Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@04:24:21 GMT

کرونا قوای نظامی جهان را تکان داد

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۴۶۱۵

کرونا قوای نظامی جهان را تکان داد

به گزارش افکارنیوز،

با شیوع کرونا در جهان، اولویت دولت‌ها تامین بسته‌های نجات اقتصادی است و منابع اندکی برای تجهیزات و تسلیحات باقی می‌ماند.

اخبار بین الملل-در برخی کشورهای آسیایی بودجه های نظامی درپی شیوع این ویروس انقباضی شده اند و پرسش این است که چشم انداز اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در این زمینه چه خواهد بود؟

شیوع کرونا و اختصاص منابع مالی به مهار بیماری، باعث شده که واردکنندگان تسلیحات و تجهیزات نظامی ، کمربندها را محکم ببندند و در خریدها تجدیدنظر کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد کل دفاع ملی هند در پیامی توئیتری اعلام کرد: عوارض کووید–۱۹ بر همه چیز اثر گذاشته است و باید بررسی کنیم که چه نیازهایی داریم، ضمن اینکه واردات اسلحه گران تر شده است.

تایلند نیز ناچار شده است ۵۱۶ میلیون یورو در بودجه دفاعی خود صرفه جویی کند و از جمله از خرید تجهیزات توپخانه ای چشم بپوشد.

براساس اعلام ارتش این کشور، معاملات تسلیحاتی برای نیروی دریایی و هوایی به بعد موکول شده است.

دریادار رودیت فرمانده نیروی دریایی تایلند حتی از لغو ماموریت های آموزشی در خارج و تعلیق اقساط دو زیردریایی سفارشی به چین خبر داده است.

اندونزی دومین قدرت اقتصادی جنوب آسیا نیز با ۵۸۸ میلیون یورو کسری بودجه دفاعی روبه روست و این نقصان را باید با لغو خریدهای تسلیحاتی جبران کند.

فیلیپین نیز اعلام کرده که باید در هزینه های نظامی صرفه جویی کند و برهمین اساس، در مانور مشترک سالیانه «بالیکاتان» با آمریکا و استرالیا که در آب های مورد مناقشه با چین انجام می شود، مشارکت نمی کند.

این تصمیم می تواند موجب خشنودی چین شود، زیرا آزادی عمل بیشتری برای تجارت آزاد در دریای چین جنوبی به دست می آورد.

اما کارشناسان نظامی هشدار می دهند که سیاست های انقباضی ارتش های منطقه، خطر تقویت دزدان دریایی در آب های جنوب آسیا را در پی دارد.

به موازارت این تغییرات، کنگره حزب کمونیست چین با وجود کاهش رشد اقتصادی این کشور بر اثر شیوع کرونا، بودجه نظامی را ۶.۶ درصد افزایش داد و به ۱۷۸ میلیارد دلار رساند.

در سوی دیگر، هند قرار دارد که دومین واردکننده تسلیحات جهان است. دولت هند می کوشد گرانی تجهیزات وارداتی را با رونق بخشیدن به پروژه های داخلی جبران کند.

«سیتها رامان» وزیر دارایی هند که قبلا وزیر دفاع بوده، اجازه داده است که سرمایه گذاران خارجی تا ۷۴ درصد سهام صنایع تسلیحاتی داخلی را در اختیار داشته باشند. وی می گوید: کرونا می تواند سازنده هم باشد، این کمکی به نوآوری در صنایع هند است.

در این میان، منابع نظامی غربی می گویند اعضای پیمان ناتو نیز باید با توجه به هزینه های گزاف برای مقابله با کرونا، در بودجه و مخارج دفاعی خود بازنگری کنند. البته به دلیل فرسودگی تجهیزات در پاره ای از ارتش های این پیمان، نوسازی های برنامه ریزی شده را نمی توان به تعویق انداخت، اما پیشنهاداتی از قبیل صرفه جویی در تعداد پرسنل یا ماموریت ها و مخارج غیرضروری مطرح است.

این درحالی است که کشورهای عضو ناتو در اروپا تعهد داده اند که حداقل دو درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به بودجه نظامی اختصاص دهند.

در حالی که آمریکا حدود ۳.۶ درصد از تولید ناخالص داخلی را برای بودجه نظامی کنار می گذارد، سهم آلمان در این حوزه ۱.۳۲ درصد است.

طبق برآورد وزارت دارایی آلمان، این نرخ در سال ۲۰۲۱میلادی معادل ۱.۳ درصد و در سال ۲۰۲۲ برابر با ۱.۲۸ درصد تولید ناخالص داخلی خواهد بود. مقام های نظامی برلین هشدار می دهند که اگر میزان بودجه افزایش نیابد، پروژه های تدارکاتی و لجستیکی ارتش فدرال به خطر خواهد افتاد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تسلیحات ویروس نظامی ویروس نظامی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۴۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای عکس تکان دهنده اسطوره سینمای جهان چه بود؟

دختر «آلن دلون» در چند روز اخیر، تصویری از این ستاره گذشته سینمای فرانسه در صفحه اجتماعی خود منتشر کرد که توجهات زیادی را به خود جلب کرده است.

به گزارش ایسنا، در ابتدا وقتی این تصویر را در فضای مجازی می‌بینی شک می‌کنی که نکند هوش مصنوعی باشد، اما گویا این تصویر واقعی است.

در این تصویر که «آنوشکا دلون» در صفحه اجتماعی خود منتشر کرده آلن دلون سالخورده با چهره‌ای متفاوت از آنچه در ذهن داریم دیده می‌شود.

«آنوشکا» همزمان با انتشار این عکس نوشت: «صبح جمعه از پدرم عکس گرفتم. به نظر من خاطره‌ای از لحظات‌مان بود. از صرف صبحانه با او بی‌نهایت شکرگزارم و این لحظه‌ای بی‌نظیر و شیرین در دنیای بی‌رحمانه من است. من او را خوش تیپ یافتم. با نگاه همیشگی و آبی فولادینش، سرزنده، مثل یک مبارز، که به من قدرتی غیر قابل تصور می‌دهد».

دلون پس از سکته مغزی در سال ۲۰۱۹ در وضعیت نامناسبی قرار داشت و اخیرا اختلافات خانوادگی میان فرزندانش به رسانه‌ها دزر کرده است. آنتونی، آنوشکا و آلن فابین سه فرزند آلن دلون بر سر نظرات مخالفشان در مورد سلامتی و آینده پدرشان اختلاف دارند.

پسرش آنتونی دلون در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۹ مدعی شد، دلون در حال مرگ است و عنوان کرده: «او ضعیف و خسته است. او زیاد صحبت نمی‌کند، وقتی او را مجبور به تکرار می‌کنیم خسته می‌شود و برایش آزار دهنده است، زیرا صدایش دیگر مثل گذشته واضح و قابل شنیدن نیست».

آنتونی در مورد خواهر ناتنی‌اش انوشکا دلون نیز اظهار کرده بود: «خواهرم هرگز به من و برادرم اطلاع نداد که بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۲، پدرم در حین بازدید از کلینیک در سوئیس تحت پنج آزمایش شناختی قرار گرفته است و هیچ یک از آنها را با موفقیت نگذرانده است».

آلن دلون به سرعت از طریق وکیلش «کریستوف آیلا» واکنش نشان داد و گفت که به شدت از جو رسانه‌ای که توسط پسرش آنتونی سازماندهی شده شوکه شده و نمی‌تواند پرخاشگری پسرش آنتونی را که مدام به او می‌گوید که سالخورده است تحمل کند.

دلون از دهه ۱۹۹۰ به ندرت روی پرده ظاهر شده است و آخرین حضور عمومی او دریافت نخل طلای افتخاری جشنواره فیلم کن در سال ۲۰۱۹ بود. با این حال، او در مراسم تشییع دوست و ستاره همکار خود «ژان پل بلموندو» در سپتامبر ۲۰۲۱ شرکت کرد.

آلن دلون که بازی در ۸۰ فیلم از جمله چندین شاهکار سینمایی را در کارنامه دارد، اولین بار در سال ۱۹۶۰ و زمانی که ۲۵ سال داشت با بازی در فیلم «ظهر بنفش» توسط «رنه کلمنت» کارگردان فیلم کشف شد.

بسیاری از فیلم‌ها با بازی «آلن دلون» تبدیل به کلاسیک‌های سینما شدند و وی در طول دوران حرفه‌ای خود با کارگردانان نامداری، چون «آنتونیونی»، «ویسکونتی»، «ملویل» و «گدار» همکاری کرد و در کنار بازیگران بزرگی، چون «ژن گابن»، «عمر شریف»، «لینو ونتورا»، «کلودیو کاردیناله»، «مونیکا ویتی» و… مقابل دوربین رفت.

دلون نخستین بار در سال ۱۹۶۱ با فیلم «لذت زندگی» قدم به جشنواره کن گذاشت و سپس با فیلم‌های «خسوف» (۱۹۶۲)، «یوزپلنگ» (۱۹۶۳) و «آقای کلین» (۱۹۷۶) حضور در جشنواره کن را تجربه کرد و در سال ۲۰۱۹ جایزه نخل افتخاری کن را دریافت کرد.

tags # سینما ، هالیوود سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • ماجرای عکس تکان‌دهنده «آلن دلون» که جهان را شوکه کرد
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • ماجرای عکس تکان دهنده اسطوره سینمای جهان چه بود؟
  • اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • تسلیحات، واجب تر از نان شب / هزینه های تسلیحاتی جهان به 2.5 تریلیون دلار رسید / هزینه های تسلیحاتی در سطج جهانی رکورد زد
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا /
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا
  • همراهی نفت و طلا در روند نزولی