Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوسعیدی، بی‌توجهی مردم به رعایت پروتکل‌های بهداشتی، عدم فاصله گذاری اجتماعی و فراموش کردن اینکه ویروس کرونا مزمن است و ممکن است تا یکی دو سال آینده با آن درگیر باشیم را از عوامل موثر افزایش بیماری کرونا در منطقه جنوب استان کرمان برشمرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید ابوسعیدی متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در گفتگو با راه آرمان، با اشاره به این سوال که چرا آمار مبتلایان به ویروس کرونا در منطقه جنوب استان کرمان افزایش یافته است، اظهار کرد: بی توجهی مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و فراموش کردن این مسئله که ویروس کرونا مزمن است و تا یکی دو سال دیگر با این بیماری درگیر خواهیم بود از عوامل موثر افزایش این بیماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در رابطه با استفاده از ماسک عنوان کرد: اگر فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنیم نیازی به استفاده از ماسک نیست.

متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: ما اعتقاد داریم اشخاصی که دچار بیماری شده و سرفه و عطسه می زنند و تنگی نفس دارند باید از ماسک استفاده کنند تا بیماری به دیگران منتقل نشود اما در کل اگر فاصله گذاری اجتماعی رعایت نشود قطعا بیماری توسعه بیشتری پیدا خواهد کرد.

ابوسعیدی  افزود: باید کلیه صنوف یک پروتکل  تحت نظارت دانشگاه علوم  پزشکی برای خود در نظر بگیرند که در هنگام مراجعه، مشتریان را راهنمایی کنند که چگونه با فروشنده در ارتباط باشند، که به نظر می رسد چنین پروتکلی در کشور وجود ندارد که اگر می بود شاهد این بار مثبت در جنوب استان و سایر نقاط کشور نبودیم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطرنشان کرد: درست است که این بیماری در اشخاص جوان ممکن است با علائم خفیف تری روبرو باشند و یا شاهد مرگ و میر پایین در سن و سال 25 الی 30 باشیم این نوع بیماران می تواند به راحتی افراد مسن و بالای 60 سال و یا افرادی که بیماری زمینه ای دارند را درگیر  کند که اگر آنان دچار شوند به احتمال زیاد کارشان به بیمارستان و ICU خواهد کشید.

ابوسعیدی با تاکید براینکه این بیماری نباید برای ما عادی شود، اذعان کرد: باید صبر کنیم و تمامی پروتکل های بهداشتی از جمله فاصله گذاری اجتماعی و شستن مرتب دست ها با آب و صابون و یا آغشته کردن آنان به محول ضد عفونی  را  رعایت کنیم و گاهی اوقات سعی کنیم در اجتماعات از ماسک استفاده کنیم که این امر باعث می شود میزان درگیر شدن کاهش یابد.

وی با اشاره به اینکه برخی بر این باورند که همه ما باید به این بیماری مبتلا شویم  تصریح کرد: از طرفی به محقیقن فرصت می دهیم تا به دارو و یا واکسن دسترسی پیدا کنند و اینکه در حال حاضر روی واکسن کار بسیار شده و به نتایج خوبی هم  رسیده ایم و امید که تا پایان  امسال و یا سال آینده به واکسن دسترسی پیدا کنیم.

متخصص بیماری های عفونی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تاکید کرد: تا می توانیم باید از مبتلا شدن به این بیماری جلوگیری کنیم  و این تنها از طریق رعایت پروتکل های بهداشتی میسر است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان فاصله گذاری اجتماعی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۹۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک همه‌گیری دیگر در راه است!

آفتاب‌‌نیوز :

بحران شیوع آنفلوآنزای پرندگان- که به عنوان H۵N۱ شناخته می‌شود- در مزارع لبنی نشان از این واقعیت دارد که سازمان‌های سلامتی و بهداشت عمومی از همه‌گیری کرونا درس نگرفته‌اند- یا حداقل این که نتوانسته‌اند درس‌های کووید را جذب و هضم کنند.

شیوع آنفولانزای پرندگان در مزارع، مرغداری‌ها و گاوداری‌های ایالات متحده هم‌چنان با سرعت ادامه دارد و به گفته دانشمندانی که از سرعت و روند این شیوع شگفت‌زده شده‌اند، این روز‌ها این موضوع به مرحله هشداردهنده رسیده است.

هفته گذشته وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا بالاخره تأیید کرد که H۵N۱ نه تنها از پرندگان به پرندگان یا از پرندگان به گله‌های دام سرایت می‌کند، بلکه در بین گاو‌ها نیز شروع به انتقال کرده است. این در حالی است که گزارش‌های رسانه‌ها حکایت از این می‌کند که در تعداد بسیاری از گاو‌ها انتقال و ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان بدون علامت خاصی روی می‌دهد.

اگرچه هنوز خطر ابتلا به این بیماری برای انسان‌ها زیاد نیست، اما واضح است که برای این که مسیر و شیوه انتقال این ویروس کنترل شود، کار‌های بسیار بیشتری باید انجام گیرد.

این امر مستلزم آن است که سازمان غذا و داروی آمریکا و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها از لاک خود بیرون آمده و مسیر درستی پیش بگیرند. در واقع این روز‌ها ناامیدی محسوسی در میان متخصصان بیماری‌های عفونی وجود دارد که آژانس‌های بهداشتی و سلامتی بیش از حد لازم از اطلاعات مهم محافظت می‌کنند و در نظارت بر ویروس و روش‌های انتقال آن بسیار محافظه‌کار و ترسو هستند. به عنوان مثال، تاکنون در زمینه مقابله با آنفلوآنزای پرندگان تعداد و روند آزمایش‌ها محدود بوده است و تا همین روز‌های اخیر به رغم شیوع محسوس بیماری در بین پرندگان و دام‌ها، اما، تنها تعداد انگشت‌شماری از توالی‌های ویروسی به صورت عمومی به اشتراک گذاشته شده بود- که می‌تواند رویکردی نگران‌کننده و هشدارآمیز به شمار آید.

منبع: شفقنا

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • تشدید بارشها امروز وفردا در کرمان
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • افتتاح بزرگترین بیمارستان روانپزشکی جنوب‌شرق کشور در کرمان
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • رعایت توصیه‌های بهداشتی، ضامن تولید واحدهای مرغداری است