Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@18:29:01 GMT

چرا لطمه قطع شبکه‌های خارجی تلویزیون سنگین است؟

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۳۶۰۳

چرا لطمه قطع شبکه‌های خارجی تلویزیون سنگین است؟

کارشناس مسائل سیاسی اعتقاد دارد که قطع برنامه‌های شبکه الکوثر تلویزیون ایران از ماهواره یوتل‌ست و کانال اردوی شبکه سحر از پاک‌ست، ضریب نفوذ رسانه‌ای جبهه مقاومت را در عرصه جنگ نرم کاهش می‌دهد. ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۵ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مراد عنادی کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه شبکه الکوثر تلویزیون شبکه‌ای فراگیر به لحاظ گستردگی موضوعی است، تصریح کرد: شبکه الکوثر موضوعات مختلف اجتماعی و فرهنگی را پوشش می‌دهد و پیام مقاومت و سیاست‌های انسان‌دوستانه جمهوری اسلامی مبنی بر توزیع عادلانه قدرت و ثروت در جامعه بین‌الملل را به مخاطبانش ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قطع برنامه‌های این شبکه و کانال اردوی شبکه بین‌المللی سحر باعث کاهش ضریب نفوذ رسانه‌ای جبهه مقاومت در عرصه جنگ نرم می‌شود.

وی تصریح کرد: جنگ نرم یک مقوله جدی در عرصه ارتباطات و رسانه است. امروزه رسانه‌های برون مرزی ایران توجه افکار عمومی جهان را به واقعیت‌هایی که در عرصه بین‌الملل می‌گذرد معطوف می‌دارند و یک تنه در برابر جبهه رسانه‌ای آمریکا، اروپا و رژیم سعودی که بسیاری از جنایات بشری را پنهان می‌کنند و حقایق را وارونه جلوه می‌دهند و به خصوص در مورد ایران سیاه‌نمایی می‌کنند، ایستاده‌اند.

عنادی با تأکید بر اینکه هر یک از شبکه‌های برون مرزی جمهوری اسلامی جایگاهی ویژه را در جبهه رسانه‌ای مقاومت دارند، خاطرنشان کرد: فقدان هر یک از این شبکه‌ها، نوعی کاستی را در عرصه جنگ نرم و قدرت رسانه‌ای به دنبال خواهد داشت. توقف پخش برنامه‌های شبکه‌های برون‌مرزی و از جمله الکوثر، بر ضریب نفوذ رسانه‌ای مقاومت تأثیر مستقیم دارد.

این کارشناس رسانه، تمایز نوع مواجهه با شبکه‌های برون مرزی در قیاس با رسانه‌های داخلی را مورد توجه قرار داد و گفت: یکی از مؤلفه‌های امنیت ملی و منطقه‌ای همین قدرت رسانه‌ای در عرصه بین‌الملل است. به عبارت بهتر، قدرت نرم مکمل قدرت سخت است. از این زاویه، گسترش کمی و کیفی شبکه‌های برون مرزی باید به عنوان یک اولویت لحاظ شده و بودجه لازم برای فعالیت این شبکه‌ها تأمین شود.

وی با اشاره به بدهی‌های ارزی سازمان صدا و سیما بیان کرد: شبکه‌های برون مرزی جمهوری اسلامی در قیاس با سایر رقبای منطقه‌ای و جهانی، از کمترین بودجه ممکن ارزی برخوردارند و با وجود این بودجه اندک و مشکلات فراوان به مدد نیروهای معتقد، فعال و سختکوش خود چنین جانانه در عرصه بین‌المللی رسانه‌ای فعالند.

عنادی ادامه داد: نظام باید با یک نگاه واقع بینانه، به بودجه این شبکه‌ها توجهی خاص داشته و این موضوع را به عنوان یک اولویت درنظر بگیرد.

این کارشناس مسائل سیاسی اظهار کرد: شبکه‌های برون مرزی در بحث امنیت می‌توانند به عنوان یک قدرت نرم نقش کلیدی ایفا کنند. البته این شبکه‌ها تا به امروز هم چنین نقش‌آفرینی را داشته‌اند و به همین دلیل، نه تنها نباید اجازه دهیم تضعیف شوند که باید درصدد تقویت‌شان هم برآییم.

اولین تصویر از "زمین گرم" تلویزیون/ مرجان شیرمحمدی به تلویزیون برگشتتلویزیون در حصارِ چند تهیه‌کننده خاص?/ تبعیضی که صدای قدیمی‌ها را درآورده استروایت تلویزیونی از 41 سال رهبری انقلاب/ "عصر جدید" با تماشاگر شد

وی یادآور شد: جبهه رسانه‌ای دشمن روز به روز تقویت می‌شود و تنها ابزارهایی که می‌توانند در برابر آن مقاومت کنند همین رسانه‌های برون مرزی ایران و خط مقاومت‌اند. خروجی توجه به شبکه‌های برون‌مرزی، افزایش ضریب امنیت در حوزه رسانه‌ای است که می‌تواند مکمل امنیت‌ملی باشد.

عنادی با تأکید بر این مهم که نگاه به شبکه‌های برون‌مرزی باید فراجناحی باشد، عنوان کرد: شبکه‌های برون مرزی نباید درگیر گروکشی های داخلی و سیاسی شوند. این شبکه‌ها باید در اولویت قرار گیرند و نگاه و توجه به آنها در چهارچوب منافع ملی باشد. باید رسانه‌های برون مرزی جمهوری اسلامی را از سیاسی‌بازی‌ها و گروکشی‌های جناحی مصون داشت.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی تلویزیون رسانه ملی معاونت برون مرزی تلویزیون شبکه های برون مرزی جمهوری اسلامی شبکه ها رسانه ای جنگ نرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۳۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته

 رضوانی‌فر در این دیدار از مرزهای طولانی و همجواری ۵ استان مهم هم مرز ایران با کشور عراق یاد کرد که اهمیت تجارت ایران با عراق را دوچندان کرده است و توسعه روابط و هماهنگی و همکاری عمیق‌تر و همه جانبه دو کشور را ضروری‌تر می‌نماید. 

وی افزود: ملاقات‌های منظم مرزی بین مدیران گمرکات مرزی دو کشور می‌تواند به اثربخشی این همکاری کمک کند. 

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران اظهار داشت: گمرک ایران با هدف تسهیل و توسعه تجارت برای تبادل اطلاعات گمرکی با گمرک عراق آمادگی کامل دارد.

وی ضمن اشاره به موقعیت ممتاز ایران در ترانزیت و عبور خارجی حدود ۱۷ میلیون تن کالا از مسیر ایران در سال گذشته در زمینه کامیونی و ریلی، رتبه اول ایران در کارنه تیر در دنیا را یادآور شد و در خصوص‌ مبادله اطلاعات در راستای توسعه کارنه تیر و همچنین اجرای تیر الکترونیک در طرف عراقی اعلام آمادگی کرد. 

رضوانی‌فر در ادامه اشتراک‌گذاری و هماهنگی در رویه‌ها و سیاست‌ها و اعمال شیوه‌های مشابه در مبادی مرزی مختلف و همچنین انطباق روزها و ساعات کاری گمرکات دو کشور را مفید و موجب تقویت تجارت و کاهش سردرگمی تجار و بازرگانان دو کشور دانست.

معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در ادامه تسریع در اطلاع رسانی از تغییرات در رویه‌ها و مقررات گمرکی دو کشور را خواستار شد.

رضوانی فر با بیان اینکه سنگ بنای سیاست‌های گمرکی برای تسهیل و توسعه تجارت در سازمان جهانی گمرک نهاده می شود، اهمیت این سازمان را خاطرنشان کرد و همفکری‌ و رایزنی کشورهای مسلمان را در پیشبرد اهداف و منافع مشترک خواستار شد.

وی همچنین از همکاری گمرک عراق در برگزاری مراسم اربعین حسینی قدردانی کرد و خواستار تشکیل یک کارگروه مشترک بین دو کشور جهت روان‌سازی بیشتر امور گمرکی زائران شد. 

در این دیدار حمود حسانی رئیس کل گمرک عراق، جمهوری اسلامی ایران را از جمله مهمترین شرکای تجاری عراق معرفی کرد و توسعه روابط تجاری دو کشور را از اولویت‌های کشورش برشمرد. 

 وی با اظهار خرسندی از پیشبرد همکاری‌های گمرکی بین دو کشور، اظهار امیدواری کرد موضوعات مشترک با استمرار در همفکری و تبادل نظر پیگیری شود.

رئیس کل گمرک عراق وعده داد هماهنگی بیشتر دولت متبوعش با دولت اقلیم کردستان عراق را به منظور اعمال وحدت رویه گمرکی در این دو منطقه پیگیری کند.

وی همچنین از پدیده قاچاق سوخت در مبادی مرزی مشترک دو کشور اظهار تاسف کرد و افزود: گمرک عراق در رفع این معضل با طرف ایرانی همکاری خواهد کرد.

حمود حسانی ضمن اشاره به اهمیتی که کشورش در برگزاری باشکوه مراسم اربعین حسینی قائل است، بر تصمیم کشورش در تسهیل انجام امور گمرکی زائران و تجهیزات و مواکب تاکید کرد. 

بر اساس این گزارش مذاکره برای امضای موافقت‌نامه همکاری و کمک متقابل اداری در امور گمرکی بین دولت‌های دو کشور به منظور تسهیل در تبادل الکترونیکی اطلاعات گمرکی و ارائه تسهیلات در انجام رویه های گمرکی در مرزهای مشترک دو کشور، توافق بر امضای توافق‌نامه تسهیل ورود موقت وسایل نقلیه موتوری بین جمهوری اسلامی ایران و عراق، ایجاد تیر پارک اختصاصی در خارج از مرزهای گمرکی دو کشور به منظور پیشگیری از خطرات ناشی از توقف کامیون‌های حامل مواد سوختی در محدوده مرزی، همچنین استقرار نمایندگان سازمان‌های صدور مجوزهای ورود کالا از جمله استاندارد، واحدهای بهداشت و قرنطینه و سازمان‌های مرتبط در گمرکات مرزی عراق، از دیگر محورهای این دیدار عنوان شده است.

در این دیدار اثیر ثامن منعم؛ مدیر حقوقی و امور گمرکی‌ و احمد عباس موسی؛ مدیر بخش فنی هیات گذرگاههای مرزی عراق و سامی جابر معاون سفیر عراق در ایران نیز حضور داشتند.

این گزارش می افزاید، در این دیدار ابراهیم نقدی؛ معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران، مهدی معینیان؛ مشاور رئیس کل گمرک ایران و مدیر کل حراست و امور انتظامی، مرتضی خودسیانی؛ سرپرست دفتر همکاری‌های بین الملل گمرک، بهروز قره‌بیگی؛ ناظر گمرکات استان خوزستان و مدیر کل گمرک اهواز و محمود حسینی؛ معاون مدیرکل دفتر همکاری‌های بین الملل گمرک ایران نیز از طرف هیات ایرانی حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • اظهارات بودار سمیر جعجع علیه مقاومت با حمایت تلویحی از اشغالگران!
  • افزایش ۹۰ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • ترانزیت خارجی ۷ میلیون تن کالا میان ایران و عراق در سال گذشته
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • نقش مهم رسانه در عملیات طوفان الاقصی و رویدادهای پس از آن/دست برتر رسانه‌های مقاومت در تبیین جنایتهای رژیم صهیونیستی
  • ظهور و اثبات قدرت ایران در عرصه بین‌المللی!
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • شرط مهم حماس برای توافق آتش بس با اسرائیل/حملات موشکی سنگین از خاک لبنان به سرزمین‌های اشغالی/تعداد شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۴۸۸ تن رسید
  • استان بوشهر خط مقدم محور مقاومت ایران اسلامی است + تصویر