Web Analytics Made Easy - Statcounter

بین الملل تابناک: در چند روز گذشته ترامپ وارد جنگ جدیدی شده است؛ جنگی نه با دولت ها یا رقبای داخلی، بلکه با شبکه اجتماعی توییتر!

دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريكا شب گذشته توييتي در رابطه با خشونت ها در مينه سوتا منتشر كرد و در آن معترضان به مرگ يك سياه پوست در اين ايالت را كه به دست پليس به قتل رسيده بود، تهديد به مرگ كرد؛ حالا توييتر به اين پست واكنش نشان داده و از آنجا توييت ترامپ  قوانين آن را نقض كرده آن را از نظر كاربران پنهان كرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توييت اصلي ترامپ به اين شرح است: اين مجرم ها ياد و خاطره جرج فلويد را هم خراب مي كنند. من به آنها اجازه چنين كاري را نمي دهم. همين الان با تيم والز فرماندار ايالت صحبت كردم و به او گفتم كه ارتش در اين مسير با او همراه است. هر مشكلي پيش بيايد ما كنترل را در دست مي گيريم. وقتي مردم دست به غارت بزنند ما هم دست به اسلحه مي بريم. ممنونم. 

  در ادامه توييتر به اين توييت مملو از خشونت ترامپ چنين پاسخ داد و آن را پشت يك اعلان مخفي كرد با اين حال هنوز دسترسي به آن براي كاربران فراهم است. در اعلان توييتر آمده است: اين توييت قوانين توييتر در مورد ترويج خشونت را زير پا گذاشته است. با اين حال توييتر تشخيص داده شايد به نفع مردم باشد كه به اين توييت همچنان دسترسي داشته باشند.

اكانت روابط عمومي توييتر نيز در ادامه به صورت جداگانه به اين توييت واكنش نشان داد و اعلام كرد كه توييت ترامپ براساس محتواي خط آخر آن، ارتباطش با خشونت و اين احتمال كه ممكن است الهام بخش اقدامات مشابه شود، پنهان شده است.

لازم به ذکر است، رئیس جمهوری ایالات متحده روز پنجشنبه دستوری اجرایی صادر کرد که براساس آن اختیارات شبکه‌های اجتماعی از جمله توئیتر برای کنترل محتوای مطالب منتشرشده کاهش پیدا می‌کند. توئیتر روز سه‌شنبه برای اولین بار برای یکی از توئیت‌های دونالد ترامپ از برچسب «راستی‌آزمایی» استفاده کرده بود. امری که خشم چهل و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا که بسیاری از تصمیم های خود را از طریق این شبکه اجتماعی اعلام می‌کند برانگیخت. او در واکنش به این تصمیم توئیتر تهدید کرد که شبکه‌های اجتماعی را «تعطیل» خواهد کرد.

دونالد ترامپ بسیاری از رسانه‌های آمریکا را «جعلی» می‌خواند و به همین دلیل تاکنون به ارتباط مستقیم خود با هوادارانش از طریق شبکه اجتماعی توئیتر اصرار داشته است.

در پی بالا گرفتن تنش میان کاخ سفید و شبکه‌های اجتماعی، نماینده دموکرات آمریکایی به رئیس‌جمهور آمریکا توصیه کرد حساب کاربری خود در توئیتر را ببندد.

آدام شیف، رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا، در توئیتی به توئیت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور، درباره تقلب انتخاباتی در صورت رای‌گیری پستی واکنش نشان داد.

او در توئیتی خطاب به ترامپ نوشت: آقای رئیس جمهور شما اطلاعات کذب درباره رای‌گیری از طریق پست منتشر می‌کنید و دوست ندارید در این خصوص از شما انتقاد شود. ما این را متوجه شدیم. اما آنچه اهمیت دارد، اینست: ۱۰۰ هزار آمریکایی از ویروس کرونا مرده‌اند. اگر شما توئیتر را دوست ندارید، از آن خارج شوید و وقت خود را صرف نجات جان مردم کنید.

حمایت زاکربرگ از ترامپ

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا بامداد جمعه در پیامی توییتری مدعی شد که شرکت فیسبوک نیز در اختلاف با توییتر با او هم‌ عقیده است. ترامپ نوشت: مارک زاکربرگ مدیرعامل فیسبوک نیز امروز از توییتر انتقاد می‌کند.

ترامپ با بیان اینکه [زاکربرگ می‌گوید:] "سیاست ما با توییتر در این باره تفاوت دارد. من قویا اعتقاد دارم که فیسبوک نباید قضاوت‌کننده حقیقت چیزهایی باشد که مردم در اینترنت می‌گویند."، افزود: آیا توییتر از اوباما به خاطر گفتن "می‌توانید دکتر خود را نگهدارید." انتقاد کرد؟

رییس جمهوری آمریکا سپس در پیامی دیگر  گفت که رای‌گیری پستی به معنای "پایان حزب جمهوریخواه" خواهد بود.

افزایش خشونت ها در «مینیاپولیس»

اعتراضات گسترده و ملتهب در شهر «مینیاپولیس» واقع در ایالت مینه‌سوتا، برای سومین روز پیاپی همچنان ادامه دارد و این بار معترضان به سراغ منبع اصلی اعتراضات خود، یعنی مرکز پلیس این شهر رفتند.

رسانه‌های آمریکایی گزارش دادند از چند ساعت پیش تظاهرات‌کنندگان ضد خشونت پلیس ایالات متحده علیه رنگین‌پوستان در این کشور، ساختمان حوزه سوم مرکز پلیس مینیاپولیس را محاصره کرده در تلاش برای تصرف آن هستند.

شبکه «سی‌بی‌اِس» از مینیاپولیس گزارش داد که دقایقی پیش معترضان توانستند درب‌های ورودی این ساختمان را شکسته و بعد از ورود، آن را به آتش بکشند.

نیروهای امنیتی می‌گویند از داخل این ساختمان صدای انفجارهای مهیب به گوش می‌رسد و آتش از طبقات آن زبانه می‌کشد. پلیس همچنین به تظاهرات‌کنندگان هشدار داده هرچه سریعتر متفرق شوند.

به گزارش سی‌بی‌اس، گارد ملی ایالت مینه‌سوتا نیز خبر داد که حدود ۵۰۰ نظامی را برای سرکوب معترضان در مینیاپولیس اعزام کرده است.

روز دوشنبه بود که یک افسر پلیس سعی کرد با رفتاری خشن، «جورج فلوید» سیاهپوست ۴۰ ساله را که غیرمسلح بود، بازداشت کند. تصاویر منتشر شده از این حادثه نشان می‌داد که آن پلیس آمریکایی، زانوی خود را روی گردن فلوید قرار داده و مانع نفس کشیدن او شده بود. این رفتار خشونت‌آمیز در نهایت به مرگ فلوید منجر شد.

 به گزارش شبکه «سی‌ان‌ان» حداقل دو شهر بزرگ دیگر آمریکا هم طی روزهای اخیر صحنه اعتراض به نژادپرستی و رفتار خشن پلیس با مظنونان غیرمسلح سیاه‌پوست بوده است.

رسانه‌های آمریکایی گزارش می‌دهند علی‌رغم اینکه بطن اصلی اعتراضات اخیر علیه خشونت‌های پلیس آمریکا علیه رنگین‌پوستان است اما نیروهای امنیتی و پلیس این کشور در مواجه با این تظاهرات‌ها، بازهم به تدابیر و اقدامات خشن متوسل شده‌اند.

«ای بی سی نیوز» هم روز چهارشنبه گزارش داد پلیس شهر مینیا پولیس برای متفرق کردن تظاهر کنندگان معترض بر روی آنها مواد شیمیایی اسپری کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ال پالیتو محمد باقر قالیباف علی نیکزاد مجلس یازدهم دریای کارائیب قتل رومینا اشرفی ترامپ توییتر تنش مینیاپولیس خشونت ال پالیتو محمد باقر قالیباف علی نیکزاد مجلس یازدهم دریای کارائیب قتل رومینا اشرفی دونالد ترامپ رئیس جمهور خشونت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۹۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مروری بر نحوه شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آمریکا همزمان با اوج‌گیری تجمعات ضدصهیونیستی در غرب

دانشجویان معترض آمریکایی، از دانشگاه کلمبیا گرفته تا سایر دانشگاه‌های آمریکا، عزم خود را برای دستیابی به خواسته‌های خود مبنی بر توقف همکاری علمی با دانشگاه‌های «اسرائیل» نشان داده‌اند. نکته قابل توجه این است که جنبش همبستگی با فلسطین و فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا ریشه تاریخی طولانی دارد و به قبل از اشغال فلسطین و اعلامیه تشکیل کشور «اسرائیل» در سال ۱۹۴۸ توسط جنبش صهیونیسم بازمی گردد.

وعده‌ بالفور

در سال ۱۹۱۷، پس از آنکه «آرتور بالفور»، وزیر امور خارجه وقت انگلیس، وعده خود را به یهودیان مبنی بر ایجاد وطنی قومی برای آن‌ها در فلسطین اعلام کرد، اعتراضات گسترده‌ای در دانشگاه‌های آمریکا علیه آنچه امروز به عنوان "اعلامیه بالفور" معروف است، انجام شد. دانشجویان عرب و آمریکایی در آن زمان در دانشگاه‌ها تظاهرات و یک «سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم» را تأسیس کردند که بعدها نام آن به «اتحادیه ملی فلسطین» و سپس «اتحادیه ملی عرب» تغییر یافت. اما این پایان کار نبود، بلکه به موازات تأسیس سازمان فلسطینی ضد صهیونیسم، جنبش دیگری نیز در حمایت از فلسطین در سال ۱۹۲۱، یعنی بیش از ۱۰۰ سال پیش، در دانشگاه‌های آمریکا تشکیل شد. دانشجویان عضو این جنبش در آن زمان در اعتراض به حمایت آمریکا از گروه‌ها و باندهای جنایتکار صهیونیستی در فلسطین مقابل ساختمان کنگره آمریکا تجمع کرده و دست به تظاهرات زدند.

پیش از نکبت ۱۹۴۸

در دهه‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۴۰، آواره کردن فلسطینی‌ها و به دنبال آن مهاجرت شماری از آن‌ها از فلسطین به ایالات متحده افزایش یافت. این موضوع باعث شد، دانشگاه‌های آمریکا گروه زیادی از دانشجویان عرب از جمله فلسطینی را برای ادامه تحصیل جذب کنند. این دانشجویان عرب و فلسطینی نقش بسیار مهمی در آگاه سازی و بیداری دانشجویان آمریکایی نسبت به خطر استعمار انگلیس و تلاش این کشور برای تأسیس کشوری یهودی – صهیونیستی برای یهودیان و آواره کردن فلسطینی‌ها، یعنی صاحبان اصلی این سرزمین ایفا کردند. پس از شکست سال ۱۹۶۷ فلسطینی‌ها از «اسرائیل»، دانشجویان فلسطینی دانشگاه‌های آمریکا نقش برجسته‌ای در شکل گیری اعتراضات تاریخی علیه جنگ ویتنام در دهه ۱۹۶۰ داشتند. «نورا باروز فریدمن» نویسنده آمریکایی در یکی از تألیفات خویش با عنوان «در قدرت ما: دانشجویان آمریکایی برای عدالت در فلسطین سازمان می‌یابند» می‌نویسد که در دهه ۱۹۶۰ جنبش فلسطینی گسترده‌ای در میان دانشجویان وجود داشت. آن‌ها به همین منظور گروهی تحت عنوان "آزادسازی فلسطین" را تشکیل دادند. پس از شکست اعراب از «اسرائیل» در سال ۱۹۶۷ و آغاز دور جدیدی از بیرون راندن و آوارگی فلسطینی‌ها، گروه‌های جدیدی از آوارگان وارد ایالات متحده شدند و حضور فلسطینی‌ها به ویژه در دانشگاه‌های آمریکا افزایش یافت.

گسترش و توسعه جنبش‌های دانشجویی

جنبش دانشجویی آمریکا

با شروع دهه ۱۹۷۰، حضور فلسطینی‌ها در ایالات متحده به شکل چشمگیری توسعه و گسترش یافت و بالطبع یکی از نمودهای این حضور دانشگاه‌ها بود. در مدت کوتاهی، چندین گروه دانشجویی با هدف اساسی فعالیت برای فلسطین تشکیل شد که از جمله آن‌ها می‌توان به «سازمان دانشجویان عرب»، «اتحادیه عمومی دانشجویان فلسطینی» و «انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه‌های عربی-آمریکایی» اشاره کرد که تشکل دانشجویی اخیر توسط «ادوارد سعید»، اندیشمند فقید فلسطینی-آمریکایی تأسیس شد. جنبش دانشجویی آمریکا به فعالیت خود ادامه داد و با هر رویداد مهمی که رخ می‌داد، مانند جنگ اکتبر ۱۹۷۳، حمله به بیروت در سال ۱۹۸۲ و انتفاضه اول فلسطینی‌ها در سال ۱۹۸۷ بر دامنه و گسترده فعالیت‌های خود می‌افزود. این جنبش در دور جدید فعالیت‌هایش تنها به حمایت از فلسطین و فلسطینی‌ها اکتفا نکرد، بلکه همبستگی خود را با آفریقای جنوبی در مبارزه‌اش علیه آپارتاید نیز اعلام کرد که در دهه ۱۹۸۰ اعلام موجودیت کرده بود.

"اسلو" و بازنگری در ساختار جنبش‌های دانشجویی

توافقنامه اسلو

توافقنامه صلح بین سازمان آزادیبخش فلسطین و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۹۳ که به توافقنامه «اسلو» معروف شد، ضربه‌ای به جنبش‌های دانشجویی حامی فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا بود. پس از امضای این توافقنامه فشارها و اعمال محدودیت‌ها برای همبستگی با فلسطین و حمایت از فلسطینی‌ها توسط دولت‌های آمریکا آغاز شد و هم زمان با تشدید این فشارها و محدودیت‌ها اصطلاح مبالغه‌آمیز "یهودستیزی" ابداع شد تا اتهام آن به هر جنبشی وارد شود که رژیم صهیونیستی و اشغالگری‌ش در فلسطین را رد می‌کرد. همراستا با تشدید فشارها و سرکوب‌ها، دانشجویان فلسطینی‌الاصل ایالات متحده و دانشجویان آمریکایی حامی قضیه فلسطینی نیز اقدام به بازنگری در تشکل‌های خود و تغییر شکل و ماهیت جنبش‌های دانشجویی در دانشگاه‌های کردند. در این راستا، طی سال‌های گذشته جنبش «دانشجویان برای عدالت در فلسطین» تشکیل شد. این جنبش اغلب هماهنگی‌ها و سازماندهی‌ها برای برگزاری تظاهرات و تجمعات دانشجویی اعتراض‌آمیز به ویژه پس از تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از ۷ اکتبر گذشته را آغاز کرد، اعتراضاتی که همچنان ادامه دارد و هر روز بر گستره آن افزوده می‌شود.

شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه

دانشجویان حامی فلسطینی‌ها با اتهامات شیطنت‌های گسترده و اتهامات بی‌سابقه‌ای در اعتراضات اخیر مواجه هستند، از جمله این اتهامات، متهم کردن آن‌ها به «یهود ستیزی» و دشمنی و خصومت‌ورزی با یهودیان آمریکایی است. «الن گرانبرگ»، رئیس دانشگاه جورج واشنگتن، از جمله افرادی بود که با وارد کردن چنین اتهاماتی به دانشجویان معترض این دانشگاه تلاش کرد، آن‌ها را از ادامه اعتراضات و همکاری با دیگر دانشجویان معترض بازدارد. گرانبرگ می‌گوید، دانشجویانی که شعارهایی مانند «توقف نسل‌کشی فلسطینی‌ها توسط صهیونیست‌ها»، «افتخار از آن شهدای ماست» و «آزادسازی فلسطین از رودخانه تا دریا» را سر می‌دهند، «یهودستیز» هستند و او حضور چنین دانشجویانی را در دانشگاه جورج واشنگتن قاطعانه رد می‌کند. اما با همه این اتهامات و اعمال فشارها و تشدید سرکوبگری‌ها دانشجویان آمریکایی همچنان بر ادامه اعتراضات خود تا دست یافتن به خواسته‌هایشان تأکید دارند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • تشدید حملات مقاومت عراق به اهداف صهیونیستی همزمان با حمله به رفح
  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • چرا دولتمردان آمریکا از خشونت‌ علیه دانشگاهیان این کشور در برابر دوربین‌ها ابایی ندارند؟
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد
  • مروری بر نحوه شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آمریکا همزمان با اوج‌گیری تجمعات ضدصهیونیستی در غرب
  • لغو سخنرانی سفیرآمریکا در دانشگاه ورمونت همزمان با اعتراضات دانشجویی
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین