Web Analytics Made Easy - Statcounter

مؤسسه رتبه بندی S&P گلوبال اعلام کرد: شیوع ویروس کرونا به شدت به اقتصاد هند آسیب خواهد زد.

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، مؤسسه رتبه بندی S&P گلوبال ریتینگ، اعلام کرد: آسیب ناشی از ویروس کرونا، بر اقتصاد هند بسیار شدید خواهد بود. 

این مؤسسه پیش‌بینی کرده است اقتصاد هند در سال مال جاری منتهی به مارس 2021 به خاطر بحران کرونا رشد منفی 5 درصد را تجربه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مؤسسه در ماه آوریل پیش‌بینی کرده بود که اقتصاد هند در سال مالی کنونی، مثبت 1.8 درصد رشد می‌کند.

البته  مؤسسه مودیز، رشد اقتصادی هند برای سال جاری را صفر درصد پیش‌بینی کرده است.

در گزارش مؤسسه S&P آمده است ما پیش‌بینی خود نسبت به رشد اقتصادی هند در سال مالی جاری منتهی به مارس 2021 را به منفی 5 درصد کاهش داده‌ایم.

در شرایط کنونی ما فرض می‌کنیم در سه ماهه سوم سال جاری شاهد به حداکثر رسیدن شیوع کرونا، باشیم.

اوایل هفته جاری مؤسسات رتبه‌بندی فیچ و کریسل، هم پیش‌بینی کرده‌اند که امسال اقتصاد هند رشد منفی 5 درصدی را خواهد داشت.

البته مؤسسه S&P می‌گوید در سال مالی بعدی شاهد بالا رفتن رشد اقتصادی هند خواهیم بود.

این مؤسسه در گزارش خود آورده که کووید 19 هنوز در هند کنترل نشده و به طور متوسط روزانه شاهد افزایش 6 هزار نفری مبتلایان در این کشور همگام با کاهش محدودیت‌های اجتماعی یا اقتصادی با هدف جلوگیری از سقوط بیشتر اقتصاد این کشور هستیم.

این مؤسسه می‌گوید: ‌انتظار می‌رود میزان بیکاری همچنان در هند و در زمان عبور از بحران کرونا، رو به افزایش باشد. چرا که بخش خدمات که سهم قابل توجهی از اشتغال در هند را به دوش می‌کشد به خاطر کرونا، به شدت آسیب دیده است.

مؤسسه S&P500 می‌گوید: منظور از آسیب جدی به اقتصاد هند خسارتی بزرگ و ماندگار است که باعث به هم خوردن شدید تعادل و تراز در سراسر اقتصاد این کشور است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: هند اقتصاد رشد اقتصادی سقوط پیش بینی کرده رشد اقتصادی منفی 5 درصد اقتصاد هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۸۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

دیگر خبرها

  • پایه‌گذاری بیش از ۱۰۰۰۰۰ شغل توسط بنیاد علوی در سال جاری
  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • با همه بارش‌ها، ۲۲ استان هنوز دچار خشکسالی است
  • خشکسالی در 22 استان کشور! بارش‌ها 8.9 درصد کاهش یافت
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • کاهش ۹۳.۵ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • الکترونیک محور شدن مجوزها به معنی افزایش شفافیت و پیش‌بینی‌پذیری اقتصادی کشور است