Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@10:22:45 GMT

سیگاری‌ها مراقب کرونا باشند

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۰۹۸۹

سیگاری‌ها مراقب کرونا باشند

خبرگزاری میزان- یک متخصص ریه گفت: شدت بیماری کووید- ۱۹ در افراد سیگاری سه برابر افراد عادی است. تاریخ انتشار: 14:23 - 11 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۵۲۵۹

خبرگزاری میزان - ایسنا نوشت: علی معینی به مناسبت هفته بدون دخانیات، در گفتگو با ایسنا، با اشاره به خطرات مصرف سیگار و قلیان برای دستگاه تنفس، گفت: مهم‌ترین عارضه مصرف این مواد برای سیستم تنفسی، ایجاد اختلال در ایمنی این دستگاه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دستگاه تنفسی سیستم ایمنی قوی دارد، بطوری که مژک‌های راه‌های تنفسی و گلبول‌های سفیدی که در کیسه‌های هوایی قرار دارند با انواع میکروب و ویروس مقابله کرده و سلامت دستگاه تنفسی را حفظ می‌کنند.

معینی تصریح کرد: چنانچه افراد سیگار و یا قلیان مصرف کنند، ایمنی دستگاه تنفسی آن‌ها مختل شده و فرد در معرض انواع و اقسام بیماری‌ها و عفونت‌های تنفسی قرار می‌گیرد.

این متخصص ریه با اشاره به شیوع بیماری کرونا گفت: در شرایط شیوع این بیماری که مستقیما ریه را هم درگیر می‌کند، خطرات این بیماری برای سیگاری‌ها چندین برابر می‌شود، چرا که این افراد به خودی خود ایمنی مناسبی در دستگاه تنفسی خود ندارند.

معینی تصریح کرد: طبق بررسی‌های به عمل آمده در صورت ابتلای سیگاری‌ها به کرونا، شدت علائم بیماری در این افراد حداقل سه برابر افراد عادی است.

این متخصص ریه تصریح کرد: علاوه بر این احتمال ابتلای سیگاری‌ها به کرونا هم بیشتر از افراد عادی است، چرا که این افراد ایمنی قوی در دستگاه تنفسی خود ندارند.

وی با اشاره به راه انتقال ویروس کرونا از طریق چشم، مخاط بینی و دهان گفت: همین امر موجب شده باز هم سیگاری‌ها بیشتر در معرض ابتلا به کرونا قرار بگیرند، چرا که با تماس دست آلوده به سیگار و سپس قرار دادن آن در دهان، شانس ابتلا به کرونا افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: تولید واکسن کرونا کار ساده‌ای نیست

معینی تصریح کرد: در صورت ابتلای سیگاری‌ها به کرونا روند بهبودی آن‌ها هم به سختی امکانپذیر است و آمار مرگ و میر در آن‌ها بالا است.

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا دستگاه تنفسی سیگاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۰۹۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران

یاسر ابراهیمی معاون فنی و راه‌های روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران گفت: با توجه به نقش دوربرگردان در ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات جاده‌ای ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های پر تصادف استان در حال احداث می‌باشد.

او افزود: احداث دوربرگردان در محور‌های (محمود آباد- نور، شماره ۳ کمربندی تنکابن، ساری فرح آباد) آکند (هلال کلا آمل-بابل، تیله نو بهشهر-گلوگاه، کلوده آمل-محمود آباد، دریا پشته رامسر، انارور رویان -نوشهر، هشت تیکه گلوگاه، هریس رامسر، قلعه کش آمل –بابل، حمید آباد ساری-فرح آباد) در حال اجراست که بخش زیادی از این پروژه‌ها رو به اتمام است.

ابراهیمی گفت: تبدیل بریدگی‌ها در جاده‌ها به دوربرگردان‌های استاندارد راهکاری مناسب برای کاهش نقاط پرحادثه در جاده‌های استان است.

او افزود: با استفاده از دوربرگردان تصادفات احتمالی حذف می‌شوند، زیرا وسایل نقلیه در یک جهت و با سرعت کم حرکت می‌کنند.

ابراهیمی با اشاره به شرایط بومی و قرارگیری روستا‌ها و مراکز جمعیتی و کشتزار‌ها در حاشیه راه‌ها، گفت: وجود شهر‌ها و روستا‌های متعدد در امتداد جاده‌های بین شهری عاملی است که، بنا به ضرورت، باعث ایجاد سرعت گیرها، تقاطع‌ها و بریدگی‌های متعددی در طول جاده‌های استان می‌شود که استاندارد نبودن این بریدگی‌ها و تقاطع‌های جاده‌ای درصد ایمنی مسیر را کاهش می‌دهد.

معاون فنی و راه‌های روستایی استان افزود: برای هریک از این دوربرگردان‌ها به طور میانگین ۲۰ میلیارد تومان از اعتبارات ملی و استانی هزینه می‌شود.

او گفت:فراهم آوردن ایمنی لازم در جاده‌ها نوعی سرمایه گذاری است که برای پیشگیری از وقوع سوانح و حفظ سلامت مردم انجام می‌شود.

ابراهیمی ابراز امیدواری کرد بخشی از این پروژه‌های مهم و ضروری تا اواخر امسال به بهره برداری برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • روز جهانی آسم ۱۴۰۳ + تاریخچه، شعار و پوستر World Asthma Day
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • هشدار به سیگاری ها؛ مرگ بیش از ۱۴ میلیون نفر بر اثر مصرف سیگار