Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، روزنامه الاقتصادیه عربستان از تصمیم جدی کنفدراسیون آسیا و بیشتر شدن سخت گیری ها در ارتباط با مباحث مالی باشگاه ها خبر داده است.

این روزنامه اعلام کرد: «کنفدراسیون فوتبال آسیا قصد دارد هر باشگاه آسیایی را که به دلیل شکایت بازیکنان و مربیان خود به خاطر عدم دریافت یا تاخیر در دریافت مطالباتش در فیفا جریمه می شود از اعطای مجوز حرفه ای برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا محروم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

ماجرای اسفبار بدهی باشگاه های ایران به مربیان و بازیکنان داخلی و خارجی بر هیچکس پوشیده نیست. تقریباً اکثر بازیکنان و مربیان خارجی بعد از اتمام قراردادشان به دلیل عدم دریافت مطالبات در موعد مقرر به فیفا شکایت می کنند و باشگاه های ایران بخصوص استقلال و پرسپولیس در این زمینه رکورددار هستند. بازیکنان و مربیان داخلی هم که دستشان به جایی بند نیست در صورتی که خوش شانس باشند بعد از چند سال می توانند مطالبات خود را زنده کنند.

کنفدراسیون فوتبال آسیا چند سالی است که در ارتباط با مسایل مالی باشگاه ها سخت گیری هایی را سازماندهی کرده و هر سال بر این سخت گیری ها اضافه می کند. یکی از تاکیدات کنفدراسیون فوتبال آسیا که طی دو سال گذشته باشگاه های ایران را به دردسر انداخت صدور مجوز حرفه ای به شرط بستن پرونده های مالی در مجامع قضایی یا گرفتن رضایت شاکیان بود. استقلال و پرسپولیس دو تیمی بودند که بخشی از مطالبات گذشته خود را با این فشار پرداخت کردند تا از رقابت های لیگ قهرمانان آسیا حذف نشوند.

کد خبر 4937650 مرتضی احمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: کنفدراسیون فوتبال آسیا لیگ قهرمانان فوتبال آسیا تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس ویروس کرونا فدراسیون کشتی باشگاه پرسپولیس والیبال لیگ برتر والیبال فدراسیون فوتبال تیم ملی فوتسال ایران وزارت ورزش و جوانان فوتسال لیگ قهرمانان فوتبال آسیا سردار آزمون باشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۰۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رباط صلیبی» تراژدی ۱۹ قسمتی فوتبال ایران

تا پایان هفته بیست‌وپنجم لیگ برتر ۱۹ بازیکن با مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی مواجه شدند. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، لیگ برتر فوتبال اگر چه کیفیت فنی خیلی بالایی ندارد، اما نرخ تورم در آن به قیمت روز پیش می‌رود! در چنین فوتبالی، مصدومیت بازیکن ضرر بزرگی برای باشگاه طرف قرارداد است. حالا تصور کنید این مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی و به قیمت از دست دادن فصل باشد. این مصدومیت برای باشگاه، بازیکن و حتی فوتبال ایران بد تمام می‌شود و امکان عدم بازگشت بازیکن به سطح اول فوتبال کشور هم وجود دارد. 

از سبک زندگی، تقویم برگزاری (تعطیلات و وقفه‌ها) مسابقات، عدم وقت مناسب برای ریکاوری و تعدد سفر، کیفیت پایین زمین‌های تمرینی و مسابقات به همراه عدم مهارت کافی بعضی مربیان بدنساز و کادرهای پزشکی می‌تواند بخشی از عوامل تأثیرگذار افزایش مصدومیت‌ها در فوتبال ایران باشد.

17 بازیکن با پارگی رباط صلیبی در تقویم پروقفه فوتبال ایران
طبق آمار تا پایان هفته بیست‌وپنجم (12 اردیبهشت ماه سال جاری) در فصل بیست‌وسوم لیگ برتر 19 بازیکن لیگ برتری با مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی مواجه شدند. در این لیست باشگاه‌های پرسپولیس و ذوب‌آهن با چهار بازیکن بیشترین بازیکنان مصدوم از ناحیه رباط صلیبی را داشته‌اند. این در حالی است که فصل جاری لیگ برتر به دلیل برگزاری جام ملت‌های آسیا (40 روز)، فیفا دی در شهریور، مهر و آبان همچنین رقابت‌های تیم امید (مسابقات انتخابی المپیک و بازی‌های آسیایی هانگژو) با تعطیلی مواجه شد. به این ترتیب این لیگ وقفه کم نداشت! در چنین شرایطی تیم‌ها مجبور بودند که چندین مرتبه بدنسازی انجام بدهند و احتمال مصدومیت بازیکنان افزایش پیدا کرد. البته بازیکنانی مانند امید نورافکن و سجاد بازگیر در تمرینات پیش‌فصل مصدوم شده و بعد از وقفه‌های متوالی لیگ، خوشبختانه توانستند به ترکیب تیم‌شان بازگردند.

کابوسی برای بازیکنان جوان
از میان 19 مصدوم عنوان‌شده هشت بازیکن جوان (یعنی کمی بیش از 42 درصد) بودند که این موضوع می‌تواند کابوسی در مسیر رشد بازیکنان جوان فوتبال کشور باشد. برای مثال عامل نخست مصدومیت یاسین سلمانی کاپیتان تیم امید و عضو پرسپولیس، تعدد سفرها به علت حضور در مسابقات مختلف عنوان شد.

ذوب‌آهن و پرسپولیس صدرنشین جدول مصدومیت‌های رباط صلیبی
از میان تیم‌های حاضر در لیگ برتر، ذوب‌آهن و پرسپولیس با چهار مصدوم رباط صلیبی بیشترین تعداد بازیکنان مصدوم را دارند. البته چهار بازیکن سبزپوشان عضو ترکیب اصلی این تیم بودند که بررسی‌ها نشان می‌دهد سه بازیکن این تیم (نادر محمدی، آرش قادری و پوریا آریاکیا) حین بازی مصدوم شدند و تنها سبحان خاقانی که در استقلال هم سابقه مصدومیت داشت حین تمرین با مصدومیت مواجه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاریخ دقیق صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها مشخص شد
  • سمینار بررسی عملکرد مربیان و مدیران جام ملت‌ها برگزار شد
  • اسطوره یوونتوس در کلاس درس آلگری (عکس)
  • رئیس فیفا: لیگ MLS از تاثیر لیونل مسی بیشتر استفاده کند؛ آیا آمریکا بازیکنان بزرگی دارد؟
  • علیرضا فغانی در کنار داوران بین المللی فوتبال ایران
  • «رباط صلیبی» تراژدی ۱۹ قسمتی فوتبال ایران
  • نشست پریچهره با رئیس کنفدراسیون سپک تاکرای آسیا
  • داوران ایرانی مسافر ریاض شدند
  • ۷ داور از ایران در سمینار داوران نخبه فوتبال آسیا
  • گلایه‌های بازیکنان از سرپرست جدید باشگاه استقلال