Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@08:38:36 GMT

کیت تشخیص مولکولی کرونا ساخته شد/ تشخیص در ۵۵ دقیقه

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۵۸۸۰

کیت تشخیص مولکولی کرونا ساخته شد/ تشخیص در ۵۵ دقیقه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، امیر عباس اسماعیل زاده مدیر یک شرکت دانش بنیان گفت: این شرکت، فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ در خصوص تشخیص و درمان بیماری سرطان آغاز کرد. 

وی با بیان اینکه در این شرکت روی ۳ سرطان شایع «سرطان ریه ، پستان و کولون» تمرکز دارد، خاطرنشان کرد: سعی داریم در این راستا بتوانیم کیت های تشخیصی را طراحی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر این شرکت دانش بنیان ادامه داد: به دلیل شیوع بیماری کرونا، تمامی فعالیت های خود را در زمینه سرطان کنار گذاشتیم و به سرعت درصدد راهی برای تشخیص این ویروس برآمدیم. 

به گفته وی، با پژوهش های شبانه روزی توانستیم کیتی مولکولی به روش real-time pcr را طراحی کنیم که بتواند در کمترین زمان و با کمترین میزان ویروس، ویروس را در مخاط بیمار شناسایی کند. 

اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: بعد از طراحی و ساخت کیت های مورد نظر درخواست خود را به اداره تجهیزات پزشکی فرستادیم و طی نامه ای کیت مورد نظر را به انستیتو پاستور طبق مقررات اداره کل تجهیزات پزشکی به این مجموعه جهت بررسی کمی و کیفی تحویل دادیم. 

وی ادامه داد: خوشبختانه تاییدیه کیت تشخیص مولکولی توسط انستیتو پاستور را اخذ کردیم و آن را به اداره کل تجهیزات پزشکی ارسال کردیم؛ اکنون در حال اخذ مجوز تولید هستیم تا بتوانیم بعد از آن به تولید انبوه برسیم. 

مدیر این هسته فناور خاطر نشان کرد: تاکنون از کشور های مختلف مانند آذربایجان، ترکیه، رومانی، اسپانیا و انگلستان پیشنهادهایی برای صادرات داشته ایم که در حال اقدام جهت اخذ تاییدیه اروپا جهت صادرات هستیم. 

وی یادآور شد: این کیت نه تنها می تواند روند تشخیص ویروس کرونا را در کشور سرعت ببخشد، بلکه می تواند ارز آوری بسیار زیادی را برای کشور داشته باشد. دقت کیت های طراحی شده در این شرکت بین ۲.۵ تا ۱۰ برابر بیشتر از کیت های وارداتی است.

اسماعیل زاه با بیان اینکه ساخت کیت های مولکولی در این شرکت، به روش LAMP است، خاطر نشان کرد: همه افراد می توانند در آزمایشگاه های غیر تخصصی نیز این تست را با کیتی که طراحی کرده ایم، انجام دهند. بزاق فرد در داخل کیت قرار می گیرد و پس از گرما دهی به مدت ۱ ساعت با تغییر رنگ می توان به مثبت و منفی بودن COVID-۱۹ در فرد پی ببرد.

کد خبر 4938023 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا شرکت دانش بنیان دانشگاه صنعتی امیرکبیر تحقیقات علمی ویروس کرونا فناوری نانو معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان نوآوری تحقیقات علمی فناوری فضایی تولید صندوق نوآوری و شکوفایی امنیت اطلاعات ربات کووید 19 واکسن فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۵۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد

پزشکان امیدوارند این ربات در تشخیص ایمن و دقیق‌تر سرطان ریه موثر باشد.

پزشکان بر این باورند که تشخیص زودهنگام در حفظ زندگی مبتلایان به سرطان موثر است.

براساس گزارش موسسه ملی سرطان سالانه ۱۲۵ هزار نفر در آمریکا به خاطر سرطان ریه جان خود را از دست می‌دهند.

این ریز روبات که از دستگاه‌های فعلی دقیق‌تر و ظریف‌تر است قادر به حرکت در محدوده گسترده تری از ریه و تشخیص غده و زائده‌های ریزتر و مشکوکتری است.

جزئیات بیشتر در باره نحوه کار و عملکرد این ربات را در تصاویر گزارش ببینید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تشخیص چند دقیقه‌ای سرطان با یک قطره خون
  • تشخیص زودهنگام سرطان سینه این بار با طراحی یک حسگر
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • (ویدئو) این ربات سرطان ریه را تشخیص می‌دهد
  • شناسایی ۳ نوع سرطان با یک قطره خون
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • حسگر تشخیص زودهنگام سرطان سینه طراحی شد
  • تشخیص سرطان از یک قطره خون طی چند دقیقه
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد