Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نامه‌ای به رئیس دانشگاه خواستار برگزاری امتحانات به صورت مجازی شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از تشکل‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیرازدر نامه‌ای به رئیس دانشگاه خواستار برگزاری امتحانات به صورت مجازی شدند.
متن نامه به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر لطفی
ریاست محترم دانشگاه علوم‌پزشکی شیراز
با سلام و احترام
با تشکر و قدردانی از زحمات شما عزیزان برای پیشبرد برنامه‌های آموزشی، بهداشتی و درمانی طی دوران همه‌گیری COVID۱۹ با توجه به مشکلاتی که پس از بازگشایی دانشگاه‌ها و بازگشت دانشجویان از شهر‌های خود به دانشگاه ممکن است رخ دهد، در این نامه سعی شده‌است تا با تشریح جوانب و شرایط وضعیت فعلی، راهکار‌هایی برای برون رفت از نابسامانی‌ها و معضلات فعلی ارایه گردد تا گامی در جهت بهبود وضعیت آموزش با توجه به شرایط کنونی برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
مشکلاتی که بازگشایی دانشگاه‌ها به همراه دارد به شرح ذیل است:
با توجه به فشرده بودن بازه امتحانات و در نظر نگرفتن فرجه، وضعیت تحصیلی و قبولی دانشجویان تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
با توجه به مشکلات سامانه نوید و عدم همکاری برخی اساتید، بعضی از دروس همچنان ناقص بوده و به صورت کامل تدریس نشده است.
با در نظر گرفتن این موضوع که در هر اتاق، دانشجویانی از یک ورودی قرار دارند، کاهش ظرفیت خوابگاه صرفا از حجم دانشجویان خوابگاهی کاسته و کمکی به ازدحام اتاق‌ها نخواهد کرد.
ناقل بودن حتی یکنفر از پرسنل سلف و توزیع غذا می‌تواند درصد بالایی از دانشجویان را به این بیماری مبتلا کند.
تعداد قابل توجهی از دانشجویان مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای از جمله مشکلات تنفسی، قلبی، دیابت و ... هستند. با در نظر گرفتن این موضوع، به خطر انداختن جان با ارزش افراد در قبال برگزاری امتحانات به صورت حضوری قطعا اثرات جبران ناپذیری خواهد داشت.
روند بازگشت دانشجویان خوابگاهی مسلما می‌تواند خطر ابتلای افراد خانواده را در صورت ناقل بودن دانشجو به دنبال داشته باشد که در صورت وجود افراد مستعد بیماری با مشکلات زمینه ای، جان افراد زیادی به خطر خواهد افتاد.
رفت و برگشت دانشجویان به دانشکده‌ها مستلزم استفاده از وسایل نقلیه عمومی می‌باشد و طبعا کمک به انتشار بیماری خواهد بود.
رعایت بهداشت در خوابگاه‌ها ضعیف و خود عامل انتشار ویروس می‌باشد؛ و حتی اگر ضدعفونی خوابگاه به صورت روزانه انجام شود، با در نظر گرفتن بسته بودن محیط، برای دانشجویان مشکلات تنفسی به دنبال خواهد داشت.
اگر دانشجویی در این شرایط به بیماری مبتلا شود برای امتحانات وی هیچ راهکاری اندیشیده نشده است و فرد از امتحانات و همچنین ترم خود عقب خواهد افتاد.
خوابگاه‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی محیط حضور دانشجو‌های بالینی و بیمارستانی است و عدم رعایت بهداشت فردی توسط دانشجویان بالینی امکان ابتلای دیگر داشنجویان را به شدت افزایش خواهد داد.
هزینه تست‌های پایش سلامت، سرویس‌های حمل و نقل و مصارف انرژی در صورت برگزاری امتحانات به شکل حضوری گزاف خواهد بود.
دانشگاه‌ها از جمله دانشکده پزشکی و پرستاری نزدیک به محیط‌های پر خطر بیمارستانی و نقاط شلوغ شهر قرار دارند که تجمع این تعداد دانشجو در این محیط خطر ساز است.
از نظر آمار ابتلا در پیک دوم بیماری قرار داشته و با توجه به روند افزایشی آمار ابتلا، بازگشایی و امتحانات حضوری کمک شایانی به این افزایش خواهد کرد.
استان‌های مجاور استان فارس دچار وضعیت قرمز از نظر ابتلا به بیماری کرونا هستند و از طرفی، چون درصد زیادی از دانشجویان از این استان‌ها وارد دانشگاه می‌شوند ریسک ابتلای دانشجویان به شدت افزایش خواهد یافت و اخذ گواهی سلامت نیز تایید قطعی بر عدم ناقل بودن فرد نیست.
دانشجویان ساکن شیراز که مجبور به شرکت در کاراموزی در بیمارستان‌ها هستند پس از اتمام زمان آموزش باید به خانه‌های خود بازگردند؛ انتقال بیماری توسط این افراد به خانواده‌های بی گناهشان ظلم بزرگی در حق این خانواده هاست.
به هرحال منطق حکم می‌کند نباید جان دانشجویان در این شرایط فدای ارزشیابی‌های دانشگاهی شود
دانشگاه‌های تیپ ۱ دیگری هم (از جمله دانشگاه علوم پزشکی تهران (به پیوست خدمتتان ارائه می‌گردد)) موافق ارزشیابی کامل دانشجویان به صورت مجازی هستند، اما سخت گیری دانشگاه علوم پزشکی شیراز در چنین موردی همگان را به تعجب واداشته است.
نظر به نامه شماره ۹۹۳/۱۰/۱۷۴۷ معاونت آموزشی دانشگاه شیراز (که به پیوست خدمتتان ارسال می‌گردد)، کلیه آزمون‌های دانشگاه شیراز به صورت مجازی برگزار می‌گردد و در بند۷ نامه ذکر شده که در ایام امتحانات پایان ترم امکان ارائه هیچ گونه خدمات دانشجویی از جمله خوابگاه، سرویس ایاب و ذهاب و سلف سرویس وجود ندارد. با توجه به یکی بودن خوابگاه دانشگاه شیراز و دانشگاه علوم پزشکی شیراز پیشنهاد می‌شود برای رشته‌های مختلف با توجه به نوع و شرایط آموزش آن‌ها تصمیم مقتضی و منطقی بر اساس مجازی شدن آزمون‌ها اتخاذ شود.
با همفکری و مشورت دانشجویان راهکار‌ها و پیشنهادات زیر در محور‌های آموزش و ارزشیابی دانشجویان ارایه می‌گردد:
۱) دانشگاه زیر ساخت‌های برگزاری آزمون‌های آنلاین را فراهم کند و همه امتحانات دانشجویان حتی المقدور به صورت مجازی برگزار شود. از جمله سامانه‌هایی که توسط دانشکده پزشکی مورد ارزیابی و راستی آزمایی قرار گرفته است سامانه examsums.ir می‌باشد که از نظر قدرت و سرعت در نوع خود امتحان خود را پس داده و امکاناتی از قبیل برگزاری آزمون‌ها به صورت چند گزینه ای، تشریحی، کوتاه جواب، بارگزاری سوالاتی که نیاز به عکس یا فیلم دارند را دارا می‌باشد. سامانه دانشگاه آزاد هم که به وسیله هوش مصنوعی دانشجو را چک می‌کند هم مورد پیشنهاد است.
۲) واحد‌های عملی دانشحویان حتی الامکان به ترم‌های بعد منتقل شود و واحد‌های تئوری ترم‌های بعد جایگزین واحد‌های عملی شود.

۳) برای آن دسته از دانشجویانی که از لحاظ سرعت اینترنت دچار مشکل هستند و قادر به شرکت در امتحانات نیستند (عده قلیلی از دانشجویان در چنین شرایطی هستند) در صورت درخواست دانشجو شرایط حضور در دانشگاه مهیا شود و دانشجویان بتوانند از سالن‌های کامپیوتر دانشگاه برای شرکت در امتحانات استفاده نمایند.

۴) حضور فیزیکی دانشجویان در برخی مقاطع رشته‌های مختلف مثلا مقاطع استیودنتی، اکسترنی و اینترنی رشته پزشکی بخشی از روند آموزشی می‌باشد و حضور دانشجویان برای یادگیری الزامی است، اما در برخی مقاطع همچون علوم‌پایه و فیزیوپاتولوژی رشته پزشکی بسیار از مقاطع دیگر رشته‌های مختلف مثل دندانپزشکی، داروسازی، تغذیه، بهداشت و... حضور بخشی از روند آموزشی نیست و تنها برای ارزشیابی بایستی بسیاری از فضا‌های خوابگاه را اشغال کرد که خود امکان انتقال ویروس را بالا می‌برد (از نظر آموزشی تفاوتی بین مقاطع علوم پایه و فیزیوپاتولوژی رشته پزشکی با رشته‌های دانشگاه شیراز وجود ندارد و تصمیم متفاوت برای آن‌ها توجیه منطقی ندارد). خواهشمند است در مقاطع متفاوت رشته‌های مختلف تصمیم‌های منطقی و مقتضی بر اساس نظر دانشکده‌های مربوطه اتخاذ شود.

۵) نظر به اینکه دانشگاه موظف است فرآیند فارغ التحصیلی دانشجویان ترم آخر را با توجه به نظام وظیفه، کنکور کارشناسی ارشد و مسائلی از این دست تسریع کند، پیشنهاد می‌شود دوره‌های کارورزی بصورت فشرده برگزار شده و طول هر دوره از حالت عادی کمتر شود.
همانگونه که مستحضرید دانشجویان این دانشگاه کادر درمان آینده این کشور را تشکیل می‌دهند و فقدان حتی یک نفر از دانشچویان دانشگاه بخاطر تصمیمات ناقص و شتاب زده دانشگاه صدمه جبران ناپذیری را به خانواده دانشجو و جامعه علوم پزشکی کشور خواهد زد. خواهشمندیم دانشگاه جان دانشجویان را مغتنم‌تر از برگزاری ارزشیابی‌ها قرار دهد و در تصمیمات خود از نظرات دانشجویان دغدغه‌مند تری استفاده کنید.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی آموزش مجازی کرونا ویروس برگزاری امتحانات به صورت دانشگاه علوم پزشکی شیراز رشته های مختلف دانشگاه شیراز صورت مجازی دانشگاه ها آزمون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۳۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این تعداد کالای آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و تقلبی فاقد صلاحیت مصرف انسانی به ارزش تقریبی چهار میلیارد ریال، در بازرسی‌های فروردین ماه در سطح عرضه کشف و ضبط شد.

دکتر علی روحبخش افزود: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با هدف تأمین، نظارت و ارتقای کیفی و کمی خدمات دارویی، غذایی، آرایشی، بهداشتی، طبیعی، سنتی، ملزومات و تجهیزات مصرفی پزشکی در هفت حوزه فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: در فروردین ماه امسال بیشترین تمرکز حوزه معاونت غذاودارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بر اجرای مأموریت‌های محوله در طرح نوروزی ١۴۰٣ بود و در این ایام، مرکز نظارت بر امور دارو و مواد تحت کنترل بر فعالیت ١٢۶ داروخانه شبانه روزی در سطح دانشگاه و ٣۶ داروخانه روزانه مجاور حرم مطهر رضوی نظارت کرد.

دکتر روحبخش اضافه کرد: از دیگر اقدامات مهم صورت گرفته در طی یک ماه اخیر می‌توان به صدور ٩٣ مجوز صادرات و واردات مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، ٧٢ مورد بازرسی از خرده فروشی‌های گیاهان دارویی (عطاری‌ها) و باشگاه‌های ورزشی، ٧٩٧ مورد پاسخگویی به شکایات و تماس‌های تلفنی مرتبط با شیرخشک و غذا‌های ویژه، بررسی ٩٣ مورد نمونه دریافتی در آزمایشگاه کنترل غذاودارو و بررسی ١١ مورد نمونه دریافتی در این آزمایشگاه اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • سر دادن شعار «شرمت باد» روبروی خانه رئیس دانشگاه کلمبیا
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • فوت پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • اعضای بیمار مرگ مغزی به ۶ نفر در مشهد اهدا شد