Web Analytics Made Easy - Statcounter

منتخب مردم کرمان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری نقش تاثیرگذاری در مردمی کردن اقتصاد دارند، گفت: این کانون ها می توانند با شناسایی ظرفیت ها و معرفی آنها به مسئولان نقش خود در بحث جهش تولید را ایفا کنند.

«محمدرضا پورابراهیمی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به نقش کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور در بحث جهش تولید گفت: مساجد از جمله کانون های اصلی حضور متدینین در جامعه است و کانون های فرهنگی هنری فعال در مساجد در این رابطه نقشی موثر دارند یعنی به دلیل ارتباطی که با نسل جوان و اقشار مختلف جامعه دارند، طبیعتا می توانند نقش بسیار خوبی را در بحث کمک به جهش تولید داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  تاکید ما بر بحث مردمی کردن اقتصاد است و از این باب کانون ها می توانند نقش تاثیرگذاری داشته باشند.

 

منتخب مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد می توانند در هر مسجد، محله و منطقه ای هستند تعریفی از نیازهای جامعه داشته باشند. سپس و در مرحله بعد این بررسی را داشته باشند که چگونه می توانند بین نیازها و ظرفیت هایی که در بین جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی که عمدتا عضو پایگاه های بسیج و کانون های فرهنگی و هنری هستند، ارتباط برقرار کنند.

 

وی ادامه داد: این کانون ها می توانند ظرفیت ها را شناسایی کنند، بین ظرفیت ها و نیازها در هر منطقه و محله ای ارتباط مستقیم برقرار کنند و از طریق ارتباطی که با مسئولان منطقه ای و نمایندگان مجلس، استانداران و فرمانداران دارند، حمایت های آنها را برای به کار گیری این ظرفیت ها داشته باشند.

 

پورابراهیمی تاکید کرد: ما می توانیم به جایگاهی برسیم که متناسب با نیازهایمان بنگاه های کوچک و کسب و کارهای خرد اقتصادی را با حرکت مساجد راه بیندازیم. در واقع کانون های فرهنگی و هنری می توانند آغازگر این حرکت باشند. ما مخالف این هستیم که کانون ها مستقیم وارد کار اقتصادی شوند چرا که مسئولیت آنها چنین چیزی نیست اما معتقدیم این کانون ها باید ظرفیت ها را شناسایی، معرفی و مجموعه ای را با توجه به این ظرفیت ها تشکیل دهند.

 

وی اضافه کرد: مثلا در منطقه ای زنان سرپرست خانوار را شناسایی کنند و برای آنها اشتغال ایجاد کنند تا آنها از فقر و گرفتاری خارج شوند. در برخی محله های ما و برخی مساجد فضای فیزیکی خوبی برای حضور این بانوان جهت حرفه آموزی و کسب مهارت و همچنین ایجاد کارگاه های کوچک وجود دارد. باید این امکان را به این افراد بدهند تا از این فضاها استفاده کنند.

 

نماینده مردم کرمان در مجلس دهم تاکید کرد: ما می توانیم با حمایت از کسب و کارهای خرد اقدامات خوبی را در حوزه اقتصاد انجام دهیم. میلیون ها نفر در چین در حال حاضر در حوزه کسب و کار خرد در حال فعالیت هستند و در اقتصادشان سهیم هستند. ما نیز باید این کار را انجام دهیم و کسب و کارهای خرد را تقویت کنیم. قطعا با توجه به ویژگی های دینی و مذهبی جامعه ما و اینکه کانون ها محل مورد اعتماد و مورد وثوق مردم هستند، ما می توانیم حرکتی موفقیت آمیز را در این زمینه شروع کنیم./

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: محمدرضا پورابراهیمی پورابراهیمی کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد کانون های فرهنگی و هنری داشته باشند کسب و کار ظرفیت ها کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۵۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار

«علی محمد قادری»، با اشاره به بهره‌گیری سازمان بهزیستی از ظرفیت مساجد، بیان کرد: سازمان بهزیستی در اجرای برنامه ها تلاش دارد که از سازه زنده جهان اسلام یعنی مساجد بهره مند شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه مسجد مکان مقدس و خانه خدا است، تصریح کرد: خوشبختانه یک وفاق جدی اتفاق افتاده است و ما فعالیت های خودمان را معطوف به حضور در مسجد نموده‌ایم، زیرا که فعالیت در مساجد مشمول برکات بسیاری است.

وی ادامه داد: به همین دلیل سازمان بهزیستی از ظرفیت خانه های خدا برای رسیدگی به مسائل و مشکلات بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت و نیز تسهیل‌گری امورات آنها استفاده می‌کند.

قادری افزود: همچنین در قالب طرحی، رسیدگی به وضعیت و مشکلات افراد دارای معلولیت را در مساجد مورد توجه قرار دادیم و بنا داریم که این جلسات را در سال جدید در ۵۰۰ مسجد برگزار نماییم.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد
  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • عملیات «وعده صادق» نشان داد جنگ‌هراسی در اقتصاد تاثیرگذار نیست
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود