Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان وظیفه مطالبه‌گری در مقابل مسئولان گفت: باید بر سر مسئولانی که با بی تدبیری باعث ایجاد این فضا شده‌اند فریاد زد.

به گزارش خبرگزاری فارس حجت‌الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در سفر خود به غیزانیه اهواز و در جمع گروه‌های جهادی شهرستان بندر ماهشهر با تأکید بر اهمیت حضور گروه‌های جهادی در مناطق محروم عنوان کرد: شکل‌گیری این دیدار، ابتدا برای عرض خداقوت به شما جهادگران است و به دستان شما گرو‌های جهادی و به فضل خدا اتفاقات بزرگی اتفاق افتاده و خواهد افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما مسئولان موظفیم و تمام تلاشمان را به کار خواهیم گرفت و تأکیدات شما عناصر جهادی باعث می‌شود تا ما جدی‌تر مسائل را پیگیری کرده و وارد میدان شویم.

قمی با تأکید بر جایگاه سازمان تبلیغات اسلامی در این فضا اذعان کرد: ما در این سازمان حلقه واسطی برای رساندن صدا و مطالبات شما در خصوص فقر و تبعیض و فساد هستیم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با بیان وظیفه مطالبه‌گری در مقابل مسئولین تصریح کرد: باید بر سر مسئولانی که با بی تدبیری باعث ایجاد این فضا شده‌اند فریاد زد چون با این راه مطالبه و صدای شما شنیده خواهد شد و وظیفه ما این است که بنا به دسترسی‌هایی که داریم صدای شما را به مسئولین امر برسانیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص اهیمت دفاع از مظلوم گفت: ما مانند حاج قاسم سلیمانی فرزندان امام راحل هستیم و در مکتب ایشان درس گرفتیم و اگر ظلم بزرگتری را ببینیم یقیه ظالم را می‌گیریم چون مکتب امام راحل این بود که بر هر ظالمی می‌تازیم و از هر مظلومی دفاع می‌کنیم.

وی ادامه داد: این دلیل نمی‌شود که جایی ظلم‌های کوچکتری وجود داشته باشد آن را نادیده بگیریم. هر مسئولی پایش را کج بگذارد باید به وسیله مطالبات مردم و نمایندگان مجاهد مردمی سر به راه بشود.

حجت‌الاسلام محمد قمی در ادامه گفت: واقعاً مردم در خیلی از مواقع حاضرند با مشکلات اقتصادی کنار بیایند اما با تبعیض به کنار نیامده و حق دارند با آن مخالفت کنند. این خصلت مردم خوب خوزستان و ایران است که با دیدن ظلم صدایشان بالا می‌رود.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به معنای مستضعف خاطرنشان کرد: مستضعف کسی است که خودش ضعیف نبوده و به آن ظلم شده و ضعیف نگاه داشته شده است که در این میان مستضعف فکری ظلم بزرگتری بر آن وارد شده است.

قمی با بیان اهمیت عمل مجاهدانه بیان داشت: کسانی که مجاهدانه به میدان می‌زند و فقط برای خدا کار می‌کنند می‌توانند برای کسب درآمد بیشتر وقت بگذارند اما برای خدا به میدان آمده‌اند، رمز پیشروی امثال شهید سلیمانی و همه افراد جهادی که در مکتب امام آمده و کار می‌کنند اخلاص است. مقام معظم رهبری می‌گویند که ما در عدالت عقب بوده و باید یقه آن مسئولی که تواناتی رفع این موضوع را داشته است، بگیریم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی تأکید داشت: اگر فقط به جزئیات احکام بسنده کنیم ظلمی به نام تحریف اسلام ناب کرده‌ایم چون عصاره این اسلام عدالت است.

وی در ادامه این موضوع و با بیان اهمیت مطالبه‌گری از صدر اسلام گفت: فرض کنید همه ساختارهای حکومتی درست و به جا کار کنند. اینها ضرورت کار جهادی نبوده و باید به مدل پیشبرد جامعه توجه کرد که از زمان پیامبر اسلام پیاده شده و آن چیزی نبود جز اینکه در برابر ظلم سکوت نکرده و کار را با مردم پیش می‌بردند.

وی بابیان اینکه مردم سالاری دینی سوری و شعاری نبوده بلکه واقعی و مهم است گفت: حضرت امام در صحیفه خود سه بار می‌گوید که من دست و بازوی یکایک مردم ایران را می‌بوسم.

مردم همه دشواری‌ها را تحمل کردن و ایستاده‌اند و بار بزرگی بر روی دوش مردم و نماینده‌های مردم بوده است.کار اساسی و کیفی و محوری کاری است که شما مردم دارید انجام می‌دهید و این موردی بود که امام راحل بر دوش شما گذاشت و جلوه آن در جهاد سازندگی و نهضت سواد‌آموزی پیدا است.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: به گفته امام خمینی (ره) اگر قرار است حزبی هم در جهان داشته باشیم، آن حزب جهانی مستضعفین است و اگر ظلمی در حق مستضعفین بشود این حذب ایجاد نخواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فقر تبلیغات فساد تبعیض رئیس سازمان تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۹۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس

آئین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری استان فارس با حضور خانواده معزز شهید والامقام راه قدس؛ شهید صداقت و دیگر مسئولان کشوری و استانی برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در آئین نکوداشت و تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری که در تالار اجتماعات جهاد دانشگاهی شیراز به همت کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: درود می‌فرستیم به روح تابناک امام راحل و شهیدان بزرگوار انقلاب اسلامی که مسیر خدمت‌گذاری به محرومان و بالاخص یتیمان را با بنیانگذاری کمیته امداد و مراکز خیریه مختلفی که فعال هستند و همه از تعالیم حضرت امام و علمای بزرگ دین نشأت گرفته است، برای ما مردم باز کرده‌اند و ما افتخار پیدا کردیم که در جامعه‌ای زندگی کنیم که یک شهیدش 15 فرزند یتیم دارد.

وی افزود: گاهی یک سوال مطرح است که انقلاب اسلامی چه کار کرده است؟ فعالیت‌های مختلفی را می‌توان بیان کرد اما انقلاب اسلامی انقلاب معنویت و انسانیت بود و سرفصل خدمات انقلاب اسلامی را ما باید به این بخش اختصاص دهیم.

امام جمعه شیراز بیان کرد: تحلیل‌گران اروپایی هم در توضیح انقلاب ایران گفته‌اند که این یک حرکت معنوی بود؛ در روزگاری که جهان به قحطی معنویت دچار شده بود، مردم ما به پیروی از تعالیم قرآن کریم و فریاد پر تاثیر امام راحل مسیر معنویت را بار دیگری به روی بشر گشودند، گفت: این معنویت سوای بحث عواطف انسانی است که آن هم ممکن است بخشی از معنویت فرض کنیم، اما معنویت انقلاب اسلامی خدا، ولی خدا و تک تک انسان‌ها را به هم ارتباط می‌دهد.

آیت‌الله دژکام در ادامه گفت: چیزی که پیشنهاد انقلاب اسلامی برای همه جهان بشریت است حاصل دعوت 124 هزار پیامبر است و از این موضوع نباید غافل باشیم و جلسات امثال جلسات شما عزیزان، خیران، نیک اندیشان و فعالان عرصه خدمت به انسان‌ها و نیازمندان جایی است که باید این پیام انقلاب اسلامی با یک طنین خیلی قوی‌تر به جامعه ما و جهان پیرامون ما مخابره شود.

نماینده، ولی فقیه در استان فارس افزود: متاسفانه در سال‌های بعد از انقلاب اسلامی، چون یک گفتمان عدالت خواهی در دنیا وجود نداشت و خود ما رسانه نداشتیم این بحث عدالت، رحمت، احسان و نیکوکاری نتوانست در جنبه اصلی خود که پیام انقلاب باشد نقش آفرینی کند و صرفا به نظر می‌آید 4 موسسه خیریه است که کار خِیر انجام می‌دهند، اما این یک گوشه کار است و ما با این حرکت می‌خواهیم همین پیام کمیته امداد را "که آدمیت هست و هنوز انسانیت باقی است" به همه جهان بگوییم ولو با یک کار کوچک و لازم نیست حجم کار را بالا ببریم.

انسانیت در فارس زنده است

امام جمعه شیراز گفت: وقتی ریاست کمیته امداد کشور جناب آقای بختیاری بیان کرد ما باید دست مردم فارس را ببوسیم و قدردان آنها باشیم برای اینکه اهل خیر هستند یعنی انسانیت اینجا زنده است.

آیت الله دژکام در پایان تصریح کرد: امیدوارم این پیام با حسن سلیقه و تلاش شما بزرگواران خیراندیش جهانی شود و امام زمان (عج) از ما شیرازی‌ها راضی باشند و خواست و علائق ما به خدمت را به بشریت طوری ارائه دهند که برای همه دنیا جلب توجه شود تا به این سمت بیایند که پیامبر گرامی اسلام فرمود " یَهدی اللّه ُ على یَدَیکَ رجُلاً خَیرٌ لَکَ مِمّا طَلَعَت علَیهِ الشَّمسُ "، اگر ما بتوانیم یک نفر از جامعه بشری را به سمت کار‌های نیک هدایت کنیم و با این روحیه ایمانی و معنوی که شما دارید همراه کنیم از هر چه آفتاب بر آن می‌تابد بهتر است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان فارس نیز با بیان اینکه یکی از جهت‌گیری‌های کمیته امداد، توسعه انفاق و نیکوکاری و گسترش سنت‌های حسنه اسلامی است، گفت: یکی از بزرگترین برجستگی‌های استان فارس، نیکوکار بودن مردم استان و بی‌تفاوت نبودن نسبت به حال یکدیگر است و ما باید زمینه هم‌افزایی مردم و خیرین در این راه را فراهم کنیم.

مرتضی موصلی یکی از اهداف کمیته امداد در سال جاری را حرکت جمعی در مسیر تحقق منویات مقام معظم رهبری به ویژه در راستای شعار سال عنوان کرد و افزود: استفاده از ظرفیت مردم در راستای جهش تولید یکی از مهم‌ترین راهبرد‌های ما در سال 1403 خواهد بود.

وی با بیان اینکه شناسایی و معرفی الگو‌های موفق در میان خیرین، یکی از کار‌هایی است که می‌تواند در زمینه ترویج کمک به نیازمندان موثر باشد، گفت: به‌عنوان مثال مجموعه‌ای را می‌شناسیم که بیش از 400 مسکن را برای خانواده‌های نیازمند در دست احداث دارند، برخی موسسات از ظرفیت‌های خیرین استان فارسی خارج از کشور استفاده می‌کنند و بعضی دیگر هم در عرصه بین‌المللی فعالیت دارند که ما در تلاش هستیم تا از این الگو‌ها استفاده کنیم.

نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان فارس با تاکید بر اینکه نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی، انقلابی و حاکمیتی است، گفت: کمیته امداد امام راحل بیش از چهار دهه است که در عرصه خدمتگزاری و فراهم کردن زمینه خدمت شایسته به خانواده‌هایی که از نظر اقتصادی ضعیف هستند تلاش می‌کند و هدف اصلی کمیته بر توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه‌های مختلفِ اقتصادی، فکری، فرهنگی و اجتماعی است.

موصلی در پایان به محور‌های پیشنهادی خود در جهت هم‌افزایی ظرفیت‌ها پرداخت و گفت: ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار، توسعه کارکرد‌های کارآفرینی، احداث و یا خرید مسکن نیازمندان به خصوص با بهره‌گیری از ظرفیت نهضت ملی مسکن، کمک به تامین جهیزیه و تسهیل ازدواج، کمک به درمان بیماران صعب العلاج و زمین گیر، فراهم کردن زمینه تحصیل دانش‌آموزان و دانشجویان نخبه و هم‌افزایی در تامین منابع قرض الحسنه، از جمله مهمترین مسائلی هستند که آنها را در کمیته امداد دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • تبیین دستاوردهای نظام مقدس اسلامی؛ماموریت‌ مهم شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور
  • کار شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، جریان‌سازی فرهنگی است
  • ملت‌های مسلمان، یهودی، مسیحی و بودایی حقوق فلسطینیان را از کشورهای حامی رژیم صهیونیستی مطالبه می‌کنند
  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • رئیس سازمان بسیج: نگاه به ایران بعد از عملیات وعده صادق ارتقا پیدا کرد
  • تمام فتنه‌های علیه کشور با حضور مردم خنثی شد
  • بیش از ۴۰ راهپیمایی حمایت از مردم غزه در کرمان برگزار شد