Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، درایران  32 شرکت بیمه ای فعال  وجود دارد واکنون بهترین فرصت برای بالغ شدن صنعت بیمه کشور یا به عبارتی تکمیل چرخه عملیات مالی و پولی در بیمه گری با داشتن بانک مستقل بیمه است.

مهدی سامری گفت: صنعت بیمه باید با تاسیس مجموعه های مختلف پشتیبان (یوتولیتی/ utility) در حوزه فاینانشیال سرویس، نوآوری، به سمت تاسیس بانک بیمه نیز برود، به نحوی که این نهاد پولی بتواند بخشی از نیازمندی های صنعت بیمه را به طور تخصصی مرتفع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود:درحال حاضر یک تیم قوی از کارشناسان بازار پول و سرمایه گرد هم آمده اند و پس از انجام مطالعات بین المللی و امکان سنجی های داخلی و همینطور مذاکره و کسب نقطه نظرات برخی از نخبگان و مدیران صنعت بیمه و بانکداری، طرحی در این زمینه را آماده ارائه کرده اند.

وی با اشاره به فعالیت 28 شرکت بیمه ای مستقیم در کشور، افزود: این تعداد شرکت بیمه ای در حدود 20 هزارمیلیارد تومان سرمایه ثبتی و بیش از 55 هزار میلیارد تومان حق بیمه تولیدی دارند که قابلیت و توانگری تاسیس  یک بانک اختصاصی بیمه را خواهند داشت.

این کارشناس صنعت بیمه اظهارکرد:دراین بانک بیمه، تمامی شرکت های بیمه ای و بانک ها می توانند سهامدار باشند و جالب تر اینکه این بانک بیمه این قابلیت را داردکه 20 درصد از سهام خود را نیز دربازار سرمایه عرضه کند تا مردم هم سهامدار آن باشند.

سامری یکی از قابلیت های این بانک را اینگونه توضیح دادکه، این بانک می تواند شرایط سپرده پذیری از شرکت های بیمه ای را تسهیل کند و یا اگر شرکتی در یک مقطع زمانی با خسارت بزرگی مواجهه شود می تواند به جای فروش دارایی و یا شکست سپرده های بلند مدت خود، به طور مقطعی نیاز به منابع مالی کوتاه مدت خود را از این بانک که خود نیز سهامدار آن است با شرایطی به مراتب سهل تر از تامین از شبکه بانکهای بازرگانی عمومی تامین کند.

وی،متعقد است  که این تنها کارکرد پیش بینی شده این بانک تخصصی نیست و این بانک می تواند به عنوان یک مجموعه پشتیبان صنعت بیمه( Insurans Utility) در زنجیره ارزش فعالیت های بیمه گری قرار بگیرد به عنوان مثال شرکت های بیمه ای به جای اینکه با بانک ها برای فروش اقساطی با منابع و تسهیلات خودتوافق کنند، می توانند شرایط تقسیط حق بیمه را با این بانک با امکان بهتری فراهم کنند.

سامری اذعان داشت که هم اکنون اغلب بانک های طرف توافق با شرکت های بیمه ای پولی وسط نگذاشته و تنها یک رابط پرداخت تسهیلات و دریافت اقساط هستند که بابت ارایه این خدمات نیز حدود  4 تا 5 درصد کارمزد هم دریافت می کنند که تمامی این فرآیند و دیگر نیازمندی های بازار پول همانند ارایه تسهیلات به شبکه فروش، پرسنل شرکتها، پرداخت آنلاین خسارت و حتی امکان فروش اوراق مشارکت در ریسک و .... را توسط این بانک بیمه انجام دهند.

این کارشناس صنعت بیمه گفت: بی تردید این امکان یعنی ایجاد یک بانک تخصصی بیمه بدون ایجاد شعب متداول شبکه بانکی و به عنوان یک بانک الکترونیک محور می تواند در افزایش ضریب نفوذ بیمه و مهمتر از آن توسعه فروش بیمه های عمر و سرمایه گذاری نیز با ایجاد صندوق های مختلف سرمایه گذاری و تنوع بخشی در انتخاب بیمه گذاران عمر از بعد اختصاص منابع و سرمایه بیمه گذاران هم کارکرد قابل قبولی را ارایه کرده که در طرح آماده شده این موارد به دقت مورد بررسی و امکان سنجی قرار گرفته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک بیمه صنعت بیمه بانکداری شرکت های بیمه ای بانک بیمه صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۲۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • فرصت طلایی «مشارکت مردم» در توسعه طلای سیاه
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • شرکت بیمه طرفدار صهیونیست‌ها هدف معترضان خشمگین فرانسوی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • راه اندازی نخستین هنرستان جوار صنعت در شهرستان البرز
  • راه اندازی هنرستان‌های جوار صنعت سرعت می‌گیرد
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر پرافتخار گاز ایران