارد.

وی افزود: حجاب در مدارس اجباری است و قانون است و دانش آموزان باید با پوشش مدرسه حاضر شوند و همه دستگاه‌های فرهنگی باید کمک‌کار ما برای این امر مهم باشند.

کد خبر 6087653

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان
  • وزیر ناتوان و برکنار شده چطور استاندار مازندران می‌شود؟
  • آغاز ثبت‌ سفارش کتاب‌های درسی از امروز
  • وزیر ناتوان و برکنار شده، چطور استاندار استانی چون مازندران می شود؟ /از عجایب و غرایب دولت رئیسی
  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟