Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله یزدی با تأکید بر قاطعیت امام خمینی در تصمیمات گفت: بازرگان به ایشان گفته بود این که حکومت نمی‌شود که من هر وقت شما را کار داشته باشم به قم بیایم. امام گفت: شما در مورد من نمی‌توانید تصمیم بگیرید. در نهایت هم کسالت ایشان را به تهران آورد و برای حکومت به تهران نیامد.

آیت الله محمد یزدی یکشنبه شب (۱۱ خرداد ماه) در برنامه «بنیانگذار» شبکه اول سیما، در خصوص رهبری نظام پس از رحلت امام خمینی (س) گفت: نگرانی نسبت به رهبری آینده بود و امام بیشترین خدمت را به نظام کردند که آن نامه را داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسانی می‌گفتند زود است که اقدام کنید، ولی امام با قاطعیت این کار را انجام داد.

عضو شورای نگهبان افزود: امام این امتیاز را داشت که گزارشات کسانی که اعتماد داشتند را گوش می‌دادند و بعد هم اجازه نمی‌دادند هیچ کس در کار ایشان دخالت کند. کسی گفته بود حاج احمد آقا در کار امام دخالت می‌کند. من نایب رئیس مجلس بودم و به خدمت امام رسیدم و گفت: به آقایان بگویید هیچ کس در کار من دخالت نمی‌کند و مطلب متعلق به خود من است.

وی تأکید کرد: یکی از قاطعیت‌های خیلی مهم در اوایل انقلاب دیدار یکی از درباری‌ها با برخی علمای قم بود که امام صریحا فرموده بود من با هیچ کس دیدار خصوصی ندارم و بهبودی قبول کرد که در جمع بیاید. من دوست داشتم نحوه ملاقات را ببینم. وقتی امام نشست و آن آقا وارد شد، امام سراغ بحث خودشان و صحبت کردن علیه شاه رفتند و انتقادات بسیار شدیدی که سخنرانی تاریخی مهمی شد.

آیت الله یزدی در پاسخ به این سؤال که «اگر نظریه ولایت فقیه مطرح نمی‌شد، نظریه دیگری برای عوض شدن پهلوی به جایی می‌رسید؟»، گفت: نظریه دیگری مطرح نبود و از موقعی که امام به نجف تبعید شد، بحث ولایت فقیه را به قلم خودشان مطرح کردند و این دلیل بر این است که هیچ نظریه دیگری مطرح نبوده است. البته نه به این شکلی که در قانون اساسی هست، ولی اینکه حکومت حق امام هست و در زمان غیبت امام، فقیه در پیشگاه خدا مسئول است و اگر مردم از او حمایت کردند، حقش هست که حکومت کند.

وی ادامه داد: سربسته عرض می‌کنم که در عمق حوزه علمیه مرکزی اگر با شخصیت‌های اثرگذار ملاقات داشته باشید کسانی را می‌بینید که می‌گویند ما را چه به سیاست و ما باید احکام شرعیه را توضیح دهیم و حاکم هرکسی باشد. مثلا در بعضی علمای ما می‌بینید که حکام فاجر حکومت می‌کردند، ولی امام از زمانی که می‌خواست پیام آیت الله بروجردی را به شاه ببرد، به شاه فهماند که حکومت حق تو نیست و حق مجتهد واجد الشرایط است.

عضو شورای نگهبان با تأکید بر مخالفت با رهبری شورایی، اظهار داشت: مبنای امام مبنای خاندان عصمت و روایاتی است که از امام زمان در توقیعات آمده و، ولی فقیه واجد الشرایط است. الآن هم رئیس فعلی خبرگان، آیت الله جنتی، و هیأت رئیسه فعلی خبرگان با افکار امام آشنایی دارند. یکی از وظایف خبرگان حفظ حاکمیت جمهوری اسلامی ایران است.

وی در خصوص حساسیت ولایت فقیه، نیز گفت: بهترین دلیل فرموده صریح خود حضرت امام هست که بار‌ها گفته شده و تقریبا از کلمات شایع ایشان است که همراه ولایت فقیه باشید تا کشور شما آسیب نبیند؛ یعنی اگر ولایت فقیه نباشد مملکت شما آسیب می‌بیند. واقعا اگر ولایت فقیه نبود در حوادث مختلف ۴۰ سال گذشته حکومت زیر و رو شده و شکل دیگری پیدا کرده بود.

آیت الله یزدی با اشاره به دیدار نخست وزیر ژاپن با مقام معظم رهبری در خصوص قاطعیت در مقام رهبری، گفت: وقتی ترامپ پیام می‌دهد و نخست وزیر ژاپن واسطه می‌شود بدون اینکه ذره‌ای اضطراب داشته باشد می‌گوید من اصلا او را در حدی نمی‌دانم که پیام بدهد و من جواب او را بدهم، ولی با شما که از یک کشور با شخصیت آمده اید چند کلامی حرف می‌زنم. در دنیای امروز این از لحاظ سیاسی خیلی مسأله مهمی است.

وی در خصوص تأثیر روحیه انقلابی در جلو بردن کشور، اظهار داشت: در جریان انقلاب امام تازه به قم آمده بود و ظاهرا دولت موقت هم بود. امام در تصمیمات خودشان قاطع بودند و در برخورد‌ها مگر ملاحظه نظام را بکند. بازرگان به ایشان گفته بود این که حکومت نمی‌شود که من هر وقت شما را کار داشته باشم به قم بیایم. امام گفت: شما در مورد من نمی‌توانید تصمیم بگیرید. در نهایت هم کسالت ایشان را به تهران آورد و برای حکومت به تهران نیامد.

عضو شورای نگهبان در خصوص جایگاه زنان در انقلاب اسلامی نیز گفت: امام و رهبری ارزشی که اسلام برای زن قائل است را باز کرده اند. همان ظلم‌هایی که در غرب به زن شده و اسم آن را آزادی زن گذاشته اند را باز کردند تا دنیا متوجه باشد. بینی و بین الله خانم‌ها توانستند جوهر انسانی خود را نشان دهند و در حوزه و دانشگاه نوابغی پیدا شدند که توانستند عمق اسلام را کشف کنند.

وی در پاسخ به سؤالی در خصوص امام و مسأله قدس، گفت: نظر شریف حضرت امام در همان سخنرانی معروف که فرمودند: اسلام را از بین برده اند، علیه صهیونیست‌ها صحبت کردند و گفتند ظلم کرده اند و باید جلوی ظلم را گرفت و بالأخره با عنوان روز قدس که تکرار شود و فراموش نشود، روز قدس را مقدس دانستند و بعد هم مقام معظم رهبری این جریان را تقویت کردند. در جنگ‌ها حداقل تز و پروژه به آن‌ها دادند و وارد جنگ شدند و توانستند بگویند هرجایی مسلمان مظلوم باشد باید از او حمایت کنیم.

آیت الله یزدی ضمن بیان خاطره‌ای از سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، اظهار داشت: ظاهرا آخرین دیدار ما در مشهد بود که هم من سخنرانی داشتم و هم ایشان و من نصف سخنرانی ایشان را گوش دادم و بعد از ایشان سخنرانی کردم. ایشان یکی از خدمتگزاران درجه یکی به نظام مقدس جمهوری اسلامی بودند و به خصوص در برانداختن فتنه اسرائیل دوم، یعنی داعش در عراق و سوریه نقش اساسی داشت.

وی با اشاره به وصیت نامه شهید سلیمانی گفت: خوشبختانه در سپاه روی معنویت و شناخت مبانی شیعه خیلی کار شده و افراد برجسته خوبی دارند که با خلوص و بدون ریا و دانشمند فعالی را دارند که کمتر نمونه آن را می‌بینیم. این یکی از نعمت‌هایی است که در سایه رهبری‌های حضرت امام به دست آورده ایم.

وی در پایان تأکید کرد: ولایت فقیه و طرفداران ولایت فقیه را تا جایی که می‌توانید حمایت کنید. اگر می‌خواهیم کشور ما آسیب نبیند، توصیه آخر من به نسل جوانی که امام را ندیده و با مقام معظم رهبری آشنایی نزدیک ندارد این است که قبول کند اگر کشور دست دیگران بود امروز باز باید نوکر آمریکا می‌شدیم. ولی امروز استقلال داریم و هر مشکلی داریم را خودمان حل می‌کنیم و خودمان تصمیم می‌گیریم. بزرگترین نعمت استقلال در اداره کشور است که خوشبختانه ما این استقلال را داریم.      

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آیت الله یزدی امام خمینی بزرگداشت امام خمینی پارسی خبر آیت الله یزدی ولایت فقیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۸۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عروس امام خمینی درگذشت

معصومه حائری فرزند مرحوم آیت‌الله شیخ مرتضی حائری و از خاندان آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری بنیان گذار حوزه علمیه قم بود.

ایشان در تاریخ ۱۷ فروردین ماه سال ۱۳۳۳ با حاج آقا مصطفی خمینی ازدواج کردند.

منبع: جماران

tags # اخبار سیاسی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع پیکر عروس ارشد امام خمینی
  • پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی
  • مراسم تشییع همسر سیدمصطفی خمینی شنبه برگزار می‌شود
  • مراسم تشییع همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی شنبه برگزار می شود
  • پیام برادران انصاری در پی درگذشت عروس امام خمینی
  • همسر شهید آیت‌الله سید مصطفی خمینی درگذشت
  • عروس امام خمینی(ره) درگذشت
  • عروس بزرگ امام خمینی درگذشت /معصومه حائری که بود؟
  • عروس امام خمینی درگذشت
  • عروس امام خمینی درگذشت /معصومه حائری که بود؟