Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، غلامرضا توکلی در خصوص توصیه‌های بهداشتی استفاده از گوشت قرمز، سفید و دیگر فرآورده‌های دام و طیور که به‌صورت روزانه در سبد غذایی قرار دارد، اظهارکرد: به مردم توصیه می‌کنیم این مواد را از مراکزی تهیه کنند که دام‌پزشکی بر آنها کنترل‌های لازم را دارد.

وی با اشاره به این‌که بسیاری از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام به‌راحتی قابل‌سرایت است، گفت: احتمال آلودگی حیوانات با آغاز فصل گرما و فعالیت کنه‌ها به بیماری «تب کریمه کنگو» بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل دام‌پزشکی استان البرز گفت: این بیماری ویروسی اگر از طریق دام به انسان انتقال پیدا کند در صورت پیشرفت موجب مرگ می‌شود؛ درنتیجه برای مصون ماندن از این بیماری‌ها همچنان مردم را به تهیه گوشت و دیگر فرآورده‌های دامی از مراکز معتبر تحت نظارت دام‌پزشکی توصیه می‌کنیم.

توکلی با تأکید بر اهمیت توجه و دقت مردم در استفاده از نوع مرغ مصرفی، گفت: از چند ماه گذشته سازمان دام‌پزشکی کشور تصمیمی مبنی بر تقسیم کشتارگاه‌های طیور کشور به سه رتبه «اِی پلاس»، «اِی» و «بی» را عملیاتی کرده است.

وی با اشاره به این‌که تولید فرآورده‌های باکیفیت در سطح کشتارگاه‌های طیور نیاز به به‌کارگیری تکنولوژی مناسب و دستگاه‌های پیشرفته دارد، افزود: در حال حاضر در استان البرز اقدامات لازم برای ارتقای رتبه این کشتارگاه‌ها انجام‌شده است.

مدیرکل دام‌پزشکی استان البرز بیان کرد: تغییر رتبه کشتارگاه‌های طیور بر کیفیت مرغ تولیدی و از طرفی افزایش قیمت آن تأثیرگذار است، در کشتارگاه‌های با درجه «اِی» این افزایش قیمت برابر ۵۰۰ تومان و برای مرغ تولیدی کشتارگاه‌های با درجه «اِی پلاس: برابر هزار تومان است.

توکلی با تأکید بر این‌که تغییر درجه کشتارگاه‌های طیور به‌یقین تأثیر مهمی در سلامت کیفیت مرغ تولیدی دارد، افزود: در کشتارگاه‌های با درجه «اِی» تخلیه اندرونی‌ها مانند ریه، نای و یا کلیه‌های مرغ کاملاً به‌صورت خودکار انجام می‌شود.

وی بیان کرد: مرغ‌ها دربسته‌بندی و با کد ره‌گیری و شناسنامه ارائه در بازار عرضه می‌شود و روی کاورهای بسته‌بندی نیز درجه و کیفیت مرغ تولید درج‌شده است، مردم برای اطلاع از صحت این موارد می‌توانند کد ره‌گیری را به سامانه ۳۰۰۰۸۹۰۳ دام‌پزشکی پیامک ارسال کنند.

فعالیت شش واحد کشتارگاه طیور در البرز

مدیرکل دام‌پزشکی استان البرز توضیح داد: در حال حاضر شش واحد کشتارگاه طیور در البرز فعالیت دارند که همه دارای رتبه «بی» هستند اما در ماه‌های اخیر قدم‌های خوبی توسط مسئولان و گروه اقتصادی استان برداشته‌شده است و در حال برنامه‌ریزی هستیم تا با پرداخت وام‌های کم‌بهره، کشتارگاه‌های طیور البرز را ترغیب کنیم تا مجهز به خط دو شوند.

توکلی در بخش دیگری بیان کرد: مدت ماندگاری مرغ منجمد تولیدی در کشتارگاه‌های با رتبه‌های مختلف نیز با یکدیگر تفاوت دارد، این مهم برای مرغ‌های منجمد شده تولیدی در کشتارگاه‌های با درجه «بی» شش ماه و برای کشتارگاه‌های درجه‌ای وای پلاس حدود یکسال و حتی بیشتر از آن است.

وی گفت: اگر مردم گوشت چرخ‌کرده را از مراکزی تهیه کنند که دارای مجوز بسته‌بندی گوشت از دام‌پزشکی هستند، ایرادی ندارد اما تهیه گوشت چرخ‌کرده از قصابی‌ها را توصیه نمی‌کنیم، بلکه سفارش ما این است که مردم گوشت قرمز خریداری‌شده را به خانه برده و بعد از شستشو و خشک‌کردن آن را چرخ کنند.

توکلی اشاره کرد: قبل از شیوع بیماری کرونا، باز کردن بسته‌بندی مرغ در حضور مشتری و قطعه کردن آن موردی نداشت، اما بعد از مشاهده این بیماری در استان برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی، قطعه کردن مرغ را ممنوع کرده‌ایم.

کد خبر 516244 برچسب‌ها استان البرز حیوانات - دامپزشکی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان البرز حیوانات دامپزشکی کشتارگاه های طیور استان البرز دام پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۵۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد

ایسنا/لرستان رئیس سازمان جهادکشاورزی استان گفت: چنانچه راهکاری برای ذخیره و انجماد مرغ در استان وجود داشته باشد آمادگی داریم مرغ مازاد مصرف را خریداری و ذخیره کنیم.

سیدعماد شاهرخی  امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت در جلسه امنیت غذایی که با حضور مقامات وزارت جهاد کشاورزی و به صورت وبیناری برگزار شد، اظهار کرد: در سردخانه پشتیبانی اموردام ذخیره‌سازی مرغ انجام شده و هر شب نیز ۶۰ تن ذخیره می‌کنیم.

وی گفت: مشکلی که در استان وجود دارد این است که فقط چهار تا از کشتارگاه‌های استان تونل انجماد دارند و ظرفیت آنها ۶۰ تا ۷۰ تن است و مابقی کشتارگاه‌ها نیز فاقد ظرفیت بیشتر هستند.

رئیس سازمان جهادکشاورزی  بیان کرد: مشکلی که وجود دارد فقط در خصوص مرغی است که توسط کشتارگاه خرید و به بازار عرضه می شود و آن بخش از کشتار درست است قیمت آن مقداری پایین‌تر است و آن هم به خاطر توافقی است که بین مرغداران با کشتارگاها صورت می‌گیرد و اگر راهکاری برای انجمادش وجود داشته باشد آمادگی داریم که مرغ مازاد را خریداری و ذخیره کنیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آمادگی ذخیره‌سازی مرغ مازاد در لرستان وجود دارد
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • حذف بیش از ۳ تن مرغ غیر قابل مصرف از چرخه مصرف انسانی
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • بهره مندی ۲۰ هزار مشترک از فیبر نوری البرز
  • ترافیک مرکز کرج با بهره برداری از امتداد بلوار ماهان کاهش می یابد/ متمم موافقت نامه باغ ارتش بزودی در شورای شهر کرج مطرح می شود
  • تخلف یک کشتارگاه طیور در استان کرمانشاه