Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-اقبال عباسی در گفت وگو با خبرنگار آریا در شهرکرد اظهار کرد: روزانه 2 هزار مورد بازرسی در استان توسط تیم‌های گشت مشترک و بهداشتی انجام می‌شود، اما مردم این نظارت‌ها را به صورت ملموس مشاهده نمی‌کنند.

وی با تاکید بر برخوردهای شدید با کاسبان متخلف افزود: از اصنافی که تمامی موارد را رعایت می‌کنند با نصب بنر در محل کسب تقدیر کنید، این کار باعث ایجاد انگیزه و جذب مشتری نیز برای این اصناف می‌شود و در مورد اصناف متخلف نیز نحوه برخورد به اطلاع عموم برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی در ادامه با تأکید بر برخورد با شرکت‌های فروش اینترنتی و بازاریابی غیرمجاز، گفت: ممکن است این شرکت‌ها به دنبال سوءاستفاده از اعتماد مردم باشند، بنابراین باید نظارت بر نحوه فعالیت این شرکت‌ها افزایش پیدا کند و فروشگاه‌های معتبر اینترنتی به مردم معرفی شود.

استاندار با اشاره به لزوم راه‌اندازی بازارچه‌های فروش محصولات کشاورزی در سطح شهرها، عنوان کرد: عرضه مستقیم محصولات در غرفه‌های این بازارچه‌ها موجب کنترل قیمت‌ها و ایجاد رقابت در بین اصناف برای عرضه محصولات با قیمت مناسب می‌شود.

وی ادامه داد: این بازارچه‌ها فرصتی برای عرضه محصولات تولیدی است که به علت قطع صادرات امکان فروش این محصولات در خارج از کشور وجود ندارد، همچنین این بازارچه‌ها موجب حمایت از تولید داخلی و حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان در سال جهش تولید می‌شود.

عباسی در پایان با بیان اینکه شهرداری باید علت تعلل در ایجاد این بازارچه‌ها را به صورت مکتوب ارائه دهد، تأکید کرد: تا زمانی که شهرداری مکان مناسبی را برای ایجاد این بازارچه‌ها در نظر بگیرد، ادارات اگر فضای مناسبی در اختیار دارند به ایجاد بازارچه اختصاص دهند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: تیم های گشت زنی بازارچه های سطح شهر بازارچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۱۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی می‌شود
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • سفر استاندار چهارمحال وبختیاری به ناغان
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • افتتاح نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در کوهبنان
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی