Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-27@03:46:45 GMT

نیاز تهران به یک بازار متمرکز صنایع‌دستی

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۶۱۲۶

نیاز تهران به یک بازار متمرکز صنایع‌دستی

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با حضور در کارخانه جهان کریستال، از بخش‌های مختلف این واحد تولیدی بازدید کرد.

به گزارش ایمنا و به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، علی‌اصغر مونسان بعدازظهر روز شنبه _۱۰ خرداد_ با حضور در کارخانه جهان کریستال واقع در شهرک صنعتی شمس‌آباد از بخش‌های مختلف این کارخانه بازدید کرد و از نزدیک در جریان تولیدات کارخانه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بازدید از بخش‌های مختلف کارخانه جهان کریستال با مدیرعامل، مهندسان، تکنسین‌ها و کارگران بخش‌های مختلف این واحد تولیدی از نزدیک گفت‌وگو کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از سالن‌های تولید، تراش، دکور و تزئین، بسته‌بندی و سندپلاست در این کارخانه بازدید کرد و ضمن گفت‌وگو با کارگران بخش‌های مختلف این کارخانه، بر حمایت از کالای ایرانی در سال جهش تولید تأکید کرد. وی در این بازدید خواستار حمایت همه‌جانبه از تولید کالای ایرانی شد و با اشاره به زیبایی‌های کالای ایرانی و نقش کارگران ایرانی در رونق اقتصادی، تقویت حمایت از کالای ایرانی را ضروری دانست.

مونسان در نشست با مدیرعامل و مدیران کارخانه جهان کریستال به تشریح راهکارهای توسعه فروش و صادرات صنایع‌دستی ایرانی از جمله کریستال پرداخت.

وی در این نشست با بیان این‌که کالای ایرانی از زیبایی خاصی برخوردار است و هنر دست هنرمندان و کارگران زحمت‌کش ایرانی است، گفت: در نظر گرفتن صنایع‌دستی به‌عنوان هدیه، یک فرهنگ در جامعه ما شناخته می‌شود، اما این فرهنگ باید تقویت شود.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در ادامه با تأکید بر کنترل قیمت صنایع‌دستی تولید داخل، افزود: هر واحد تولیدی صنایع‌دستی اگر بتواند قیمت تولیدات خود را کنترل کند به‌طور حتم بازار آن افزایش خواهد یافت. نبود کنترل قیمت باعث محدود شدن بازار می‌شود که در نتیجه کاهش سهم کالای تولیدی در بازار و نیز صادرات را به دنبال دارد.

مونسان با تأکید بر این‌که گردشگران داخلی و خارجی باید بیش‌ازپیش با صنایع‌دستی ایرانی آشنا شوند، اظهار کرد: جای یک بازار متمرکز صنایع‌دستی در شهرهای مختلف از جمله تهران خالی است.

وی افزود: با ایجاد بازار متمرکز، گردشگران در قالب تورهای داخلی و خارجی در بازدید از این بازار ضمن آشنایی با صنایع‌دستی زیبا و فاخر ایرانی نسبت به خرید این محصولات نیز اقدام خواهند کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: کالای ایرانی از جمله صنایع‌دستی تولید داخل علاوه بر زیبایی از اصالت نیز برخوردار است و حمایت از صنایع‌دستی ایرانی به‌نوعی حمایت از هویت نیز به‌حساب می‌آید.

در این بازدید داود نوده فراهانی مدیرعامل شرکت جهان کریستال توضیحاتی در خصوص تولیدات این کارخانه ارائه کرد.

شرکت جهان کریستال بزرگ‌ترین تولیدکننده ظروف کریستالی در خاورمیانه است که فعالیت خود را از سال ۱۳۸۷ آغاز کرده است.

کد خبر 426400

منبع: ایمنا

کلیدواژه: علی اصغر مونسان وزير ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری صنایع دستی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق گردشگری و صنایع دستی وزیر میراث فرهنگی بخش های مختلف کالای ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۶۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد

به‌گزارش جام جم آنلاین از گرگان ، مریم حاجی‌ابراهیمی روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با اعلام این خبر گفت: در سال گذشته ۴۳ دوره و کارگاه آموزشی صنایع‌دستی در قالب آموزش شاغلان و دوره‌های آموزشی ترویجی کوتاه‌مدت برای ۸۳۹ نفر اجرایی شد. معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان گلستان افزود: از این تعداد دوره آموزشی، ۲۸ دوره در حوزه آموزش شاغلان صنایع‌دستی برای ۶۱۰ هنرمند ازجمله رنگرزی سنتی، رودوزی‌های سنتی، زنجیره ارزش خرد، توانمندسازی فعالان صنایع‌دستی، آسیب‌شناسی صنایع‌دستی، بازاریابی دیجیتال، بازرگانی و صادرات، استانداردسازی، طراحی ظروف موزه‌ای رشته سفال و فلز، جایگاه سفالینه‌های منقوش جرجان در دوران معاصر، طراحی محصول سوزن‌دوزی ترکمن و… برگزار شد. او خاطرنشان کرد: همچنین ۱۵ دوره آموزشی عمومی صنایع‌دستی هم برای ۲۲۹ علاقه‌مند به صنایع‌دستی در رشته‌های رودوزی‌های سنتی، سفال و سرامیک، نساجی سنتی، چرم و تولیدات چرمی دست‌دوز، خراطی چوب، ابریشم‌بافی، نساجی سنتی در رده‌های مقدماتی و پیشرفته اجرایی شد. حاجی‌ابراهیمی گفت: در سال ۱۴۰۲ هنرمندان شاخص و توانمند استان در راستای توسعه و ترویج این هنر صنعت به آموزش صنایع‌دستی به‌صورت مجازی هم پرداختند. او افزود: در سال جاری اجرای دوره‌های آموزشی در رشته‌های اولویت‌دار و سایر رشته‌های صنایع‌دستی استان بر اساس ظرفیت‌سنجی به ترتیب اولویت در شهرها و روستاهای استان، خصوصاً شهر و روستاهای ملی به‌منظور برندسازی جغرافیایی و مکانی موردتوجه قرار می‌گیرد.

       

دیگر خبرها

  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • بازدید رایگان از موزه‌ها و اماکن تاریخی به مناسبت روز سنندج
  • اولین اظهارات سرمربی جدید والیبال ایران پس از ورود به تهران
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید