Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@01:51:08 GMT

مهارت‌آموزی به گفت‌وگوی ملی و شور اجتماعی تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۵۲۲۲۳

مهارت‌آموزی به گفت‌وگوی ملی و شور اجتماعی تبدیل شود

حسین درویشی گفت: برای اینکه بتوان مشکل اجتماعی عدم مهارت را حل کرد باید مهارت به گفت‌وگوی ملی و شور اجتماعی تبدیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سید حسین درویشی دوشنبه شب در اولین جلسه شورای مهارت شهرستان نکا با بیان اینکه موضوع مهارت به‌عنوان یک اصل و در شرایط کنونی باید اهمیت و  جایگاه خود را در جامعه پیدا کند، اظهار کرد: اساساً مهارت و مهارت آموزی باید تبدیل به فرهنگ شود تا از مشکلات آن کاسته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی مهمترین معضل اجتماعی در حال حاضر را نبود شغل، کسب و کار و بالا بودن نرخ بیکاری بیان کرد و افزود: با توجه به تحریم‌ها متاسفانه فشاری بی‌حد و اندازه بر مسئولین نظام و بخصوص به مردم می‌آید، از طرفی عصر توانمندی و توانایی در کنار دانش و دانایی موضوعی غیر قابل اجتناب است.
 
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران خاطرنشان کرد: مرکز ثقل جذب نیرو در واحدهای صنعتی و صنفی مهارت آموزی است که با توجه به نام گذاری سال 99 به نام جهش تولید، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای به‌عنوان متولی آموزش های مهارتی در کشور با اجرای آموزش، مهارت و توانمندسازی جوانان در جامعه لازمه اصلی تحقق این شعار به شمار می‌رود.
 
درویشی تصریح کرد: برای اینکه بتوان مشکل اجتماعی عدم مهارت را حل کرد باید مهارت به گفت‌وگوی ملی و شور اجتماعی تبدیل شود.
 
وی تاکید کرد: در جهت نهضت مهارت افزایی و رفع مشکل اجتماعی، از بین بردن بیکاری، ایجاد کسب و کار، ایجاد توسعه پایدار و رفع مشکل اقتصادی راهی جز اعتقاد و باور به مهارت نیست.
 
درویشی با بیان اینکه باید آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به سمت ظرفیت‌های موجود هر شهرستان حرکت کند، گفت: با توجه به تشکیل جلسه شورای مهارت در استان و بالطبع آن در شهرستان‌ها پیش بینی می‌شود نقش بی‌بدیل مهارت در شهرستان ها فراگیر شود.
 
فرماندار نکا نیز بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های شهرستان در اجرای آموزش‌های مهارتی، اهمیت حضور آموزش‌های فنی و حرفه ای را پدیدار می‌کند.
 
توحیدی مقدم اظهار کرد: با توجه به وجود آمایش سرزمین علی الخصوص نزدیکی به دریا و حضور صنایع و پتانسیل‌های اقتصادی بزرگی هم‌چون شرکت نفت ناحیه شمال، کشتی سازی صدرا، نیروگاه برق نکا، سیمان نکا و دیگر صنایع مهم شهرستان می‌توان در ایجاد و گسترش فرهنگ مهارتی افزایی به‌عنوان لازمه جهش تولید اقدام شایسته ای انجام داد.
 
در پایان این جلسه مقرر شد شورای مهارت با توجه به پتانسیل شهرستان نکا برنامه ریزی لازم برای حضور آموزش فنی و حرفه‌ای و تربیت نیروی کار ماهر با مشارکت میان دستگاهی انجام شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۲۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از رشد ۳۵ درصدی آموزش مهارت‌افزایی و ۴۰ درصدی سنجش مهارت و صلاحیت‌های حرفه‌ای در کشور خبر داد و گفت: امسال هدف‌گذاری شده که ظرفیت مراکز جوار کارگاهی در کشور ۵۰ درصد افزایش پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی بیش‌ازظهر امروز در مراسم جهانی روز کارگر که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، با اشاره به اینکه سراسر استان کردستان ظرفیت و سرمایه است، اظهار داشت: کردستان صفحات زرینی از تاریخ پرافتخار کشور را به نام خود ثبت کرده و نقش ممتاز و برجسته مردمان این دیار در طول تاریخ غیر قابل انکار است.

وی وجود نیروی انسانی را یکی از سرمایه‌ها و ظرفیت‌های کردستان عنوان کرد و گفت: معرفی درست پتانسیل‌های این استان وظیفه و رسالت اصحاب رسانه است، استانی که بیش از 5400 شهید تقدیم انقلاب کرده آنچنان که باید و شاید حق واقعی این دیار ادا نشده است.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به آیین‌های جذاب و چشم‌نواز طبیعی در استان تصریح کرد: خوشبختانه ظرفیت‌های کردستان برجسته و از تمام ظرفیت‌ها که ریشه در فرهنگ استان دارد، استفاده می‌شود. 

وی با تبریک هفه کار و کارگر افزود: در شرایطی که دشمن تمام تلاش و تمرکز خود را بر تضعیف حوزه اقتصادی و تعطیلی واحدها به‌کار گرفته است، کارگران به عنوان مجاهدان عرصه اقتصادی مجاهدانه و شجاعانه پای کار هستند.

عظیمی بیان کرد: هر چقدر از اقتصاد دولتی فاصله بگیریم و زمینه مشارکت اقشار مختلف مردم‌ به ویژه کارگران در عرصه‌های مختلف فراهم شود، موفق‌تر خواهیم بود.

وی از رشد 35 درصدی در حوزه آموزش مهارت‌ها و 40 درصد در بخش سنجش مهارت و صلاحیت‌های حرفه‌ای این سازمان خبر داد و اظهار کرد: رشد 1040 درصدی در امر آموزش یکی از موضوعات مهمی است که می‌تواند به عنوان الگوی موفق معرفی شود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور خاطر نشان کرد: امسال هدف‌گذاری شده که ظرفیت مراکز جوار کارگاهی در کشور 50 درصد افزایش پیدا کند.

وی درباره مشکلات کارگران اظهار کرد: بیش از چند دهه اساسنامه سازمان فنی و حرفه‌ای مصوب و یکی از بندهای قابل توجه، دولت مکلف شده که بخشی از اعتبارات عمرانی‌ تحت تملک دارایی که در سال توزیع می‌شود، را صرف آموزش مهارت کارگران کنند.

عظیمی تاکید کرد: انتظار می‌رود استاندار کردستان نیز دستور داده که این قانون در استان اجرا و به خدمات بیمه‌ای پیوست دهند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • دیپلماسی مهارت یکی از راهبردهای کلیدی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای است
  • آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مقدمه‌ای برای ایجاد اشتغال جوانان است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج