Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره امور عشایر مازندران گفت: کرونا سبب شد کوچ دام به‌صورت خودرویی البته با تاکید بر توجه به بحث فاصله‌گذاری اجتماعی انجام شود.

سیدصمد کاظمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، اظهار کرد: این روزها عشایر از مناطق پایین‌دست استان مازندران درحال کوچ به مراتع و ییلاق‌های استان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عشایر استان مازندران معمولا در اردیبهشت ماه کوچ می‌کردند که باتوجه به کرونایی این وقفه ایجاد شد.

رئیس اداره امور عشایر مازندران با بیان اینکه کرونا موجب شد کوچ دام به‌صورت خودرویی البته با تاکید بر توجه به بحث فاصله‌گذاری اجتماعی انجام شود، تصریح کرد: توصیه ما به عشایر این است باتوجه به اینکه چند خانوار عشایر در مرتع هستند بحث فاصله‌گذاری اجتماعی را رعایت کنند.

این مسؤول با اعلام اینکه غربالگری عشایر استان 100 درصد انجام شد، اضافه کرد: تاکنون موردی از کرونا در میان عشایر استان مشاهده نشد که به عوامل مختلفی ازجمله رعایت مسائل بهداشتی و مقاومت بالای جسمی و سایر علل بستگی دارد.

کاظمی با تاکید بر اینکه ظرفیت چرا مطابق با پروانه چرا رعایت شود، خاطرنشان کرد: توصیه ما به عشایر این است که دام مازاد وارد مرتع نشود؛ چراکه موجب خسارت می‌شود.

وی یادآور شد: تاکنون ۵ هزار و ۹۲۰ خانوار عشایر در استان شناسایی شدند که معیشت اصلی عشایر دامداری است.

انتهای پیام/86034/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا کوچ بهاره دام عشایر مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۵۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود

پرویز فروغی، دبیر کانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از کاهش قیمت مرغ در بازار خبر داد و گفت: قیمت کنونی هر کیلو مرغ زنده به ۴۹ هزار تومان و مرغ گرم به ۶۹ هزار تومان رسیده است.

به گفته او، با توجه به مازاد تولید و زیان مرغداران، پشتیبانی امور دام برای جمع آوری مرغ مازاد باید اقدام کند و همواره بخشی از مازاد تولید باید صادر شود.

فروغی ادامه داد: بنابر جوجه ریزی صورت گرفته و نیاز کشور، ماهانه ۳۰ تا ۴۰ هزار تن مرغ از سطح بازار توسط پشتیبانی امور دام باید جمع آوری شود.

دبیرکانون پرورش دهندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی مورد نیاز کشور است، افزود: بنابر آمار در فروردین ۱۳۷ تا ۱۳۸ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته و پیش بینی می شود که در اردیبهشت طبق سیاست وزارت جهاد در همین محدوده باشد. هر چند مصرف در ماه های فروردین و اردیبهشت کاهشی است.

او گفت: با ۱۲۰ تا ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفته، ۲۲۰ تا ۲۳۰ هزار تن مرغ گرم تولید می شود که بر این اساس کمبودی در عرضه نداریم‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • شجاعی: از روی شکم سیری بازی کردیم!
  • پیگیری طرح نیمه تمام آسفالت جاده ارتباطی فاریاب مسجد آرپناه لالی+فیلم
  • پیگیری اجرانشدن طرح آسفالت جاده ارتباطی فاریاب مسجد آرپناه لالی+فیلم
  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • ماهانه ۴۰ هزار تن مرغ مازاد باید از سطح بازار جمع آوری شود
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • معاونت زنان ریاست‌جمهوری نمی‌تواند در اجرای موضوع حجاب وارد شود
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • ستاره آرسنال: با خوش‌شانسی به چلسی گل زدم