Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ قالیباف در اولین روز کاری خود به عنوان رئیس مجلس یازدهم، نطق خود را با لحنی کنایه‌آمیز نسبت به دولت یازدهم مطرح کرد. در حالی که رسانه‌های اصلاح طلب و حامی دولت روی این بخش سخنان قالیباف مانور داده بودند که «بنای مجلس مچ‌گیری و تقابل با دولت نیست» اما حقیقت آن است که همان نطق روز نخست نشان می‌داد که دیدگاه رییس قوه مجریه و رییس قوه مقننه در نحوه مدیریت کشور، چندان خوشایند قالیباف نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکبر ترکان در تشریح سخنان قالیباف گفته بود: «رئیس مجلس جدید به جای آنکه سعی کند در همین ابتدای کار با دولت صلح کند و اولویت‌های کشور را در نظر بگیرد شروع به تیکه‌پرانی به رئیس‌جمهور و هیات دولت کرد و به دولت الفاظ خسته و فرسوده را نسبت داد و فهرستی از بدو بیراه را به دولت نسبت داد، من این رفتار را نپسندیدم. پاسخ دعوتی که دولت از مجلس یازدهم داشت این رفتار نبود و نباید با دولت با این لحن سخن می‌گفتند.»

با این وجود باید منتظر ماند و عملکرد مجلس در روزها و ماه‌های آتی را ارزیابی کرد. اینکه کشور خود را برای تنش‌های جدیدی مانند دوران محمود احمدی نژاد آماده می‌کند یا اینکه ارتباط مجلس و دولت ختم به خیر می‌شود.

بیشتربخوانید: حاشیه‌های مجلس در اولین جلسه به ریاست قالیباف چه بود؟

محمد صادق جوادی حصار فعال و کارشناس مسائل سیاسی به رویداد۲۴ می‌گوید: برخورد نمایندگان مجلس یازدهم پیش از ورود به مجلس نیز به نوعی تند بود و حتی عدم کفایت آقای روحانی و برگزاری انتخابات زودهنگام را هم در بخشی از شعارهایشان مطرح می‌کردند. اما ویروس کرونا تا حدی امور را تحت الشعاع قرار داد و مدیریت بحرانی را ایجاد کرد که این مدیریت به همراه هماهنگی تمام اجزای حاکمیت بود و باعث شد تا حدی رویکردهای تند نسبت به دولت تغییر پیدا کند.

حاکمیت اجازه تمام شدن عمر دولت زودتر از مهلت قانونی را به مجلس نمی‌دهد

جوادی حصار ادامه داد: طبیعی است که قالیباف و سایر نمایندگان از همین ابتدا علیه دولت موضع گرفته و شعارهایشان را سر دهند، اما شرایط به گونه‌ای نیست که بخواهند عمر دولت را کوتاه کنند، زیرا حاکمیت اجازه نخواهد داد که مدیریت و مدیریت بحران دولت تحت الشعاع رقابت‌های انتخاباتی قرار بگیرد.

او می‌گوید: فکر می‌کنم دولت تا پایان مهلت قانونی که دارد، به کار خود ادامه خواهد داد اما نمایندگان نیز برای اینکه بتوانند پاسخگوی رای مردم باشند ناچار هستند یک‌سری اقدامات ویژه‌ای را انجام دهند که احتمالا ایذایی است نه ایجابی.

این فعال سیاسی با بیان اینکه سفت و سخت گرفتن مجلس برای دولت تا حدی خوب است، تصریح کرد: با این شرایط دولت مجبور است که بیش از پیش حواس خود را جمع کند و بیشتر از قبل اقدامات خود را با مجلس هماهنگ کند و تصمیم‌هایی مانند گران کردن قیمت بنزین که بدون هماهنگی با مجلس صورت گرفته بود و تنش‌های خیابانی را در پی داشت، دیگر انجام ندهد. 

عطش قدرت و ریاست قالیباف فروکش کرد

او با اشاره به رفتارهای قالیباف در مجلس گفت: آن چیزی که قالیباف و یارانش می‌خواستند به آن برسند را رسیدند و فکر نمی‌کنم که دیگر به دنبال انتقام از روحانی باشند. آن‌ها می‌خواستند یک قوه را در اختیار بگیرند و قالیباف با ورود به مجلس و تکیه به صندلی ریاست، آن عطش رسیدن به قدرت و ریاستی که داشت فروکش کرد. از همین رو فکر نمی‌کنم دیگر به پاستور و ریاست جمهوری فکر کند و تا همین مقدار هم برایش قانع‌کننده است. 

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 محمدباقر قالیباف مجلس یازدهم مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۸۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش ها در مجلس برگزار شد.

آنگونه که فارس روایت کرده، قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

حجت‌الاسلام بحرینی نماینده مشهد نیز در این جلسه صدای فردی را پخش کرد که در تماس با دفتر ارتباطات مردمی خود، انتقادات صریحی را علیه سیاست‌های کنونی مطرح کرده و تاکید می‌کرد که این رویکرد به تولید کننده و مصرف کننده آسیب زده است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899486

دیگر خبرها

  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • هشدار ارزی قالیباف به دولت
  • ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • توسلی: رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت را پیگیری می‌کند + فیلم
  • توسلی : رفتار دولت با مردم در بحث خودرو توهین‌آمیز است/ مجلس نظارت جدی بر عملکرد دولت در زمینه خودرو را پیگیری می‌کند + فیلم