Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-03@06:04:53 GMT

شما به چند ساعت خواب نیاز دارید؛ محاسبه کنید

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۰۴۳۵

شما به چند ساعت خواب نیاز دارید؛ محاسبه کنید

رویداد۲۴ با این حال شمار زیادی از افراد به اندازه کافی نمی‌خوابند. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا برآورد می‌کند که حدود یک سوم از بزرگسالان بطور مداوم به اندازه مورد نیاز خود نمی‌خوابند.
همچنین ایجاد یک الگوی سالم برای خواب ممکن است به تعدیل برنامه یا شیوه زندگی نیاز داشته باشد. اگرچه این امر در ابتدا می‌تواند چالش برانگیز باشد، اما مزایای برخورداری از میزان مناسب خواب، ارزش این تلاش را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شما به چند ساعت خواب نیاز دارید؟
اگرچه راهنماییهای کلی برای میزان خواب افراد وجود دارد اما برخی از افراد به دلیل سبک زندگی، وضعیتهای سلامتی و آرایش ژنتیکی خود بیشتر از دیگران به خواب نیاز دارند.

توصیه بنیاد ملی خواب (NSF) برای خواب افراد سنین مختلف توصیه می‌کند در هر 24 ساعت به شرح زیر است:
نوزادان (0 تا سه ماهه): 14 تا 17 ساعت
اطفال (4 تا 11 ماهه): 12 تا 15 ساعت
کودکان نوپا (1 تا دو ساله): 11 تا 14 ساعت
کودکان دبستانی (6 تا 13 ساله): 9 تا 11 ساعت
نوجوانان (14 تا 17 ساله) : 8 تا 10 ساعت
جوانان (18 تا 25 ساله): 7 تا 9 ساعت
بزرگسالان (26 تا 64 ساله): 7 تا 9 ساعت
سالخوردگان (64 ساله و مسن تر): 7 تا 8 ساعت

چگونه به اندازه کافی بخوایم؟
بر اساس گزارش بنیاد ملی خواب، بخواب رفتن افراد بطور متوسط 10 تا 20 دقیقه طول می‌کشد. جدولی که در زیر ارائه شده است می تواند کمک کند تا متوجه شوید که چه زمانی لازم است به رخت خواب بروید تا در شب هشت ساعت خواب داشته باشید. محاسباتی که در این جدول ارائه شده است بر اساس این فرض است که یک فرد برای بخواب رفتن به 15 دقیقه زمان نیاز دارد اما اگر کسی زمان بیشتری طول می‌کشد تا به خواب رود باید زمان خوابیدن خود را بر این اساس تنظیم کنند.

چرخه‌های خواب
بدن برای اینکه بتواند به خوبی استراحت کند باید در هر شب چند چرخه خواب را از جمله مرحله «حرکت سریع چشم» (REM) و مرحله «حرکت غیر سریع چشم» (non-REM) طی کند.

مراحل خواب
مرحله اول «حرکت غیر سریع چشم» (non-REM) تنها چند دقیقه طول می کشد. در این مرحله تنفس ، ضربان قلب و امواج مغزی شروع به کندشدن می‌کنند.
مرحله دوم «حرکت غیر سریع چشم» (non-REM)، قبل از اینکه بدن وارد خواب عمیق شود، رخ می‌دهد. در این مرحله عضلات شل می‌شوند و دمای بدن افت می‌کند.

بیشتر بخوانید:نکته‌های طلایی برای خوب خوابیدن

مرحله سوم «حرکت غیر سریع چشم» (non-REM)، خواب عمیق است؛ فرد باید به این مرحله از خواب برسد تا احساس استراحت کند؛ تقریبا نیمی از کل زمان خواب ما در این مرحله سپری می‌شود. در این مرحله تنفس و ضربان قلب تا پایین‌ترین حد خود، کند می‌شود.

و اما مرحله مرحله مرحله «حرکت سریع چشم» (REM)، نود (90) دقیقه پس خواب روی می‌دهد. در این مرحله مغز فعال تر می شود و بیشتر رویاهایی که می بینیم در این مرحله رخ میدهد؛ در این مرحله از خواب بازوها و پاها بطور موقت فلج می شوند.
درصورتیکه بدن چند بار در شب این مراحل را طی نکند، ممکن است فرد احساس خستگی و عدم تمرکز داشته باشد.

خواب و کاهش وزن
تحقیقات اخیر نشان می دهد که کمبود خواب باعث افزایش وزن می‌شود. برای مثال بررسی 30 مطالعه نشان داد که ارتباطی میان کمبود خواب و افزایش وزن در کودکان و بزرگسالان وجود دارد مطالعه دیگری نشان داد که احتمال چاق شدن در پرستارانی که 5 ساعت و یا کمتر می‌خوابند نسبت به پرستارانی که بطور متوسط 7 ساعت می‌خوابند بیشتر است.
یک دلیل احتمالی برای این ارتباط این است که خسته شدن می‌تواند فعالیت‌های مغز را به روشی تغییر دهد که به غذا خوردن بیشتر منجر شود. درضمن یک مطالعه نشان داد که کمبود خواب با غذا خوردن احساسی بیشتر و ایجاد مشکل در مدیریت وزن ارتباط دارد.

نتایج یک مطالعه دیگر نشان داد که 4.5 ساعت خواب با افزایش گرسنگی و اشتها در افراد شرکت کننده در این مطالعه ارتباط داشت. درحالیکه افرادی که 8.5 ساعت می‌خوابیدند این مشکل را نداشتند.
بطور کلی مد نظر قرار دادن شبی هفت تا 9 ساعت خواب برای افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند، ایده خوبی است.

خواب و بیماری‌ها
برخورداری از خواب کافی به پیشگیری از ابتلا به برخی بیماری‌ها کمک می‌کند. موسسه ملی قلب، ریه و خون اعلام می‌کند که کمبود خواب میتواند خطر ابتلا به بیماری قلبی، دیابت، بیماری کلیه و افسردگی را افزایش دهد. همچنین نخوابیدن خطر آسیب پذیری فرد را افزایش می‌دهد.

بعلاوه خوابیدن بیش از اندازه نیز خوب نیست. یک مطالعه نشان داد درحالیکه کم خوابی خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش میدهد، خوابیدن بیش از هشت ساعت در شب نیز این خطر را بازهم بیشتر افزایش میدهد.

منبع: ایرنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار سلامت خواب آلودگی ساعت خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۰۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید

به گزارش خبرآنلاین، وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب امریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

بیشتر بخوانید:

چرا صبح‌ها با سردرد از خواب بیدار می‌شویم؟/ ۸ دلیل مهم

منابع: medium ، health

۴۷۲۳۲

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900550

دیگر خبرها

  • با این پنج توصیه متخصصان راحت‌تر بخوابید
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی
  • چرا تمدن‌ها با گذشت زمان شکننده‌تر می‌شوند؟ (+عکس)
  • در طول روز چرت بزنیم یا نه؟
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • ۵ مورد از معایب بی‌خوابی و شب‌بیداری را بدانید
  • انجام این فعالیت طول عمر را بیشتر می‌کند
  • هشدار ! این نشانه‌ها به شما می‌گوید کمبود پروتئین دارید
  • چطور درصد حساب کنیم؟