Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد خیر اندیش، رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان با اشاره به اینکه از ۱۵ اردیبهشت طرح غربالگری عشایر در استان اجرا شده است و تا اواخر خرداد ادامه دارد گفت: تیم‌های بهداشتی که به مناطق استقرار عشایراعزام می‌شوند شامل پزشک، مراقب سلامت، بهورز، کارشناس بهداشت و محیط حرفه‌ای مرکز بهداشت شهرستان و دارو یار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 او با تاکید بر اینکه سلامت عشایر و پیشگری از بروز بیماری‌ها در آن‌ها برای ما حائز اهمیت است گفت: علاوه بر مراقبت‌های حضور‌ی به صورت سامانه ۴۰۳۰ اطلاعات آن‌ها پرشده و ثبت می‌شود.

خیر اندیش تاکید کرد: قشر عشایر از نظر نحوه مراقبت از بیماری هاوپیشگری از بیماری فشار خون و پیشگری از بیماری قند خون، مراقبت از زنان باردار، غربالگری کووید ۱۹، آموزش گند زدایی و ضد عفونی وسایل و تجهیزات مورد نیاز آموزش می‌بینند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان همدان با اشاره به اینکه کارشناسان بهداشتی از طریق سامانه ۴۰۳۰بامردم تماس می گیرند و وضعیت سلامت خود و اطرافیانش را از ابتلا به کرونا جویا می‌شوند گفت: مراکز۱۶ ساعته ساعته از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب در حال خدمات رسانی به بیماران مشکوک به کرونا است. 

خیر اندیش با تاکید بر اینکه سلامت عشایر و پیشگری از بروز بیماری‌ها در آن‌ها برای ما حائز اهمیت است گفت: علاوه بر مراقبت‌های حضور‌ی به صورت سامانه ۴۰۳۰ اطلاعات آن‌ها پرشده و ثبت می‌شود.

خیر اندیش تاکید کرد: قشر عشایر از نظر نحوه مراقبت از بیماری ها و پیشگری از بیماری فشار خون و پیشگری از بیماری قند خون، مراقبت از زنان باردار، غربالگری کووید ۱۹، آموزش گند زدایی و ضد عفونی وسایل و تجهیزات مورد نیاز آموزش می‌بینند.

 مدیر امور عشایر در استان همدان گفت: عشایر در استان همدان به صورت پراکنده در ۷۲ نقطه ساکن هستند.

 حسین محمدی افزود: طرح غربالگری عشایر با همکاری مرکز بهداشت شهرستان همدان در سراسر استان به جمعیت عشایر ارائه خدمات بهداشتی و طرح فاصله گذاری اجتماعی را آموزش می‌دهند.

مدیر امور عشایر در همدان گفت: طرح غربالگری عشایر همه ساله با کوچ عشایر آغاز می‌شود، اما با وجود شیوع بیماری کرونا ویروس تست غربالگری کرونا ازعشایر گرفته می‌شود و در سامانه سیب ثبت می‌شود.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا غربالگری عشایر مرکز بهداشت شهرستان پیشگری از بیماری بیماری ها خیر اندیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۴۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

سرپرست آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: مجوز برگزاری امتحان نهایی متوسطه در سه آموزشگاه استان اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی رحیم امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ۴ درصد جمعیت دانش‌آموزان کهگیلویه و بویراحمد یعنی ۳۷۱۱ دانش‌آموز را، دانش‌آموزان عشایری تشکیل می‌دهند.

وی افزود: مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استان‌های بوشهر، فارس، چهارمحال‌وبختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.

رئیس آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۵۳۰ نفر نیروی آموزشی و اداری کار آموزش ۳۷۱۱ دانش‌آموز عشایر را در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برعهده دارند.

وی تصریح کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته امتحانات نهایی پایه متوسطه سال جاری برای نخستین‌بار در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخورپوله و سیدالشهدای چهارتخته برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: پیش از این امتحانات پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام «محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون» برگزار می‌شد.

وی افزود: دانش‌آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد در صورت اخذ نشدن این مجوز باید کیلومترها راه سخت‌گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون می‌پیمودند.

رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۲۰ دانش‌آموز در چهار حوزه امتحانی مذکور، افزون بر خطرات جاده‌ای هزینه‌های زیادی را برای طی مسیرهای سخت گذر می‌پرداختند.

وی تصریح کرد: آزمون نهایی پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم برای دانش‌آموزان استان در هفت حوزه برگزار می‌شود.

رحیمی خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان مقطع ابتدایی عشایر به‌صورت ثابت، نیمه‌ثابت و سیار زیر پوشش آموزش‌های تحصیلی این اداره کل قرار گرفته‌اند.

کد خبر 750721

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • تشخیص زودهنگام سرطان، پنجره‌ای به سوی زندگی
  • حمایت مردم همدان از اجرای طرح نور
  • اجرای طرح بیمه عشایر در شهرستان بدره
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز