Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@14:56:31 GMT

ساخت 100 هزار قطعه دستاورد بومی‌سازی در صنعت فولاد

تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۴۱۰۱۴

ساخت 100 هزار قطعه دستاورد بومی‌سازی در صنعت فولاد

فولاد مبارکه اصفهان، بومی‌سازی را از سال 1381 تاکنون به‌ صورت ساختاریافته و فرایندی با رویکرد توسعه و بهبود مستمر، در جهت تأمین پایدار مواد، قطعات و تجهیزات موردنیاز خطوط تولید ادامه داده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، با همـــکاری فــــولاد مــبارکـه و شرکت‌های دانش‌بنیان و سازندگان و تولیدکنندگان داخلی، از ابتدای سال ۱۳۸۱ تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار قـــطعه و تجــهیـــز در داخـــل کشــــور بومی‌سازی شــده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتیجه این فرایند علاوه‌بر تأمین به‌ موقع و پایدار و کیفی تجهیزات موردنیاز این صنعت، صرفــه‌جویی اقتـــصادی به میــزان حــدود ۶ هزار و ۳۰۴ میلیارد تومان بوده است.
 
فرایند بومی‌سازی قطعات، تجهیزات و مواد موردنیاز صنعت فولاد کشور روایتی است واقعی از کارستانی که با همت و حمایت فولاد مبارکه و خلاقیت شرکت‌های دانش‌بنیان و سازنده داخـــلی رقم خــورده است.

مسیب فروغی رئیس بومی‌سازی فولاد مبارکه در این خصوص اظهار کرد: فولاد مبارکه اصفهان به‌ عنوان پیشتاز صنعت فولاد کشور، بومی‌سازی را از دوران ساخت و ابتدای بهره‌برداری شروع کرده و از سال ۱۳۸۱ تاکنون به‌ صورت ساختاریافته و فرایندی با رویکرد توسعه و بهبـــود مستمر، در قالب کارگروهــی با مشارکت کلیه متخصصان نواحی تولیدی و پشتیبانی و شرکت‌های سازنده دانش‌بنیان، در جهت تأمین پایدار مواد، قطعات و تجهیزات موردنیاز خطوط تولید ادامه داده است.

وی در خصوص نتایج نهادینه شدن فرایند بومی‌سازی بیان داشت: در ابتـــدای شــــروع فعالیـــت بومی‌ســازی با محدودیت‌هایی از قبیل نبود دفاتر فنی، دانش فنـــی ساخــت قطعـــات و تجهیزات پیچیـــده، و تجهیـــزات کارگاهی بـــرای ساخت در بـرخـــی از شـرکت‌های سازنده و دانش‌بنیان مواجه بودیم، اما در حال حاضر، با اقدامات حمایتی که در این حوزه صورت پذیرفته است، بیشتر سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیانی که با شرکت فولاد مبارکه همکاری می‌کنند دارای دفاتر فنی توانمند، همراه با کارگاه‌های ساخت و تجهیزات کافی متناسب با نیاز کارخانه‌های تولید فولاد هستند.

فروغی ایجـــاد زمیـــنه‌های انگیــزش، رشــد و توســعه بومی‌سازی در صنایع فولاد از طریق توانمندسازی سازندگان در حوزه‌های تخصصی مختلف؛ ارتــقای دانـــش فنـــی و تخصــصی کارشنــاسـان این واحد و کارکنان مرتبط در نواحی تولیدی و پشتیبانی در داخل شرکت فولاد مبارکه و انتــقال دانـــش و تجـــربه بومی‌ســازی به سایر شرکت‌های گروه فولاد مبارکه و به اشتراک‌گذاری تجربیات بومی‌سازی با سایر صنایع فولادی و معدنی کشور را از دیگر نتایج نهادینه شدن فرایند بومی‌سازی دانست.

رئیس بومی‌سازی فولاد مبارکه ادامه داد: برای رفـــع مـــوانع بومی‌ســــازی(عـــدم صرفه اقتصادی)، در نظر است به‌ منظور ایجاد انگیزه جهت بومی‌سازی اقلام پیچیده و تحریمی توسط شرکت‌های دانـــش‌بنیان و ســـازندگان، جـــهت تجمیع نیازهای بومی‌سازی در سطح گروه فولاد مبارکه اقدام شود.

وی خاطرنشان کرد: خودکــفایی کشــور در زمیـــنه طراحی و ساخت مواد، قطعات و تجهیزات موردنیاز خطوط تولید و عدم وابستگی به کشورهای خارجی به‌گونه‌ای که در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد از مواد، قطعات و تجهیزات موردنیاز خطوط تولید، ساخت داخل است.

فروغی جلوگیری از خروج ارز و افزایش اشتغال داخلی را از دیگر نتایج بومی‌سازی عنوان کرد و افزود: از ابتــدای سال ۱۳۸۱ تاکنــون بیش از ۱۰۰ هزار قطعه و تجهیز در داخل کشور به دست شرکت‌های دانش‌بنیان و سازندگان و تولیدکنندگان داخلی بومی‌سازی شده و نتیجه آن علاوه بر تأمین به‌ موقع و پایدار و کیفی، صرفه‌جویی حدود ۶ هزار و ۳۰۴ میلیارد تومان بوده است.

رئیس بومی‌سازی فولاد مبارکه در توضیح وظیفه سازمانی واحد بومی‌سازی مواد، قطعات و تجهیزات در شرکت فولاد مبارکه، تصریح کرد: ایجاد شرایط تأمین پایدار، اقتصادی، کیفی و به‌ مـــوقع اقلام خــرید خارج و تحــریمی موردنیاز خطوط تولید از طریق فرایند بومی‌سازی از جمله این وظایف است.

وی شاخــص‌های عمــلکردی در راسـتـای وظیـفه سازمانی واحد بومی‌سازی را تعداد درخواست‌های بومی‌سازی ارسالی از نواحی؛ تعداد درخواست‌های بومی‌سازی اتمام‌یافته؛ کیفیت اقلام بومی‌سازی شده؛ متوســط زمان بومــی‌سازی مــواد، قطعات و تجهیزات و نســبت قیــمت تمام‌شــده مـــواد، قطعات و تجهیزات بومی‌سازی به قیمت خارجی؛ عنوان کرد.

انتهای پیام/۶۳۰۵۸/ر/

منبع: فارس

کلیدواژه: فولاد مبارکه بومی سازی شرکت دانش بنیان شرکت های دانش بنیان شرکت فولاد مبارکه فرایند بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۱۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت هندبالیست های سپاهان به اردوهای تیم ملی

بنابر اعلام روابط عمومی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان، تیم ملی هندبال جوانان ایران که برای حضور در هجدهمین دوره مسابقات هندبال قهرمانی جوانان پسر آسیا آماده می‌شود،صابر حیدری و محمد حسن خادمی، بازیکنان جوان تیم هندبال بزرگسالان فولاد مبارکه سپاهان به اردو دعوت کرده است.

 این اردو با حضور ۲۱ بازیکن در تهران برگزار می شود.

تیم ملی نوجوانان کشورمان نیز که خود را برای حضور در مسابقات هندبال قهرمانی نوجوانان پسر آسیا آماده می‌کند، رضا کثیری، مهدی تیموری، محمد طا‌ها فتاحی، متین زارعان و مهرزاد مظفری پنج بازیکن تیم هندبال نوجوانان فولاد مبارکه سپاهان را دعوت کرده و این بازیکنان تمرینات خود را اردوی ترکیه پیگیری می کنند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • دعوت هندبالیست های سپاهان به اردوهای تیم ملی
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • رونمایی نخستین «موتور ۶ سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • هدفگذاری برای واگذاری ۲۲ هزار واحد نهضت ملی مسکن طی سه ماه در سمنان