Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دولت پاکستان برای سومین بار طی سه ماه اخیر با هدف ارائه تسهیل به مردم در وضعیت حاکم ناشی از شیوع کرونا، دیروز قیمت فرآورده‌های نفتی را کاهش داد. تاریخ انتشار: 12:00 - 12 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۵۴۱۰

خبرگزاری میزان - دولت پاکستان برای سومین بار طی سه ماه اخیر با هدف ارائه تسهیل به مردم در وضعیت حاکم ناشی از شیوع کرونا، روز یکشنبه قیمت فرآورده‌های نفتی را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از کاهش قیمت جهانی نفت به دلیل گسترش ویروس کرونا، اثرات آن به پاکستان نیز رسید و باعث شدتا دولت این کشور در ۱۱ اسفند ماه گذشته و ۱۲ اردیبهشت امسال قیمت سوخت را کاهش دهد.

براساس گزارش دیروز منابع رسمی پاکستان، این کشور در ادامه مقابله با چالش‌های معیشتی پیش روی مردم ناشی از شیوع ویروس کرونا که تنها در ماه آوریل ۳۲۰ میلیون دلار به بخش و نفت و گاز خسارت زد، قیمت فرآورده‌های نفتی از جمله بنزین و گازوئیل را برای سومین بار طی سه ماه اخیر پایین آورد.

قیمت فرآورده‌های نفتی از جمله بنزین، نفت سفید و گازوئیل سبک در این کشور از امروز به ازای هر لیتر به ترتیب ۷، ۱۱ و ۹ روپیه ارزان شد.

کاهش نرخ سوخت در پاکستان در آخرین روز ماه می ‌به طور رسمی اعلام شد و قیمت‌های جدید از بامداد فردا دوشنبه ۱۲ خرداد برابر با ۱ ژوئن ۲۰۲۰ میلادی در سراسر این کشور به اجرا درمی آید.

قیمت بنزین در پاکستان با کاهش ۷.۶ روپیه‌ای در هر لیتر به ۷۴.۵۸ روپیه (حدود ۷ هزار و ۳۸۳ تومان) و نفت سفید نیز با کاهش ۱۱.۸۸ روپیه‌ای به ۳۵.۵۶ روپیه (حدود ۳ هزار و ۵۲۰ تومان) رسید.

بنا بر این گزارش، قیمت دیگر حامل‌های انرژی در پاکستان نیز با کاهش سه تا پنج درصدی همراه بوده است. طبق آمار ارائه شده امروز از سوی بازارهای ارزی پاکستان، قیمت هر دلار آمریکا در پاکستان به ۱۶۱ روپیه رسیده است و هر روپیه پاکستان نیز معادل ۹۹۰ ریال ایران است.

قیمت سوخت در پاکستان تا اواسط دیماه ۹۸ سه بار گران شده به نحوی که هر بار، حدود سه تا پنج روپیه نسبت به پیش از آن افزایش یافت.

مقامات پاکستانی اواسط اردیبهشت ماه امسال اعلام کردند: شیوع ویروس کرونا در کشور که اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی را به دنبال داشت، باعث کاهش تقاضا برای مصرف انرژی و وارد آمدن ۳۲۰ میلیون دلار (۵۱ میلیارد روپیه) خسارت به بخش نفت و گاز کشور در طول یکماه شد.

بیشتر بخوانید: اثرات منفی کرونا بر اقتصاد افغانستان کرونا، تاجران پاکستانی را مجبور به تغییر مسیر صادرات کرد تبدیل واگن های قطار در هند به بیمارستان‌ برای درمان کرونا ابتکارهای هندی‌ها برای مقابله با کرونا کرونا ۳۲۰ میلیون دلار به صنعت نفت و گاز پاکستان خسارت وارد کرد

تدابیر احتیاطی در پاکستان درپی شیوع ویروس همه گیر کووید-۱۹ باعث شد تا فعالیت‌ها در پالایشگاه‌ها و پایانه‌های تولید و توزیع گاز طبیعی مایع به شدت تحت تاثیر قرار بگیرد. همچنین کاهش تقاضای بنزین و گازوئیل در ماه آوریل نیز ضرر یک میلیارد روپیه‌ای به پالایشگاه‌ها وارد کرد.

/انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سوخت کرونا پاکستان قیمت فرآورده های نفتی برای سومین بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۱۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، علی سلاجقه با بیان اینکه دولت سیزدهم گام‌های اساسی نسبت به رفع دغدغه محیط زیستی مردم برداشته است، بیان کرد: در این دولت تاکنون ۵۴ مشعل خاموش شده و ۵.۵ میلیارد یورو برای بهینه‌سازی سوخت و بهبود وضع هوا اختصاص یافته و هزینه شده است.

وی با تأکید بر اینکه روند کاستن از آلودگی هوا به‌واسطه تأسیسات نفتی از جمله پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های گازی تداوم خواهد یافت، گفت: پارسال کمترین مازوت‌سوزی را در کشور نسبت به سال‌های پیش شاهد بودیم.

گفتنی است رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست چندی پیش با اشاره به اینکه دولت سیزدهم گامی اساسی در موضوع کیفی‌سازی و بهینه‌سازی مصرف سوخت در ۱۰ پالایشگاه کشور برداشته است، تصریح کرده بود: این پالایشگاه‌ها حتی در زمینه کاهش تولید مازوت و گوگردزدایی از فرآورده‌های نفتی نیز در حال اجرای پروژه هستند.

کد خبر 6097277 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ۱۰ فایده پیاده روی در سلامت بدن
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • کاهش وزن با این نوشیدنی‌ها
  • نرخ ارز امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جزئیات
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • گره اندر گره
  • شکست نفت در فرار از بزرگترین کاهش هفتگی ۳ ماه گذشته