Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-07@00:04:17 GMT

بایدن رادیکال مطالبه جنبش ضدنژادپرستی

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۰۴۷۵

بایدن رادیکال مطالبه جنبش ضدنژادپرستی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد، جو بایدن می‌خواهد روح کشور را در لحظه فقدان و اعتراض ترمیم کند و کاخ سفید را به‌دست آورد. او فقط می‌گوید در نوامبر رای بدهید اما شاید این رویکرد چندان وی را در رسیدن به هدفش یاری نکند. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، جو بایدن، معاون سابق ریاست‌جمهوری آمریکا و نامزد دموکرات‌ها برای انتخابات سال ۲۰۲۰، یک هفته پس از آغاز اعتراضات در آمریکا، در یک پیام ویدئویی از مخاطبان خود خواست زندگی یک سیاهپوست در آمریکا را تصور کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: «تصور کنید، اگر هر بار همسر، فرزند یا دختر کسی از خانه بیرون رفت، شما ترس از امنیت وی در دل دارید. تصور کنید که در استارباکس پلیس از شما بخواهد روی زمین دراز بکشید.» او افزود: «عصبانیت، ناامیدی و خستگی (از این نحوه رفتار با سیاهپوستان) غیرقابل انکار است.»

«آستید دابلیو. هندرسون»، نویسنده و گزارشگر سیاهپوست نیویورک‌تایمز در حوزه سیاست داخلی، در یادداشت خود می‌نویسد: «خستگی.» این ماه برای بسیاری از سیاهپوستان سراسر آمریکا، ماه عجیبی بود. بیماری پاندمی ویروس کرونا بی‌رحمانه مردم سیاهپوست را می‌کشد و تعداد زیادی قتل‌های مشهور در جورجیا، کنتاکی و مینه‌سوتا ثبت می‌شود که آخری مربوط به کشته شدن جورج فلوید به‌دست نیروهای پلیس است که به اعتراضات سراسری منجر شده است.

روزهای شنبه و یکشنبه اعتراضات ده‌ها شهر ایالات‌متحده را به لرزه درآورد. مردم خشمگین از مرگ جورج فلوید که توسط پلیس مینیاپولیس کشته شد، روانه خیابان‌ها شده‌اند. معترضان آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها را بسته‌اند، آتش برپا کرده‌اند و با باتون و گاز اشک‌آور پلیس وارد نبرد شده‌اند و در واقع درد و ناامیدی است که در خیابان‌ها سرریز شده است. سه ماه از سخنرانی فاتحانه‌ بایدن در کلمبیا می‌گذرد. چراکه او توانست در انتخابات مقدماتی کارولینای جنوبی پیروز شود. از آن زمان تا روز شنبه زمان زیادی نگذشته است و حالا معترضان می‌گویند دیگر چیزی بیشتر از آنچه برای انتخابات سال ۲۰۲۰ مطرح شده است، می‌خواهند. آنها نه‌تنها خواهان برقراری عدالت درخصوص مرگ جورج فلوید هستند، بلکه خواستار تغییرات سیاسی و اقتصادی هستند، به‌‌گونه‌ای که مانع مرگ یک سیاهپوست دیگر در حین بازداشت شوند و دیگر فیلمی از مرگ سیاهان در شبکه‌های اجتماعی دست به‌دست نشود.

دی‌وین مون، ۲۱ ساله و مقیم کلمبیا، یکی از صدها نفری که در اعتراضات مشارکت داشته است، می‌گوید: «من از اینکه مدام بیرون بیایم خسته شده‌ام. من از اینکه برای هر کاری باید متوسل به اعتراض شوم، خسته شده‌ام.» سیرا مور، ۲۴ ساله که به همراه مادربزرگش روز شنبه در اعتراض‌ها حضور داشته، پلاکاردی با مضمون «عدالت نباشد، آرامشی وجود ندارد» در دست گرفته است. او نیز عقایدی مشابه دی‌وین مون دارد. او به گروه‌های نژادی متنوعی اشاره می‌کند که در این نقطه جمع شده‌اند تا به سمت ساختمان مجلس ایالتی بروند. در کنار مور، کسی ایستاده است که پلاکاردی با همان مضامین در دست گرفته است: «به وجود من احترام بگذار یا اینکه انتظار مقاومت از من داشته باش.» خانم مور درخصوص رای‌گیری می‌گوید: «فکر نکنم تغییرات این‌گونه به‌وجود آیند. سال‌ها است که به ما وعده و وعید می‌دهند و ما هم در انتخابات حضور پیدا می‌کنیم اما همه چیز به همان شکل سابق باقی مانده است.»

سخنان خانم مور دارای احساسات مشابهی از سوی همتایان وی است و باید مورد توجه سیاستمداران، گروه‌های حقوق مدنی و جو بایدن، نامزد مفروض دموکرات‌ها قرار بگیرد که پس از پیروزی بر رقبا وعده اتحاد داده است. کیشا لنس باتم، شهردار آتلانتا می‌گوید: «اگر تغییرات در آمریکا را خواستار هستید، برای رای‌دهی در ماه نوامبر ثبت‌نام کنید.» اما مصاحبه با فعالان و چهره‌های ارشد دموکرات‌ها از جمله استیسی آبرامز از جورجیا، یکی از رهبران قدیمی حقوق مدنی، جسه جکسون، نامزد سابق ریاست‌جمهوری و آیانا پرسلی، نماینده دموکرات‌ها از ماساچوست نشان می‌دهد که برخلاف کیشا لنس باتم فکر می‌کنند و می‌گویند: «اگر دموکرات‌ها رای می‌خواهند، رهبران آنها باید بفهمند چرا مردم عصبانی هستند و به حرف مردم گوش دهند.»

استیسی آبرامز وقایع هفته گذشته را تاییدی بر مدعای خود دانست و گفت وقتی مردم ناامید می‌شوند و درد آنها درمان نمی‌شود، چنین اتفاقاتی رخ می‌دهد. او می‌گوید: «شما نمی‌توانید کسی را تحریک به رفتاری کنید که خودتان باور ندارید که آن تغییرات به‌وجود خواهد آورد.» او می‌افزاید: «حالا زمان آن رسیده است که از مردم بپرسیم احساس واقعی‌شان چیست و چرا ترس‌شان واقعی است؟»

درحالی‌که بایدن به‌دنبال پیروزی در انتخابات است، سیاهان یکی از گروه‌های مهم برای دموکرات‌ها به حساب می‌آیند. او در سخنرانی خود درخصوص مرگ جورج فلوید مشخصا گفت ما ملتی خشمگین هستیم اما نباید اجازه دهیم به خشم محدود شویم. بایدن افزود: «ما ملتی خسته هستیم، اما اجازه نخواهیم داد که این خستگی ما را شکست دهد.» معاون سابق ریاست‌جمهوری آمریکا با تاکید بر تنش میان پلیس و جوامع سیاه، گفت برای کنار زدن ترامپ به میدان آمده است و تصریح کرد: «روح آمریکا به خطر افتاده است.»

اکنون شاید زمانی باشد که اولویت‌های بایدن باید محک زده شود، اما رای‌دهندگان سیاهپوست تغییراتی فراتر از آنچه در ذهن معاون سابق ریاست‌جمهوری آمریکا است، خواستارند. فعالان و رهبران منتخب می‌گویند برای به تحرک واداشتن پایگاه‌های رای، باید به معنای واقعی به خواسته‌های مردم برای تغییر و واقعیت‌های نژادپرستی توجه شود. اما جو بایدن، معاون سابق ریاست‌جمهوری و یکی از معماران سیستم عدالت مدرن در آمریکا نمی‌تواند فقط با سخنرانی درباره نژادپرستی در کشور با نابرابری‌ها و معایب سیستم مقابله کند. این عیوب به دوران پیش از ترامپ بازمی‌گردد. جسه جکسون، نامزد سابق ریاست‌جمهوری در مصاحبه اخیر خود تاکید می‌کند: «درخواست‌های ما کم نیستند. برای ما برکناری ترامپ کفایت نمی‌کند.»

برای بایدن پیروزی در کارولینای جنوبی یک نقطه تعیین‌کننده در کارزارهای انتخاباتی به حساب می‌آید. در تحلیل‌های جمعیت‌شناختی مشخص شد که وی از سوی همه اقشار مورد حمایت واقع شده است اما راز اصلی وی در این پیروزی به رای سیاهان بازمی‌گردد؛ جامعه‌ای که بیش از هر نامزدی به بایدن اعتماد کرد. به اعتقاد جامعه سیاهان بایدن نامزدی است که می‌تواند ترامپ را از کاخ سفید بیرون کند. اما بایدن برای پیروزی در انتخابات نوامبر باید بیشتر از گذشته تلاش کند و به ائتلاف‌های فعلی که به پیروزی‌اش در دور مقدماتی منجر شد، بسنده نکند. بایدن باید به رای‌دهندگان جوان قولی فراتر از برکناری ترامپ از کاخ سفید بدهد و پاسخگوی مصیبت‌های امروز آنها باشد.

در جبهه سیاسیون، کارگروهی از کارشناسان دادگستری که مورد حمایت برنی سندرز، سناتور ورمونت بوده، تشکیل شده است. بایدن نیز اخیرا طرحی برای سیاهان آمریکا منتشر کرده است که بخشی از آن به نابرابری‌های اقتصادی جامعه سیاهان و حق رای آنها اشاره می‌کند. جکسون که پیش‌تر حامی سندرز در انتخابات مقدماتی بود، می‌گوید: «بایدن یک اجماع‌گر سازنده است و اگر اطراف وی را آدم‌های درست و حسابی بگیرند، کیفیت خدماتش افزایش پیدا می‌کند.» اما استفن بنیامین از کلمبیا می‌گوید بایدن باید خطاهای خود را کاهش دهد. او گفت مطمئنا در برابر ترامپ از بایدن حمایت خواهد کرد. بنیامین می‌افزاید: «مهم‌ترین سلاحی که هر سیاستمداری دارد، اصالت داشتن است.» او می‌افزاید: «اگر مردم مطمئن شوند که جو دارای اصالت است، حتما از وی استقبال خواهند کرد.»

روز شنبه در مرکز کارولینای جنوبی هزاران نفر گرد هم آمدند تا هر یک روایتگر دردهای ناشی از مسائل نژادپرستی خود باشند. پارلمان ایالتی قدیمی که در دوران جنگ داخلی هم در آتش سوخته بود، حالا در ساختمان جدید شاهد حضور مردمی با همان خواسته‌های قرن نوزدهمی است. روز شنبه این ساختمان شاهد حضور هزاران نفر از سیاهان بود که خواستار حق زندگی بدون ترس هستند. کایلا برباهام، دانشجوی ۲۸ساله که از سخنرانی ترامپ در دانشگاه‌شان فرار کرده بود، می‌گوید: «به‌نظر می‌رسد بالا بردن صدایمان دیگر کفایت نمی‌کند.» او می‌افزاید: «مشکلات ما فقط به چند ماه و چند سال پیش بازنمی‌گردد. دربرگیرنده تاریخی است که در اینجا زندگی کرده‌ایم. ما دیگر فقط برای این نباید بیرون بیاییم که بگوییم ما هم هستیم و ما هم اهمیت داریم.» او می‌گوید مادربزرگ مادربزرگ وی برده بوده و حتی نام وی برگرفته از دورانی است که بردگی در این کشور رایج بوده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کاخ سفید نژادپرستی جنگ داخلی جو بایدن معاون سابق ریاست جمهوری جورج فلوید دموکرات ها جو بایدن روز شنبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۰۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است

اعتمادی کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با شبکه خبر  درباره تظاهرات دانشجویان آمریکایی اظهار کرد: این گونه تظاهرات در آمریکا سابقه داشته و بار‌ها چنین جنبش‌ها و خیزش‌هایی علیه سیاست‌های دولت آمریکا شکل گرفته است.

وی ادامه داد:اما این دوره و این اعتراضات بر اساس بیانات امام خمینی (ره) که انقلاب اسلامی باید صادر شود شکل گرفته است. نفس انقلاب اسلامی مبارزه با ظلم و دیکتاتوری است و بنابراین دانشجویان با آگاهی از این اتفاق و نگاه به آن که رژیم صهیونیستی در مسیر نسل کشی یک ملت است این دانشجویان وارد شدند  و قطعا تاثیرات مثبتی هم خواهیم داشت.

وی درباره ادامه این اعتراضات گفت:  این اعتراضات قطعا بر آینده آمریکا و دولت بایدن و ترامپ قطعا تاثیر خواهد گذاشت. آینده این حرکت مردمی از میان نسل جوان است. طبق آمار‌هایی که خودشان داده اند تا سال ۲۰۴۵ بیشتر جوانان را رنگین پوستان تشکیل می‌دهند  و در این تظاهرات جوانان بین ۱۸ تا ۲۴ سال در دانشگاه‌ها و کف خیابان‌های اروپا و آمریکا علیه جنایات اسرائیل قد علم کرده اند. آن چیزی که در حال اتفاق افتادن است و جز سیاست‌های بارز آمریکایی‌ها است حمایت از صهیونیست بوده است. نطفه این صهیونیست را در خاورمیانه کاشتند و قطعا بایدن برای انتخابات ۲۰۲۴ با چالش‌های بزرگی در این زمینه و رای آوردن مواجه خواهد شد.

اعتمادی افزود: ترامپ هم در چهار دوره ریاست جمهوری خود حمایت تمام قدی از صهیونیست‌ها داشت  و چه بایدن و چه ترامپ رئیس جمهور شوند سیاست‌ها درباره صهیونیست‌ها تغییر نمی‌کند آن چیزی که تغییر خواهد کرد قطعا به دلیل این تظاهرات تعدیل سیاست‌های آمریکا است البته به شکل کلی این عمل انجام نمی‌شود.

این کارشناس مسائل بین الملل اظهار کرد:منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است، اما آن چیزی که مقام معظم رهبری عنوان کردند را باید بار دیگرمطرح کنیم که حتما اسرائیل از بین خواهد رفت.

وی درباره شکست آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها پس از عملیان طوفان الاقصی گفت: تا قبل از عملیات طوفان الاقصی و ۷ اکتبر صهیونیست‌ها قدرت بازدارندگی برای خود قائل بود و طی این ۷۵ سال این ترس را برای کشور‌های عربی ایجاد کردند.

 وگفت: محور مقاومت با عملیاتی که انجام داد توانست بازدارندگی که صهیونیست‌ها برای خود ایجاد کرده بودند را از بین ببرند و اکنون اسرائیل به هیچ کدام از سیاست‌ها و اهداف خود نرسیده و در یک چالش عمیقی در سطح منطقه و جهانی قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • تعلیق تحویل مهمات به رژیم صهیونیستی توسط آمریکا
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • سرکوب در دانشگاه، مذاکره در قاهره
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • اسرائیل در روند کمک‌های بشردوستانه اخلال ایجاد می‌کند
  • (ویدیو) مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجو‌ها را نزنید آقای بایدن!
  • ببینید | جملات خبرساز مجری صداوسیما خطاب به رئیس جمهور آمریکا: دانشجوها را نزنید آقای بایدن!