Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد سعادتمند از وضعیت استقلال می گوید.

طرفداری - سعادتمند، مدیرعامل باشگاه استقلال با اشاره به قرارداد با کارگزاری آریا برتر  معتقد است که برخی‌ها اجازه نمی‌دهند استقلال نفس بکشد.

به گزارش فارس، احمد سعادتمند گفت:

از آنجایی که قول داده بودیم که واقعیت‌ها و اتفاقاتی که در باشگاه رخ می‌دهد را به اطلاع هواداران برسانیم و همقسم شدیم که مشکلات را صادقانه بیان کنیم بنابراین بر خود لازم می‌دانم مواردی را عنوان کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:

باشگاه استقلال در همه زمینه‌ها به حمایت هوادرانش نیاز دارد و این حمایت‌ها همیشه اثرگذار بوده است. من مجبورم موردی را به سمع و نظر هوادران برسانم.استقلال بزرگ با 40 میلیون هوادار که قیمت برند آن بیش از 1000 میلیارد تومان است در بدترین حالت 20 درصد قیمت نسبت به برندش در آمد داشته باشد.یعنی رقمی حدود 200میلیارد تومان در سال.

سعادتمند تاکید کرد:

حتی با کمترین تفکر اقتصادی می‌توانیم به درآمدزایی برسیم اما چرا باشگاهی مثل استقلال باید این همه مشکل ارزی و ریالی داشته باشد؟ چرا استقلال نباید بتواند از پس مشکلات خودش بر بیاید. استقلال باید یک باشگاه درآمدزا و بنگاه اقتصادی باشد. ما در سال گذشته در تاریه 26 خرداد قراردادی با آریا برتر تنظیم کردیم ولی از آن تاریخ چیزی عاید استقلال نشده است.

مدیرعامل باشگاه استقلال تصریح کرد:

باشگاهی که با کادر فنی و بازیکن قرارداد دارد و برای هر بازی باید 130 میلیون هزینه ورزشگاه آزادی را بدهد و خیلی موارد دیگر باید هزینه بدهد از سال گذشته هیچ دریافتی نداشته است. باشگاهی‌ که تمامی موارد معنوی و ... را به یک شرکت واگذار می‌کند ولی ریالی درآمدی برای این باشگاه وجود نداشته چرا باید با کارگزاری آریا برتر به همکاری‌اش ادامه بدهد؟

وی خاطرنشان کرد:

من امروز این را به عنوان یک سوال مطرح می‌کنم و انتظارم این است که از هوادار به درآمدزایی برسیم و مشکلاتمان را بر طرف کنیم.خوشبختانه توانستیم با هماهنگی وزارت ورش، دفتر حقوقی و ادره کل املاک این وزارتخانه تفاهمنامه همکاری را با یک کارگزار جدید ببندیم. چون باشگاه لایق درآمد است و باید هزینه‌هایش را با نظارت عالیه دستگاه‌های نظارتی تامین کند.

سعادتمند ادامه داد:

ما با چند شرکت بزرگ نشستیم و مذاکره کردیم و به راحتی مالکیت معنوی استقلال را به شرکتی واگذار نکردیم که یک سال هیچ عایداتی برای ما نداشته باشد. مجوزات لازم و نظر اداره کل حقوقی وزارتخانه را برای توافق پیشنویس قرارداد با شرکت فولاد متین دریافت کردیم و آنها رقم قابل توجهی را نه در قالب قرض‌الحسنه بلکه در قالب درآمد، به باشگاه استقلال تزریق کرده است. ما هم از آن منابع اقدامات خوبی کردیم و هواداران بدانند پرداختی ما به بازیکنان و همچنین دو بازیکن خارجی از طریق این کارگزار انجام شده است. حالا چرا باید جلوی این کارگزار را بگیریم؟

وی تاکید کرد:

چرا شرکت آریا برتر در قالب دادخواست یا اظهارنامه جلوی کمک شرکت فولاد متین را بگیرد و اجازه ندهد به استقلال کمک شود؟ مگر شرکت آریا برتر در یک سال اخیر چقدر به باشگاه کمک کرده است؟ قراردادی که این شرکت با استقلال امضا کرده نشان می‌دهد دیناری به باشگاه نرسیده و در تاریخ 12 اسفند سال گذشته نیز یک الحاقیه تنظیم شده آن هم در قالب قرارداد قرض الحسنه. در این تاریخ 9 میلیارد و ششصد و هفتاد چهار میلیون تومان بعد از گذشت 6 ماه از عقد قرارداد اولیه در قالب قرض، وام یا هر چیز دیگر به باشگاه پرداخت شده است.

مدیرعامل باشگاه استقلال خاطر نشان کرد:

این مبلغ یک ماه قرض بوده و باشگاه استقلال  باید روزانه در ازای دیرکرد این مبلغ 40 میلیون تومان جریمه پرداخت کند. کجای دنیا چنین موضوعی اتفاق می‌افتد؟ باشگاه استقلال باشگاه بزرگی است و نمی‌توانیم با آن معامله کنیم و از آن عایدات داشته باشیم. ما نمی‌توانیم از رانت استقلال اشتفاده کنیم.اگر رانت یا درآمدی هم باشد باید در چارچوب نظام مقدس جمهوری اسلامی برای باشگاه استقلال باشد. چرا نمی‌گذارید ما درآمدزایی کنیم یا به بازیکنان پرداختی بعدی داشته باشیم؟چرا سعی کردید که ما دیاباته را بر نگردانیم؟ شما هر کاری خواستید کردید!

وی تصریح کرد:

ما تا یک جایی می‌توانیم سکوت کنیم ولی جانانه از منافع استقلال دفاع خواهیم کرد.شک نکنید وقتی در کوتاه ترین زمان ممکن دادخواستی علیه استقلال می‌رود و اقدامات انجام می‌شود، دستگاه‌های نظارتی آنها را رصد می‌کنند و ما هم آن را گزارش خواهیم کرد.من از دوستانم خواهش می‌کنم اجازه بدهند استقلال نفس بکشدو بزرگی کند. این باشگاه می‌تواند به یک منبع فوق‌العاده برسد. بابت این مواردی که اعلام کردم باکی ندارم و بابت حقیقت هراسی نخواهم داشت.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: باشگاه استقلال آریا برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۶۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان

به گزارش خبرنگار مهر، علیقلی ایمانی، مدیر عامل بنیاد ملی گندم‌کاران کشور و دبیر خانه کشاورز استان گلستان در یادداشتی اختصاصی برای مهر نوشت؛

رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای هر سال خط مشی مسؤولان را در جهت رشد و توسعه کشور با شعارهای مهم تولیدی که راه نجات اقتصاد کشور هست مشخص می‌کنند؛ شعارهایی همچون مشارکت عمومی، تولید ملی، تولید اشتغال آفرین، تولید پشتیبانی و مانع زدایی، تولید دانش بنیان اشتغال آفرین، رونق و رشد تولید، جهش تولید با مشارکت مردم و شعارهای سازنده دیگر که به فرموده ایشان بخشی از این شعارها در سال‌های گذشته انجام شده البته نه به قدر مطلوب چون این شعارها چیزی نیستند که یک ساله انجام شود اما باید مستمر و ادامه‌دار باشد.

لذا مسؤولان امر باید چالش‌های عدم اجرای این شعارها را مورد بررسی قرار داده و راهکارهای مناسبی در جهت انجام آنها پیدا نمایند که قابل اجرا و عمل باشد.

مسائل عمده کشور بحث اقتصاد است که باید در این زمینه فعال عمل کرد و کلید حل مسائل اقتصادی کشور تولید است که می‌تواند بسیاری از این موارد مثل تورم، رشد اقتصادی، اشتغال، ارزش پول ملی و سایر مسائل مبتلا به اقتصاد را ساماندهی کرد.

انتظار می‌رود که یک جهش در تولید اتفاق بیفتد و آن هم با مشارکت مردم و مردمی کردن اقتصاد با رفع موانع، حضور مردم در اقتصاد یکی از بخش‌های تولیدی کشور که مکرراً مقام معظم رهبری تاکید بر حمایت از این بخش در جلسات متعدد و در سنوات گذشته و حال داشته و دارند «بخش کشاورزی» است.

کشاورزی نقش بسزایی در امنیت غذایی کشور، قطع وابستگی و حفظ استقلال کشور را دارد؛ لذا نگاه علمی و کارشناسی به این بخش توسط مسؤولان امر و متولیان و نهادهای مرتبط و رفع موانع و مساعدت و کمک به تولیدکنندگان باید مورد توجه قرار گیرد. یکی از مشکلات این بخش که در ۲ سال گذشته باعث نگرانی جامعه کشاورزی، افت محصول و نهایتاً کاهش درآمد و منافع کشاورزان شده، قطع برق چاه‌های کشاورزی در زمان پیک تولید است.

علی رغم وجود قوانین بسیار شفاف در این خصوص ماده ۲۵ قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار مصوب ۱۳۹۰/۱۱/۲۹ مجلس شورای اسلامی است که صراحتاً اعلام می‌دارد هر گاه دولت به دلیل کمبودهای مقطعی به شرکت‌های عرضه کننده برق یا گاز یا مخابرات دستور دهد موقتاً جریان برق یا گاز یا خدمات مخابراتی واحدهای تولیدی متعلق به شرکت‌های خصوصی و تعاونی را قطع کند موظف است نحوه جبران خسارت‌های وارد شده به این شرکت‌ها ناشی از تصمیم فوق را نیز تعیین و اعلام کند و در تبصره یک همین قانون آمده در زمان‌های اضطراری که قطع برق یا گاز واحدهای مسکونی جان شهروندان را به خطر اندازد و شورای تأمین استان محل ایجاد اضطرار می‌تواند برای حداکثر ۲ روز که قابل تمدید است حکم این ماده را نقض کند و دستور دهد بدون تعیین نحوه جبران خسارت‌های وارد شده برق یا گاز واحدهای تولیدی قطع شود و در تبصره ۲ همین قانون آمده شرکت‌های عرضه کننده برق یا گاز موظفند ضمن هماهنگی با شرکت بیمه امکان خرید بیمه نامه پوشش دهنده خسارت ناشی از قطع برق یا گاز را برای واحدهای تولیدی مشترک خود فراهم آورند و همچنین ماده ۲ قانون تسهیل برقی کردن چاه‌های کشاورزی آمده است که وزارت نیرو مکلف است انرژی مورد نیاز متقاضیان و مشترکان بخش کشاورزی اعم از مشترکان قدیمی و جدید را به صورت ۲۴ ساعته و در تمام فصول سال با رعایت سقف ساعات مندرج در پروانه بهره برداری آب تعیین نماید و مواد دیگری در قانون افزایش بهره‌وری به این موضوع تاکید دارد.

متأسفانه با وجود قوانین زیاد در این خصوص اقدامی از طرف دست‌اندرکاران علی رغم پیگیریی‌های زیاد اتفاق نیفتاده است؛ به ویژه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و در رأس آن کمیسیون کشاورزی، آب، محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی که وظیفه نظارت بر اجرای قوانین به عهده آنها است این بی‌توجهی موجب نارضایتی کشاورزان از مناطق مختلف را به دنبال داشته و دارد که در اثر قطع برق خسارات جبران ناپذیری هم به تولید و هم به اقتصاد خانوار کشاورزان وارد آمده است.

خواسته جامعه کشاورزی بر این است که تدبیری اندیشیده شود و تجدید نظری اعمال گردد که از خسارات وارد شده به کشاورزان و صدمه به تولید ملی جلوگیری شود.

کد خبر 6086927 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • خبر خوب برای نکونام؛ ستاره مصدوم استقلال «آقا وسط» بازی کرد!
  • معامله گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • ماجرای رفاقت فرهاد مجیدی و خسرو حیدی؛ در ماجرای درگیری او دخالتی نکردم!
  • در ماجرای مجیدی و سعادتمند در گود نبودم
  • معامله‌گران گاز از حالا نگران زمستان آینده اروپا شدند
  • اولین معامله مالکین جدید سرخابی‌ها/ تسویه بدهی میلیاردی استقلال با مالک پرسپولیس!
  • وزیر ورزش: همه تیم‌ها در لیگ قهرمانان باشگاه‌های آسیا حضور پیدا می‌کنند
  • احمد شهریاری مدیرعامل استقلال می‌شود؟! پتروشیمی خلیج فارس آماده جدال حقوقی با صدا و سیما بر سر حق پخش
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان
  • چرا دوباره مادر چاوز؟