Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت24 -معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جزئیات بازگشایی کلاس‌های آموزش حضوری از ۱۷ خردادماه در رشته ها و مقاطع مختلف دانشگاه را تشریح کرد و گفت: در همه مقاطع اولویت با دانشجویان ترم آخر و ماقبل آخر خواهد بود.

دکتر محمد مهدی صدوقی با بیان اینکه آموزش حضوری دانشگاه بنا بر ابلاغیه وزارت بهداشت از تاریخ ۱۷ خردادماه اجرایی می‌شود، اظهار کرد: به دنبال برگزاری جلسات متعدد، تصمیم بر آن شد که آموزش حضوری در دانشگاه به صورت تدریجی از ۱۷ خردادماه آغاز شود و طبق برنامه‌ریزی انجام شده در هفته اول و یا دوم پذیرای دانشجویان ترم آخر و ماقبل آخر در سطوح دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره دانشجویان دانشکده پزشکی توضیح داد: کارآموزانی که در بخش‌ها حضور دارند، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در دانشکده پزشکی، برای اوایل تیرماه به بخش‌هایی خواهند رفت که ریسک ابتلا به کرونا در آن‌ها پایین و از امنیت بالایی برخوردار است. دانشجویان به بخش‌های عفونی و ریه که بیماران کرونایی در آنجا بستری هستند فرستاده نمی‌شوند و تنها در بخش هایی فعالیت می کنند که ایمن باشد. همچنین دانشجویان ترم آخر و ماقبل آخر پرستاری که خدمت در عرصه خواهند داشت نیز در بخش‌هایی حضور خواهند یافت که از نظر سرایت کرونا حداقل خطر را داشته باشند.

آموزش‌های مجازی تداوم می‌یابد

وی با تاکید بر اینکه عمده دانشجویان همچنان باید آموزش مجازی را ادامه دهند، گفت:  دروسی که قابلیت ارایه مجازی دارند همچنان برقرار خواهد بود، به ویژه برای دانشجویان ترم‌های یک تا چهار که عمده دروس آن‌ها به صورت تئوری است.

درباره دروس عملی ترم‌های اول، تابستان تصمیم‌گیری می‌شود

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: فعلا دروس‌ عملی ترم های اول تا سوم بازگشایی نمی‌شوند و در مورد ارایه دروس عملی این دسته از دانشجویان طی ماه‌های آینده یعنی تیر و مردادماه تصمیم گیری خواهد شد. بر این اساس اگر شرایط مناسب بود دانشجویان در دانشگاه حاضر می شوند و اگر باز هم شرایط مناسب نبود برگزاری دروس عملی به ترم‌های آینده موکول می‌شود. بنابراین آموزش‌های تئوری به صورت مجازی ادامه خواهد داشت و آموزش‌های حضوری بیشتر برای دانشجویان ترم‌های آخر مقاطع مختلف که نزدیک به فارغ‌التحصیلی هستند و نیاز به گذراندن واحدهای عملی دارند، از ۱۷ خرداد آغاز می‌شود.

توسعه اختیارات دانشکده‌ها جهت تصمیم گیری درباره وضعیت آموزشی

وی با بیان اینکه ممکن است وضعیت دانشکده‌ها با یکدیگر تفاوت داشته باشد، یادآور شد: اختیاراتی هم به روسا و معاونان آموزشی دانشکده‌ها داده شده تا در زمینه تصمیم گیری‌های مقطعی اختیار داشته باشند.

وی با اشاره به وضعیت دانشکده دندانپزشکی که ریسک خطر بالایی دارد، گفت: در رابطه با این دانشکده، هفته اول به آموزش اساتید، کارکنان و دانشجویان برای چگونگی رعایت اصول بهداشتی اختصاص می‌یابد و در هفته دوم نیز دستیاران سال آخر در دانشکده حضور پیدا خواهند کرد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: به تدریج دانشجویان رشته ها و مقاطع مختلف در دانشکده‌ها از جمله دانشکده دندانپزشکی حضور پیدا خواهند کرد.

عمده آزمون‌ها مجازی برگزار می‌شود

وی با بیان اینکه در بعضی از مقاطع، رشته‌ها و دانشکده‌ها آموزش مجازی تقریبا تمام شده و دانشجویان در حال آمادگی برای برگزاری آزمون هستند، درباره نحوه برگزاری آزمون‌ها توضیح داد: عمده آزمون‌ها به صورت مجازی برگزار می‌شود، زیرا به حضور فیزیکی دانشجویان نیاز نیست.

امکان برگزاری مجدد آزمون‌های مجازی در صورت بروز مشکل

دکتر صدوقی ادامه داد: با توجه به مشکلاتی مانند قطعی اینترنت و مواردی از این دست که ممکن است در حین برگزاری آزمون برای دانشجویان اتفاق بیفتد، در شورای آموزشی دانشگاه این تصمیم گرفته شد که چنانچه برای گروه و یا دانشکده‌ای مشکلاتی در حین برگزاری آزمون الکترونیک پیش آمد، امکان برگزاری آزمون مجدد فراهم شود. آزمون مجدد می‌تواند به صورت الکترونیک و یا به صورت حضوری انجام شود، زیرا ممکن است تعداد کمی دچار این مشکلات شوند.

معاون آموزشی دانشگاه تاکید کرد: بازگشایی آموزش حضوری به صورت تدریجی خواهد بود تا نگرانی‌های دانشجویان و خانواده‌های آنان برطرف شود، زیرا ما نیز ترجیح می‌دهیم دانشجویان عزیز در یک محیط ایمن آموزش ببینند.

امکان حضور هم زمان ۲۰۰۰ دانشجو در کلاس‌های آنلاین

دکتر صدوقی درباره کلاس‌های تعاملی توضیح داد: اوایل در آموزش مجازی دانشگاه مشکلاتی وجود داشت که خوشبختانه این مشکلات به تدریج برطرف شد و در حال حاضر سیستم تعاملی ما برقرار شده است، به طوری که در آن واحد ۲۰۰۰ نفر به صورت آنلاین می‌توانند در کلاس‌های مختلف حضور پیدا کنند.

حضور حداقلی دانشجویان در خوابگاه‌ها

وی با تاکید بر اینکه هماهنگی‌های لازم با معاونت دانشجویی برای حضور دانشجویان در خوابگاه انجام شده، گفت: قرار است حداکثر ایمنی در خوابگاه‌ها رعایت شود، بنابراین ما نمی‌توانیم پذیرای ۵۰ درصد افراد باشیم، زیرا محدودیت‌هایی در سیستم خوابگاهی وجود دارد و برای رعایت نکات ایمنی می‌خواهیم حداقل افراد در خوابگاه حضور پیدا کنند.

وی ادامه داد: بنابر این احتمال دارد در حد ۳۰ تا ۴۰ درصد دانشجویان را برای آموزش حضوری پذیرا باشیم و به تدریج طی سه تا چهار هفته بعدی با توجه به شرایط درباره این مسئله تصمیم‌گیری خواهیم کرد و در صورت عدم وجود مشکل، حضور را پررنگ‌تر می‌کنیم.

زمان پایان ترم جاری

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره زمان پایان کلاس‌های حضوری در ترم جاری توضیح داد: زمان پایان ترم جاری، پایان تیرماه و برگزاری امتحانات نیز تا ۱۵  مرداد خواهد بود، اما با توجه به شرایط متفاوت در هر دانشکده، ممکن است ترم تحصیلی در بعضی دانشکده‌ها مانند دندانپزشکی بیشتر طول بکشد و تا پایان مرداد و حتی پایان شهریورماه ادامه یابد.

وی با بیان اینکه امکان تحقق هر درخواستی از سوی دانشکده‌ها برای تسهیل شرایط دانشجویان فراهم است، گفت: دانشجویان در این باره نگرانی نداشته باشند و امتحان دورسی که پایان یافته می‌تواند برگزار شود و ترم برای دروسی که هنوز آموزش آن‌ها پایان نیافته می‌تواند دو تا سه هفته بیشتر ادامه یابد.

امکان حذف دروس و یا ترم تحصیلی فراهم است

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتیدرباره حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه از ۱۷ خرداد به بعد توضیح داد: بیشتر دانشجویان ترم های آخر که در شرف فارغ التحصیلی هستند در کلاس‌های آموزش حضوری، حضور خواهند داشت و این تمهیدات دیده شده که کلاس‌های آنان برگزار شود تا بتوانند هرچه زودتر فارغ التحصیل شوند، اما فعلا اجباری برای حضور فیزیکی در کلاس‌های حضوری دیده نشده و طبق آیین نامه افراد می‌توانند دروس و یا ترم تحصیلی را حذف کنند.

وی تاکید کرد: وضعیت ایمنی و سلامت کلاس‌ها ارزیابی می‌شود و درصورت رعایت این اصول، کلاس‌ها را ادامه خواهیم داد، اما در صورت بروز هرگونه مشکل، درباره آن مجددا تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

وی در پایان با آرزوی توفیق برای تمامی دانشجویان و اساتید، گفت: تصمیماتی که در هفته‌های آتی در شورای آموزشی دانشگاه اخذ شود، به دانشجویان و اساتید اطلاع رسانی می‌شود.

منبع:ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: دانشگاهیان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزاری آزمون دانشجویان ترم آموزش حضوری دانشکده ها تصمیم گیری حضور پیدا آزمون ها بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۰۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده

دکتر غلامعلی جاودان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این مراسم ضمن تبریک روز استاد و معلم گفت: در توصیف مقام استاد و معلم حضرت علی (ع) می‌فرمایند که هرکسی جمله‌ای به من بیاموزد مرا بنده خود کرده است.

وی با بیان اینکه جایگاه استاد و معلم در ادبیات، معارف و فرهنگ ما بسیار بالاست، افزود: به‌طوری که معلمی را شغل انبیا و بسیار گرانقدر می‌دانیم.

دکتر جاودان اظهار کرد: استاد عراقی زاده، پیش از اینکه استاد دانشکده دندانپزشکی باشد استاد اخلاق است و همه ویژگی‌های یک استاد خوب را در خود دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: دکتر عراقی‌زاده در ارائه خدمات به مردم استان نقشی ویژه داشتند و چندین سال نیز در جایگاه رئیس دانشگاه به مردم خدمت کرده‌اند.

دکتر جاودان با اشاره به اینکه خدمات دکتر عراقی زاده در حوزه بهداشت، درمان و آموزش ماندگار بوده و به یادگار می‌ماند، افزود: بزرگترین یادگاری ایشان که با حمایت سایر اساتید اتفاق افتاده دانشکده دندانپزشکی هرمزگان است.

وی گفت: به یمن فرصتی که در دانشکده دندانپزشکی داشته‌ایم، توانسته‌ایم در دورترین نقاط استان نیز خدمات دندانپزشکی را به مردم عزیز ارائه دهیم.

وی در پایان افزود: بنابر دخواست اینجانب و معاون آموزشی دانشگاه مبنی بر ادامه همکاری استاد عراقی‌زاده با دانشگاه، از این پس ایشان در سمت مشاور رئیس دانشگاه در حوزه دندانپزشکی با ما همکاری داشته و از تجربیات و دانش ایشان بهره خواهیم برد.

همچنین دکتر عراقی‌زاده در این مراسم ضمن تشریح دوران تحصیل خود و تقارن آن با هشت سال دفاع مقدس، گفت: در سال‌های جنگ یکی از دوستانم که بعدا شهید شد، من را برای بورسیه تحصیلی خارج از کشور دانشجویان ثبت‌نام کرده بود و این‌گونه شد که من پس از شهادت برادرم عبدالمجید برای تحصیل به انگلستان رفتم و پس از سه سال دوباره به ایران برگشتم و در اینجا مشغول به خدمت شدم.

وی افزود: به بندرعباس عرق دارم و دوست دارم که رشد کند؛ چراکه به اعتقاد من بندرعباس نتوانسته جایگاه واقعی خود را در کشور اثبات کند.

دکتر عراقی‌زاده گفت: با پیگیری‌هایی که انجام شد دانشکده دندانپزشکی از سال ۸۷ با پذیرش ۱۰۰ درصد نیروی بومی آغاز به کار کرد.

وی افزود: تعدادی از دانشجو‌های قدیم دانشکده دندانپزشکی، درحال حاضر استاد این دانشکده هستند.

دکتر عراقی زاده گفت: متاسفانه توزیع امکانات در مناطق برخوردار و مناطق کمتر توسعه‌یافته عادلانه نیست و ما در استان هرمزگان نسبت دیگر استان‌ها عقب هستیم.

گفتنی است؛ دکتر عبدالمهدی عراقی‌زاده، متولد بهمن‌ماه ۱۳۳۹ در بندرعباس است و سمت‌هایی از جمله هیئت علمی و عضو هیئت رئیسه دانشکده دندانپزشکی شاهد تهران، مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان دکتر مویدی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ریاست دانشکده پرستاری، مامایی و پیراپزشکی، ریاست دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان، مسئول راه‌اندازی دانشکده دندانپزشکی، سرپرست دانشکده دندانپزشکی، ریاست دانشکده پزشکی و با حفظ سمت ریاست دانشکده دندانپزشکی، ریاست دانشکده دندانپزشکی و عضو شورای دانشگاه، عضو هیئت رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان دانشگاه، عضو کارگروه بررسی صلاحیت عمومی اعضای هیئت علمی، عضو هیئت ممیزه دانشگاه و همچنین عضو هیئت اجرایی نصب و عزل اعضای هیئت علمی را در کارنامه درخشان خود دارد.

در پایان این مراسم به پاس زحمات ۳۵ ساله استاد عراقی زاده در دانشگاه از ایشان تقدیر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری سی‌امین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • میزان ارز دانشجویی اعلام شد+ جزئیات تازه در خصوص نحوه دریافت
  • مروری بر نحوه شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین در آمریکا همزمان با اوج‌گیری تجمعات ضدصهیونیستی در غرب
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی
  • سر دادن شعار «شرمت باد» روبروی خانه رئیس دانشگاه کلمبیا
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد