Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: امروزه حجم کاری که در محاکم قضایی مختلف روی دوش همکاران ما هست حجم بالایی است و بهترین خدمت به نظام قضایی و شهروندان این است که فکر و تدبیر جهت کاهش حجم کار داشته باشیم تا در راستای ارتقا رای و تکریم ارباب رجوع و اعلام نظر بتوانیم بهتر عمل کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، غلامعلی صادقی صبح امروز در پیش‌همایش هشتم با موضوع فهم ترمیمی از جرم و قوانین کیفری که در محل مجتمع دادگاه‌های تجدید نظر شهید ساجدی مشهد برگزار شد در جمع قضات دادگاه‌‌های کیفری بیان کرد: ریاست محترم قوه مکرراً به من ما گفتند که ما در تهیه سند تحول و ارکان و جزئیات آن در قالب دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌ها و احکامی که صادر می‌شود به کمک نیاز داریم از همین رو از جامعه دانشگاهی یک توقع داریم و از همکاران قضایی توقع دیگر داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی تصریح کرد: اگر این دو جامعه دانشگاهی و دستگاه قضایی با هم هم‌فکری کردند و نشست داشتند خروجی این مشورت می‌تواند به مطلب مفیدی تبدیل شود و اگر نگاه انحصاری و انفرادی داشته باشیم یقینا اشکالاتی در آن خواهد بود.

وی ادامه داد: رئیس قوه قضائیه کشور تاکید داشت که از همکاران خراسان رضوی توقع ویژه‌ای داریم و ما هم اعلام آمادگی کردیم که همکاران ما در خراسان رضوی از آمادگی کامل در این زمینه برخوردار هستند تا در هر قالب به مجموعه تصمیم‌گیر و تصمیم ساز بتوانیم کمک کنیم و نظراتمان را منتقل می‌کنیم ان‌شاءالله که بتواند موثر باشد.

صادقی با بیان اینکه این جلسه در همین راستا تشکیل شده است، عنوان کرد: این جمع قضات تجدید نظر استان خراسان رضوی هستند و در این استان از منابع انسانی با تجربه بالا برخوردار هستیم و کمتر از ۲۵ سال ما همکار قضایی در دادگاه‌های تجدید نظر نداریم.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی اظهار کرد: خوشبختانه از منابع انسانی و تجربه خوبی در بین قضات برخوردار هستیم و در حوزه عمل ادعا ما این است که قضات استاد هستند و استاد دانشگاه هم در میدان عمل باید بگوید من شاگرد قاضی هستم که ۳۰ سال پشت میز قضاوت نشسته و عرق ریخته است ما اعتقادمان این است که اگر اساتید دانشگاه حضور پیدا می‌کنند یک بحث دو جانبه داشته باشیم. 

وی ادامه داد: اگر بنا بر هم‌فکری و هم‌‌افزایی بین دو مجموعه دانشگاهی و دادگستری است نکات ما را از میدان عمل بشنوید و ما هم نظرات شما را از میز دانشگاه می‌شنویم اگر این دو گروه نظراتشان با هم تلفیق داشته باشد یقینا خروجی خوبی می‌تواند داشته باشد و آنچه خواسته و مدنظر رییس قوه قضایه است مبنی بر اینکه از قضات خراسان رضوی توقع ویژه دارم با این روند ما بعد از مدتی می‌توانیم این ادعا را داشته باشیم که با حضور اساتید و همکاران قضایی یک ارتباط دو سویه شکل گرفته و در راستای این همفکری و هم‌فزایی‌ها پیشنهاد‌هایی را به ریاست قوه قضائیه بدهیم.

صادقی اظهار امیدواری کرد: خروجی این جلسات در قالب دستورالعمل و بخشنامه بتواند قادر به ابلاغ باشد تا در راستای اصلاح مقررات و قانون باشد و همه باید کمک کنند تا این اتفاق بیفتد .

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی تاکید کرد: مباحثی که در این جلسات مطرح می‌شود خلاصه و مفید باشد و فرصتی است که در اختیار همکاران ما قرار می‌گیرد و آنها هم نکات و جمع ‌بندی از هر دو گروه یعنی هم میز دانشگاه و هم میز قضاوت باشد تا به یک خروجی و هم‌افزایی مطلوب در جلسات برسیم.

وی افزود: امروزه حجم کاری که در محاکم قضایی مختلف روی دوش همکاران ما هست حجم بالایی است و بهترین خدمت به نظام قضایی و شهروندان این است که فکر و تدبیر جهت کاهش حجم کار داشته باشیم تا در راستای ارتقا رای و تکریم ارباب رجوع و اعلام نظر بتوانیم بهتر عمل کنیم.

فهم ترمیمی از جرم و قوانین کیفری

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران در این جلسه به تبیین مبانی فهم ترمیمی از جرم و قوانین کیفری در دادگاه‌ها پرداخت و در خصوص عدالت ترمیمی و بسترهای آن گفت: اگر بخواهیم اشاره کوتاهی به بسترهای ظهور عدالت ترمیمی داشته باشیم از دهه ۸۰ میلادی که نظریات تجربه‌محور وارد حوزه نظام حقوقی و دستگاه قضایی شد مداخلات عدالت کیفری که در گذشته عمدتا مبتنی بر بسترهای فکری و فلسفی و تجربی بود مورد ارزیابی‌های علمی و تجربی قرار گرفت.

محمد فرجی‌ها اظهار کرد: بعد از اینکه نتایج آن منتشر شد تحول گسترده‌ای در عرصه قضایی در دنیا به وجود آمد وکلای تجربه محور و شواهد محور ظهور کرد اما ورود اندیشه میزان اثر بخشی مداخلات حقوقی عمرش به دو تا سه دهه بیشتر نمی‌رسد.

وی ادامه داد: نتایج این ارزیابی‌ها وقتی در نظام‌های عدالت کیفری مدعی توسعه یافتگی منتشر شد این ارزیابی‌ها نشان داد که اهداف و انتظاراتی که از مداخلات عدالت کیفری مد نظر بوده محقق نشده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران تاکید کرد: در حوزه زندان و در حوزه اصلاحات حوزه بسیار پر هزینه است وقتی آمدند و پیشرفته ترین زندانها را با معتبرترین برنامه‌ها مبتنی بر اصلاحات ترمیمی روی آنها کار کردند به نتایج و گزارش مهمی دست یافتند.

فرجی‌ها بیان کرد: نتایج این تحقیقات نشان داد هیچ کدام از برنامه ‌های اصلاحات و درمان نتوانسته به اهداف خود برسد و میزان اثر بخشی یعنی تحقق اهداف نشان داد برنامه‌های اصلاح و درمان به اثربخشی و اهداف به تحقق نرسیده است.

وی ادامه داد: ورود نظام اثربخشی این امکان را فراهم کرد که تحولات را مورد ارزیابی علمی قرار دهیم سنجش اثر بخشی به صورت علمی فارغ از پیش داوری‌ها امر دیگری است.

  عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران با اشاره به پرونده اسید پاشی‌ها بیان کرد: در رسانه‌ها گفته شد وقتی حکم قصاص را در پرونده‌های اسید پاشی داده شد آمار پرونده‌های اسید پاشی به شدت کاهش پیدا کرد اما وقتی از یکی از دانشجوهای خود که در حوزه پیشگیری کار می‌کرد خواستیم  آمار پرونده‌های اسید پاشی را نشان دهد مشخص شد از وقتی حکم قصاص برای اسید پاشی داده شد آمار اسید پاشی در بعضی از فصل‌های سال تا دو و سه برابر افزایش پیدا کرده بود.

فرجی ‌ها اظهار کرد: بنابراین ما باید از مدل‌های علمی استفاده می‌کنیم که سلیقه‌ای و شخصی نیست ،وقتی نتایج ارزشیابی منتشر شد نشان داد نظام اثر بخشی عدالت کیفری به رغم هزینه‌های هنگفتی که به جامعه تحمیل می‌کند بسیار زیاد است.

وی ادامه داد :هر چه نظام کیفری را بیشتر توسعه دهیم این سیستم خوراک بیشتری می‌خواهد و وابستگی و مراجعه مردم برای عدالت کیفری بیشتر می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران عنوان کرد: نتایج این مطالعات که ارائه شد،  نشان داد در کشورهای توسعه یافته این مداخله‌ها و هیچ کدام از برنامه‌های آن اثر بخش نبوده و به اهداف خود نرسیده است ،حالا راهکار چیست از دهه ۸۰ میلادی نظام عدالت کیفری با یک بحران مواجه شد نتایج نشان داد کشورهایی که قوی ترین نظام پلیسی را دارند و تخصصی ترین محاکم را دارند و شدیدترین نظام‌های مجازات جرم را دارند نا امن ترین کشورها هستند ست و در راس آن هم کشور آمریکا بود به طوریکه این کشور در هر ۱۰۰ هزار نفر  ۷۶۳  نفر زندانی دارد.

فرجی‌ها تصریح کرد:در این فضا بود که گفتمان جایگزین و مکمل عدالت جایگزین مطرح شد مطرح شد و در این فضا بحث عدالت ترمیمی عنوان شد در تعریف عدالت ترمیمی گفته شده بازگرداندن وضع  به حالت قبل اتفاق جرم است.

وی ادامه داد:پیشگامان عدالت ترمیمی بیشتر در بستر جوامع فرهنگی شرقی امکان تحقق دارد  فقه اسلامی ما در دوره ای شکل گرفت که دادستان به شکل امروزی وجود نداشت به کرات به فقه جزایی اسلامی و به گذشت در قصاص و عفو اشاره شده است اگر عدالت محوری موجود ارزیابی شود نشان می‌دهد مداخلات عدالت ترمیمی به مراتب از مداخلات عدالت کیفری نتیجه بخش‌تر بوده است .

 عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس تهران با بیان اینکه  در عدالت ترمیمی جرم پدیده اجتماعی است که باید برایش راهکار پیدا کرد گفت:در بسیاری موارد تحقیقات نشان داده فضای حاکم در نشست ها و احساس شرم مجرم در عدالت ترمیمی به مراتب اثر بخشی آن در پیشگیری جرم بیشتر بوده تا مورد قصاص واقع شدن فرد مجرم بخاطر آن جرم است.

قاضی، شهید زنده است

سرپرست محاکم تجدید نظر خراسان رضوی در این جلسه با اشاره به سخنان حضرت علی به مالک اشتر عنوان کرد: ایشان به مالک فرمودند از زور‌گویی و تحمیل خواسته‌های نامعقول بر مردم تحت حکومت خود بپرهیز ،مردم فطرتا نمی‌توانند زورگویی را تحمل کنند مدیری که خواسته‌های معقول زیر مجموعه خود را تامین نکند مدیر موفقی نیست.

حجت‌الاسلام محمد میان بندی تصریح کرد: اگر مردم زورگویی ببینند از حکومت دینی فرار می‌کنند و اقدام به مهاجرت می‌نمایند و اموال مردم را اگر پاسداری نکنی دست به شمشیر می‌برند بنابراین سخنان حقیقتا اجرای عدالت حفظ مردم در مقابل زورگویی‌ها و پرهیز انسان از تحمیل نظرات غلط کار سختی است.

وی ادامه داد: قاضی در هر دو جبهه کار کند یعنی هم مانع زورگویی دیگران نسبت به حوزه قضایی خود داشته باشد و ‌هم خودش را بتواند کنترل کند و حقوق تضییع کننده را مراعات کند که البته کار سختی است.

سرپرست محاکم تجدید نظر خراسان رضوی یادآورشد: قاضی شهید زنده است و درسته هست که در عالم واقع سر او بریده نشده اما حقیقتا سر او بدون شمشیر بریده شده است و اجر و پاداش یک شهید را دارد.

 حجت‌الاسلام میان بندی ابراز کرد: در سال گذشته ۷۴ نفر از قضات تجدید نظر  ۶۸ هزار و ۵۵ پرونده را رسیدگی کردند و در واقع با ۱۲۵هزار فامیل سروکار داشتند زیرا وقتی پرونده‌ای مطرح می‌شود دو طرف ماجرا و دو فامیل دچار التهاب می‌شوند و بار سنگین التهاب ۱۲۵ هزار فامیل را بر دوش کشیدند و اضطراب و خستگی و غم اصحاب دعوا قابل توصیف نیست.

وی ادامه داد: نکته دیگر از این قرار است که مجموعه تجدید نظر در دو بخش فعالیت و تلاش فوق‌العاده دارد یکی اینکه قاضی باید شخصیت قوی داشته باشد و در مقابل هر بادی نجنبد و در مقابل تهدیدها و تطمیع‌ها مقاومت کند و در بخش دیگر آگاهی کامل به قوانین تکمیل کننده داشته باشد  اهمیت مشاوره و به روز بودن قاضی از نظر اطلاعات قضایی امری به جا افتاده است در این مجموعه است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان رضوی دانشگاه دستگاه قضایی شهید رئیس کل دادگستری خراسان رضوی عدالت ترمیمی عدالت کیفری داشته باشیم همکاران ما تجدید نظر اسید پاشی اثر بخشی حجم کار اثر بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۹۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟

به گزارش همشهری آنلاین ، اضافه ‌وزن مثل یک کابوس، عذاب‌آور است! اغلب کسانی که اضافه‌ وزن دارند، تنها راهکار مقابله با این مشکل را دریافت رژیم غذایی و انجام ورزش‌هایی مثل پیاده‌روی می‌دانند. البته این راهکار، روشی است که برای خیلی‌ها جواب داده، از همین رو تقریباً تمام پزشکان حوزه سلامت و متخصصان تغذیه معتقدند پیاده‌روی روزانه نقش بسیار مهمی در حفظ و بهبود سلامتی دارد.

پیاده روی منظم مزایای باورنکردنی برای سلامت و تندرستی شما دارد و خبر خوب این است که می‌تواند به شما در حفظ وزن سالم و کنترل و جلوگیری از بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های قلبی، فشار خون بالا، تقویت استخوانها و عضلات و بهبود خلق و خوی کمک کند.

همچنین بهبود گردش خون، کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و داشتن یک زندگی طولانی تر نیز با داشتن یک برنامه ریزی برای پیاده روی منظم میسر است.

در ادامه این گزارش با برخی مزایا و محسنات پیاده روی در تامین سلامت عمومی بدن آشنا می‌شویم؛ البته فقط دانستن این مزایا کافی نیست بلکه مهم قرار دادن پیاده روی در برنامه روزانه زندگی است.

۱۰ مزیت پیاده روی برای بدن

سوزاندن چربی: قدم زدن بیشتر با افزایش میزان متابولیسم بدن، چربی بیشتری را می سوزاند و تحقیقات نشان می دهد پیاده روی برای از بین بردن چربی شکمی که با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی در ارتباط است، بسیار موثر است. در واقع تنها راه موثر برای از بین بردن چربی دور شکم، پیاده روی است.

افزایش سوخت و ساز بدن: پیاده روی با شدت متوسط و برای یک مدت زمان طولانی می تواند سوخت و ساز بدن شما را تنظیم کند و در کنترل وزن تاثیر مثبت داشته باشد.

تقویت پاها: پیاده روی برای استخوان ها مفید است. تحقیقات نشان می دهد زنانی که یائسگی را پشت سر گذاشته اند و تقریبا یک و نیم کیلومتر در روز پیاده روی دارند، چگالی استخوان های کل بدنشان نسبت به زنانی که مسافت های کمتری را می پیمایند بالاتر است. همچنین پیاده روی برای کاهش سرعت از دست دادن استخوان های پا نیز بسیار موثر است.

بهبود فرایند هضم: قدم زدن منظم برای هضم آسان مواد غذایی دستگاه گوارش را تحریک می کند و مطالعات نشان داده اند که پیاده روی بخصوص بعد از غذا در هضم زودهنگام آن مفید است. بعلاوه راه رفتن بعد از غذا، خطر بیماری های قلبی عروقی و دیابت را نیز کاهش می دهد.

کاهش علائم افسردگی: پیاده روی علائم افسردگی را تسکین می دهد. ۳۰ دقیقه پیاده روی، ۳ تا ۵ بار در هر هفته به مدت ۱۲ هفته، علائم افسردگی را حدود ۴۷ درصد کاهش می دهد.

جذب بهتر ویتامین دی: پیاده روی در طبیعت و در روزهای آفتابی میزان سنتز ویتامین دی از طریق نور خورشید را افزایش می دهد و این روند برای تقویت استخوان ها و ندان ها ضروری است.

پیشگیری از دیابت نوع ۲: پیاده روی از دیابت نوع دو پیشگیری می کند. برنامه های پیشگیری از دیابت نشان داده اند که ۱۵۰ دقیقه پیاده روی در طی هفته و کاهش فقط ۷ درصد از وزن بدن (حدود ۵ تا ۷ کیلوگرم) می تواند تا ۵۸ درصد خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد.

خواب بهتر شبانه: اگر مشکل در خواب شبانه دارید، این را بدانید که قدم زدن قبل از خواب به شما در تجربه خواب خوب شبانه کمک می کند و آنهم با افزایش اثر ملاتونین، یعنی هورمون خواب طبیعی.

تقویت قلب: پیاده روی قلب شما را نیرومند می سازد و چون نوعی ورزش هوازی به شمار می رود، منجر به افزاش ضربان قلب و بهبود گردش خون می شود.

خلق و خوی بهتر: پیاده روی باعث افزایش تولید اندروفین، هورمون مرتبط با خلق و خوی بهتر می شود.

بهترین زمان برای پیاده‌روی چه زمانی است؟

شب‌ها پیاده‌روی کنیم یا صبح‌ها؟ این سؤال یکی از پرسش‌های پرتکرار در بین افرادی است که پیاده‌روی می‌کنند. عده‌ای شب را انتخاب می‌کنند و عده‌ای صبح را اما بهترین زمان پیاده روی برای کاهش وزن به‌صورت علمی و استاندارد چه زمانی است؟ پیاده‌روی باعث سوزاندن چربی‌ها، کالری‌ها و در کل افزایش سوخت‌وساز بدن می‌شود. به همین علت بیشتر مواقع بعد از پیاده‌روی احساس گرسنگی به فرد دست می‌دهد.

اولویت افزایش سوخت‌وساز در بیشتر موارد با کالری و خوراکی‌هایی است، خورده‌ایم. برای اینکه بتوانید کاهش وزن داشته باشید باید پیاده‌روی خود را به شکلی برنامه‌ریزی کنید که مستقیماً از چربی‌های اضافه برای سوخت انرژی استفاده شود.

بهترین زمان برای شکل‌گیری این اتفاق، صبح زود در زمان ناشتا است. در این زمان، بدن مدت زیادی است سوخت دریافت نکرده است. دستگاه گوارش استراحت کرده و همه‌چیز برای شروع سوختن چربی‌ها آماده است.

اگر توجه کرده باشید، زمانی که صبح زود فعالیت و پیاده‌روی خود را آغاز می‌کنید، روز را با نشاط و روحیه بهتری آغاز می‌کنید. پیاده‌روی در شب توصیه نمی‌شود، زیرا بدن در طول روز سوخت‌وسازهای خود را انجام داده است، سه وعده‌ غذا مصرف کرده و پیاده‌روی در این حالت تنها به خستگی فرد اضافه می‌کند.

چقدر پیاده‌روی کنیم تا لاغر شویم؟

در پیاده روی، چند پارامتر برای کاهش وزن بسیار مهم است. یکی از این پارامترها، مدت‌زمان پیاده‌روی است. عده‌ای تصور می‌کنند هرچقدر بیشتر پیاده‌روی کنند، چربی بیشتری می‌سوزانند؛ اما این تفکر تا چه اندازه درست است؟

در ۳۰ دقیقه پیاده‌روی بدن قابلیت سوزاندن چربی قابل‌توجهی را دارد. شاید سوزاندن حجم زیادی از چربی‌ها باعث شود که به وسوسه بیفتید و بخواهید این حجم را با طولانی کردن مدت‌زمان پیاده‌روی افزایش دهید؛ اما صبر کنید. زمانی که در ناشتا شروع به پیاده‌روی‌ می‌کنید نباید بیش از ۴۰ دقیقه این فعالیت را ادامه دهید. طولانی شدن پیاده‌روی در این حالت باعث ایجاد ضعف شدید در شما و تحلیل عضلاتتان می‌شود.

هر چند زمان پیاده‌روی مفید برای افراد مختلف متفاوت است، اما به‌طور معمول بازه زمانی ۳۵ تا ۴۵ دقیقه، بیشترین بازدهی و نتیجه را دارد.

طبق تحقیقاتی که در دانشگاه کمبریج صورت گرفته، در طول هفته ۱۵۰ دقیقه یا دو نیم ساعت پیاده‌روی، مدت‌زمان مطلوبی برای رسیدن به نتایج دلخواه و کاهش وزن است. پیاده روی برای کاهش وزن در زمان صبح را می‌توانید به چند بخش تقسیم کنید و در بین آن استراحت کنید یا به گرم کردن و حرکات کششی مشغول شوید.

بد نیست بدانید بدن انسان در ۱۱ دقیقه اول در حال قندسوزی است و بعد از آن وارد چربی‌سوزی می‌شود. همچنین توقف در حین پیاده‌روی حتی برای چند ثانیه نیز منجر به قطع فرایند چربی‌سوزی در بدن می‌شود و برای شروع چربی‌سوزی باید مجددا سیکل پیاده‌روی آغاز شود. بنابراین بهتر است پیاده‌روی منقطع نباشد و حرکات کششی قبل یا بعد از پیاده‌روی انجام شود. فقط در مورد بیمارانی مثل افراد مبتلا دیسک کمر که منع پیاده‌روی دارند، این افراد می‌توانند مثلا ۴۰ دقیقه را به دو یا سه قسمت تقسیم کنند و ورزش خود را انجام دهند.

در پیاده‌روی چه سرعتی داشته باشیم؟

یکی دیگر از پارامترهای مهم در پیاده روی برای کاهش وزن و بهبود سلامتی، سرعت پیاده‌روی است. بالا رفتن و پایین آمدن سرعت هر کدام آثار خودشان را دارند. پایین بودن سرعت، اثرگذاری پیاده‌روی را کاهش می‌دهد و باعث درگیر نشدن اعضای مختلف بدن و سرعت نگرفتن سوخت‌وساز می‌شود. سرعت بسیار بالا در پیاده‌روی هم مانند دویدن است که در ضربان و تنفس فرد تأثیرگذار است. بهترین سرعت در پیاده‌روی، کمی آرام‌تر از دویدن است.

در حالت اصولی ابتدا باید از سرعت کم شروع کرده و در عرض چند دقیقه به ۷۰ درصد توان تنفسی خود برسید. به‌نحوی‌که سرعت شما بیشتر از راه رفتن‌های معمولی باشد، اما در پایان باعث کمبود نفس در شما نشود. پس به‌صورتی کلی، روزانه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پیاده‌روی در زمان صبح ناشتا و با سرعت کمی آرام‌تر از دویدن، بهترین حالت پیاده‌روی برای کاهش وزن و بهبود سلامتی است. در هنگام پیاده‌روی استفاده از کفش‌های مناسب نیز ضرورت دارد.

در پایان اگر از تردمیل استفاده می‌کنید، سرعت را روی حالت متوسط و شیب را هم روی حالت متعادل قرار دهید. ورزش کردن شما روی تردمیل نباید حالت تند یا کند پیدا کند و حین ورزش نیز نباید دچار تعریق یا افزایش شدید ضربان قلب شوید.

در این باره : چطور با پیاده‌روی به آمادگی بدنی برسیم؟ چند قدم پیاده‌روی در روز لازم است؟ فواید پیاده روی در کاهش التهاب سه بیماری خطرناک | در روز چند دقیقه پیاده روی کنیم؟ کد خبر 849424 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سلامت کلسترول خبر مهم پیاده رو بیماری - دیابت ورزش بیماری - فشار خون

دیگر خبرها

  • نامه تهدیدآمیز 12 سناتور آمریکایی به دیوان بین المللی کیفری/ به مقامات اسرائیل گیر بدهید خدمت تان می رسیم!
  • لزوم تدبیر عراق برای کاهش حوادث رانندگی در ایام اربعین‌حسینی
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • واکنش سازمان نظام وظیفه درباره این نوع معافیت از سربازی
  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن | بهترین زمان پیاده روی چه زمانی است؟
  • زیرساخت، فرهنگ، قانون؛ عوامل کاهش تصادفات
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل