Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- منتخب مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس با اشاره به از دست دادن رشد اقتصادی کشور در دهه اخیرگفت: درآمد سرانه ما در سال 1398 در مقایسه با سال 1390, بیست وهشت درصد کاهش داشت.
به گزارش خبرگزاری آریا، سید شمس الدین حسینی با اشاره به اینکه مجلس یازدهم، نخستین مجلس از چله دوم انقلاب است افزود: پیام رهبر انقلاب مبنی بر لزوم ریل گذاری مجلس مهمترین نکته‌ای است که باید به آن توجه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: در عدالت اقتصادی و توزیع درآمد‌ها یا همان ضریب جینی از 36 و نیم درصد در سال 1392 به 42 درصد فعلی رسیده ایم.
آقای حسینی با بیان اینکه برآیند این دو عامل، کاهش رفاه است، افزود: مهمترین عامل این موضوع، پایین بودن رشد و تولید است.
منتخب مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی بر لزوم افزایش درآمد سرانه تأکید و اضافه کرد: باید در سیاست‌های حمایتی خود تجدید نظر کنیم.
آقای حسینی گفت: مجلس فقط دو ابزار قانونگذاری و نظارت را در اختیار دارد بنابراین نباید از مجلس همانند قوه مجریه توقع داشت.
وی افزود: بر اساس قانون اساسی، بودجه، اصلاحیه و متمم آن باید توسط مجلس تصویب شود و این یکی از مهمترین ابزار‌های کشور‌های دموکراتیک است.
آقای حسینی اضافه کرد: مشکل فعلی این است که مجلس از رأس و در جریان امور بودن به ویژه در حوزه اقتصادی، خارج شده است و این موضوع را باید به سر جای خود برگردانیم.
منتخب مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی کشور‌ها در نظام تأمین مالی خود به نظام بانکی، اتکای بیشتر و برخی اتکای کمتر دارند. هر قدر بازار سرمایه کارآمدتر و عمق آن بیشتر باشد و در تأمین مالی و فعالیت‌های اقتصادی نقش بیشتر داشته باشد فعالان و بنگاه‌های اقتصادی کمتر به سراغ نظام بانکی می‌روند.
آقای حسینی با بیان اینکه به انحصارزدایی در اقتصاد کشورمان نیاز داریم، افزود: اگر نتوانیم در جا‌هایی انحصار را از بین ببریم به ناچار به نظام قیمت گذاری نیاز داریم.
وی افزود: نظام توزیع رانتی ارز باید اصلاح شود.
آقای حسینی گفت: لازمه اصلاح ساختار بودجه این است که به بودجه به عنوان سند حکمرانی نگاه کنیم نه یک سند حسابداری.
سید احسان خاندوزی منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی هم گفت: در سال 1383, پنجاه و هفت میلیون ریال درآمد سرانه ایرانیان بود و تا سال 1390 افزایش داشت و به حدود 75 میلیون ریال رسید و سپس این رقم کاهش یافت و در سال 1397 به 53 و در سال 1398 به حدود 50 میلیون ریال رسید.
وی ادامه داد: در 15 سال گذشته به طور متوسط هر خانوار ایرانی درآمد کمتری پیدا کرده است.
آقای خاندوزی با بیان اینکه توزیع درآمد در گروه‌های مختلف، بسیار نابرابر شده است، افزود: نسبت دهک‌ها یعنی دهک دهم نسبت به دهک اول در کشور ما حدود 15 برابر در حالی که این شاخص در بسیاری از کشور‌ها حدود 10 و کمتر از آن است.
وی اضافه کرد: این فاصله در کرانه‌های خیلی ثروتمند و خیلی فقیر، به 180 برابر افزایش می‌یابد.
آقای خاندوزی با اشاره به بخش‌هایی از پیام رهبر معظم انقلاب به مجلس جدید مبنی بر لزوم توجه به عدالت و معیشت مردم گفت: مجلس شورای اسلامی هدفگذاری درستی برای دولت در زمینه اهداف، انجام نمی‌دهد چه در زمینه تورم و چه در زمینه شاخص‌های فقر و توزیع درآمد.
منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم شورای اسلامی گفت: مسئله شفافیت، یکی از مطالبات جدی جامعه و بسیار گره گشاست و اگر مردم نظارت کنند از نظارت همه دستگاه‌ها مؤثرتر است.
آقای خاندوزی افزود: تا زمانی که مسئله نظام مالیات در پیوند یارانه و حمایت‌های ما اصلاح نشود مسئله عدالت همچنان حل نشده باقی خواهد ماند.
سید محمد صادق الحسینی کارشناس اقتصادی نیز با بیان اینکه مجلس در ایران از مشکل بسیار ساختاری رنج می‌برد، گفت: این مشکل سبب شده است که نتواند نقش خود را به خوبی ایفا کند.
وی افزود: این مشکل ساختاری این است که نمایندگان، محصول انتخابات محلی هستند یعنی انتخابات محلی را برای یک مجلس ملی برگزار می‌کنیم و این موجب می‌شود ارزش شرکت نماینده در یک مراسم ختم در شهرستان حوزه انتخابیه خود از عضو حزب بودن و در یک فرآیند حزبی، بالا آمدن، با اهمیت‌تر می‌شود و در رأی او تأثیرگذارتر است. این موضوع موجب می‌شود تحزب شکل نگیرد.
آقای الحسینی افزود: با اینکه یکی از بالاترین تعداد حزب را در کشورمان داریم، اما در واقع هیچ حزب فراگیری نداریم، زیرا انتخابات ما ملی و کوچک است و، چون تحزب شکل نمی‌گیرد، تأمین مالی انتخابات هیچ وقت شفاف نمی‌شود و این نبود شفافیت موجب می‌شود کسانی به مجلس راه یابند که وامدار عده‌ای هستند و این موضوع، مشکلاتی را ایجاد می‌کند و نماینده به جای انجام نقش نظارتی خود، وارد حاشیه می‌شود.
وی با انتقاد از رانت‌هایی که دولت به بهانه‌های مختلف اختصاص می‌دهد، گفت: این رانت‌ها جذب مصرف کننده واقعی نمی‌شود و این بازتوزیع رانت‌ها به درستی انجام نمی‌شود.
این کارشناس اقفتصادی افزود: هزار هزار میلیارد تومان حجم یارانه‌های انرژی است و انواع رانت‌ها در جامعه تزریق می‌شود، اما این رانت‌ها نصیب دهک‌های بالا می‌شود و این موضوعات موجب می‌شود عدالت در جامعه حاکم نشود.
آقای الحسینی گفت: کشور ما در دهه‌های متمادی، تورم‌های بالا داشته و این به علت ساختار غلط بودجه و یارانه‌های پنهان است.
او افزود: در دوره‌هایی که دولت، درآمد‌های ارزی گسترده داشته نرخ ارز را سرکوب کرده است و این کار موجب می‌شود واردکننده کالا‌های خارجی با قیمت ارزان، کالا به کشور وارد کند و تولیدکننده داخلی نابود شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، آقای الحسینی اضافه کرد: مجلس یازدهم نباید اجازه دهد نرخ ارز در شرایط تورمی، سرکوب شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کاهش درصدی درآمد شورای اسلامی مجلس یازدهم درآمد سرانه موجب می شود آقای حسینی منتخب مردم رانت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۸۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز

استاندار قم خطاب به مدیران ارشد استان گفت: خیرین مدرسه‌ساز که به این امر خداپسندانه اقدام می‌کنند نباید در بروکراسی اداری گیر کنند و همه دستگاه‌ها موظف به حمایت از آنان هستند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، سیدمحمد آقامیری امروز در مراسم افتتاحیه یک مدرسه خیرساز گفت: سرانه آموزشی استان متاسفانه پایین بوده و حتی با متوسط کشور هم فاصله زیادی داریم.

وی افزود: رفع و جبران کمبود‌های سرانه آموزشی در کشور موضوع مهمی است که در دستور کار دولت سیزدهم قرار گرفته و اقدامات خوبی هم در کشور در این زمینه انجام شده است.

استاندار قم گفت: امروز شاهد حضور فعال و پویا خیرین عزیز مدرسه‌‌ساز در استان هستیم که با تمام توان پای کار هستند تا اقدامی برای فرزندان این سرزمین قرار‌ بگیرد.

وی بیان کرد: بنده خود را خادم خیرین مدرسه‌ساز می‌دانم و این را اعلام می‌کنم که هر خیری این اقدام خداپسندانه را انجام دهد و بنایی برای نظام تعلیم و تربیت کشور آماده کند مورد حمایت همه جانبه بنده قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • کمبود سرانه فضای آموزشی چهارمحال و بختیاری
  • افزایش ۱۰۰ درصدی اکتشاف سنگ آهن در معادن سنگان خواف
  • هزینه۵میلیونی برای هر ایرانی/بازگشتسرانه حقیقیبه سطح سال۹۰
  • تاکید استاندار قم بر‌ حمایت از خیرین مدرسه‌ساز
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش خواهد یافت؟
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • افزایش فعالیت‌های اکتشاف معادن در آذربایجان‌شرقی