Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار خوزستان گفت: بنا شد امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد و همچنین مقطع پایه نهم مدارس در کل استان به صورت غیرحضوری برگزار شود.

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، غلامرضا شریعتی امشب در پایان نشست ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: بنا شد امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد و همچنین مقطع پایه نهم مدارس در کل استان به صورت غیر حضوری برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته اگر دانشگاه آزاد دلایل قانع کننده ای داشته باشد این دلایل را به کمیته علمی دانشگاه علوم پزشکی ارایه دهد و اگر کمیته علمی قانع شد و تصویب کرد، اعلام می‌کنیم اما فعلا بنا بر این است که امتحانات دانشگاه آزاد اهواز به صورت غیر حضوری برگزار شود؛ همچنین شرایط و جزییات آزمون های پایان سال پایه نهم توسط آموزش و پرورش مشخص و اعلام خواهد شد اما این امتحانات در هر حال به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

او گفت: همچنین مقرر شد مساجد تا هفته آینده تعطیل باشد و پس از آن در این خصوص بررسی و تصمیم‌گیری خواهد شد؛ اماکن متبرکه نیز فقط در بخش محوطه ها و حیاط ها و در ساعات مشخصی از شبانه روز باز خواهد شد همچنین اگر هر یک از دستگاه ها همچون ورزش و جوانان، فنی و حرفه ای پیشنهادی برای بازگشایی برخی از اماکن داشته باشند به علوم پزشکی اعلام کنند و سپس در این رابطه بررسی و تصمیم‌گیری خواهیم کرد؛ برای بازگشایی تالارها نیز همین روال طی خواهد شد.

رییس ستاد مقابله با کرونا خوزستان افزود: خوشبختانه میزان کشندگی بیماری در خوزستان به نسبت کشور پایین تر است؛ این شاخص در استان ۳.۸۸ درصد است در حالی که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد است.

رییس شورای سلامت خوزستان بیان کرد: شاخص R0(شاخص تعداد سرایت به ازای هر فرد مبتلا) در خوزستان هم اکنون بالای یک است و از ۱.۴ پایین تر آمده و هم اینک بین ۱.۱ تا ۱.۲ است و این برای ما هشدار است و باید توجه و سعی کنیم شرایط بهتری را فراهم نماییم.

شریعتی ادامه داد: خوشبختانه تعداد آزمایشگاه هایی که در سطح استان تست می گیرند را افزایش دادیم و ظرفیت تست‌گیری ما به بیش از ۲۳۰۰ تست در روز رسیده است و تا آخر هفته نیز به سه هزار تست در شبانه روز خواهد رسید.

او تاکید کرد: مسوولان تا جای ممکن تعداد تست ها را افزایش دهند و نگران مثبت شدن نتیجه نباشند؛ مثبت شدن تست مبتلایان سرپایی یک امتیاز برای ما محسوب می‌شود زیرا سریع تر افراد مبتلا را تشخیص داده و جداسازی می کنیم و از آلودگی افراد بیشتر جلوگیری می شود و هر چه این روند بیشتر شود دامنه تحت کنترل ما بیشتر خواهد بود.

استاندار خوزستان اضافه کرد: با وجودی که در حال طی کردن پیک بیماری هستیم اما مراقبت بهداشت و درمان ما خوشبختانه مراقبت خوبی است و مردم باید بیشتر رعایت نمایند تا با اجرای فاصله گذاری ها دوران پیک را سریع تر سپری کنیم.

نماینده عالی دولت در خوزستان افزود: ما توانستیم کارگاه تولید ماسک N۹۵ و ماسک جراحی را از طریق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با حمایت و کمک دانشگاه علوم پزشکی، سپاه و بسیج با ظرفیت تولید روزانه ۲۴۰ هزار ماسک جراحی سه لایه و بیش از ۵۰ هزار ماسک N۹۵ در اهواز راه اندازی نماییم و ماسک به میزان لازم برای همه نیازها فراهم شده است و ادارات باید حتما صرفا به مراجعینی که از ماسک استفاده می کنند، اجازه ورود دهند.

استاندار خوزستان در پایان بیان کرد: فرمانداران و صنعت و معدن نظارت بر اصناف و واحدهای تولیدی را بیشتر خواهند کرد تا پروتکل‌های بهداشتی بیشتر رعایت شود. مجددا از مردم خواهش می کنم بیش از پیش رعایت نمایند و پروتکل ها را بیشتر مد نظر قرار دهند تا آسیب پذیری ما کاهش یابد و شرایط استان به سمت روند نزولی بیماری برود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانشگاه استانداری خوزستان برنا خوزستان کرونا ویروس ستاد مقابله با کرونا خوزستان امتحانات پایه نهم دانشگاه آزاد خواهد شد پایه نهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۶۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید

نخستین نشست شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ به‌ریاست معاون اول رئیس ‌جمهوری برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میدان‌های نفت و گاز به‌ویژه در مناطق مشترک با کشورهای همسایه بررسی و تصمیم گیری شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمد مخبر در این نشست بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های مشترک نفت و گاز تأکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره‌برداری میدان‌های نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره‌برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره‌برداری میدان مشترک نفتی آذر» بررسی و مقرر شد پس از برگزاری نشست‌های مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه درباره جزئیات این طرح‌ها، تصمیمات نشست ابلاغ شود.

براساس این گزارش، درباره طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی اعلام شد که با افزایش مبلغ اعتباری تا ۳.۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و روزانه ۴۲ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • برگزاری آزمون استخدامی معلم پرورشی و ورزش در مهاباد
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • درخواست حماس برای فشار بر تل آویو جهت تعیین تکلیف اسرای غزه
  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان