Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-05@23:58:59 GMT

برنامه مجلس برای مشکل خام‌فروشی نفت چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۷۷۲۳۰

برنامه مجلس برای مشکل خام‌فروشی نفت چیست؟

ساعت24 -نماینده لارستان در مجلس یازدهم بیان کرد: قراردادهای مختلفی در زمینه تولید نفت و گاز وجود دارد که نسبت به آنها انتقاداتی وجود دارد و باید آنها را ترمیم، چکش‌کاری کنیم و نقاط ضعفشان برطرف شود.

اعتمادآنلاین حسین حسین‌زاده، نماینده لارستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای جلوگیری از خام‌فروشی نفت باید تصمیمات و اقداماتی انجام شود، گفت: ابتدا باید نقشه راه کامل جامع انرژی کشور با مکان یابی‌های واقعی و نه سیاسی تهیه شود، سپس با توسعه صنایع پایین‌دست پتروشیمی و تکمیل زنجیره، ارزش این نقشه راه را عملیاتی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در حال حاضر در حدود 57 مجتمع پتروشیمی بزرگ در کشور وجود دارد که 66 میلیون تن محصول تولید می‌کنند. در صنایع بالا دستی به ازای هر 610 تن در پتروشیمی، یک شغل ایجاد می‌شود اما در صنایع پایین‌دستی به ازای هر 57 دهم تن یک شغل ایجاد می‌شود که این نشان‌دهنده این است که توسعه صنایع پایین دست، بسیار اقتصادی است زیرا دارای ارزش افزوده و اشتغالزایی بالایی است.

نماینده مردم لارستان در مجلس ادامه داد: اقدام دیگری که باید برای توسعه صنایع نفت و گاز انجام دهیم این است که توسعه بازار پلیمرها و تولید مواد اولیه، توسعه تولید گاز و همچنین تبدیل گاز ترش به شیرین و غیره را در دستور کار قرار دهیم.

حسین‌زاده بیان داشت: یکی دیگر از اقداماتی که میتوانیم در این زمینه انجام دهیم، فرهنگسازی است. در حال حاضر مصرف گاز در کشور ما 5 برابر اروپا و 1.5 برابر مصرف کشور چین است . با فرهنگسازی می توانیم در این زمینه صرفه‌جویی کنیم و از این طریق گاز را به کشورهای دیگر نیز صادر کنیم.

وی اضافه کرد: باید در زمینه انرژی‌های نو و توسعه مزرعه‌های انرژی خورشیدی ورود کنیم. با توجه به اینکه در زمینه توسعه انرژیهای تجدیدپذیر قانون داریم باید نظارت کنیم که قانون به درستی اجرا شود.

نماینده مردم لارستان در مجلس یازدهم اظهار کرد: قراردادهای مختلفی در زمینه تولید نفت و گاز وجود دارد که نسبت به آنها انتقاداتی وجود دارد و باید آنها را ترمیم، چکش‌کاری کنیم و نقاط ضعفشان برطرف شود. تلاش میکنیم در مجلس یازدهم این اقدامات را انجام دهیم.

منبع:تسنیم

منبع: ساعت24

کلیدواژه: مجلس لارستان در مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۷۷۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکزملی مغز توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران ایجاد و راه اندازی می‌شود.

این مرکز با هدف توسعه کمی وکیفی پژوهش‌های بینرشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی درزمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث خود را در  مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران، طی می‌کند.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به‌صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی وآموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

مرکز ملی مغز ماهیت اصلی آن عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بینرشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی می‌باشد. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بینرشته‌ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از اُفت عملکرد‌های شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

هم‌زمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال در سالمندی» نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال دیتا بانک جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تاسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه‌های اولویتدار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی؛ راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محمد مهاجری : جناب آقای رئیسی! به‌قول حاج‌ حسین‌ آقای‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • گفتمان غرب در حال فروپاشی است
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب