Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویترز جمعه گزارش داد که آمریکا قصد دارد دستکم ۴۰ فروند نفتکش خارجی دیگر را به دلیل همکاری با ونزوئلا تحریم کند.

به گزارش ایرنا، چهار منبع آگاه به این خبرگزاری اعلام کردند که این نفتکش‌ها شامل ۲۵ ابرتانکر و ۱۷ کشتی کوچک است و هنوز تصمیمی در این زمینه اتخاذ نشده است.

وزارت خزانه‌داری آمریکا هفته جاری چهار شرکت کشتیرانی را به دلیل انتقال نفت ونزوئلا تحریم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آمریکا اوایل سال ۲۰۱۹ نیز شرکت دولتی نفت ونزوئلا را تحریم کرد. همچنین ۲ هفته پیش یک قاضی ایالات متحده مجوز ادامه فروش پالایشگاه‌ها و تأسیسات نفتی متعلق به شرکت سیتگو CITGO ونزوئلا را که در خاک آمریکا قرار دارند، صادر کرد.

بر اساس این حکم، قاضی ارشد «لئونارد پی استارک» به شرکت استخراج معدن طلای «کریستالکس» کانادا امکان داده می‌شود که زیان یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری خود را ناشی از مصادره اموالش در دوره حکومت هوگو چاوز رییس جمهوری فقید این کشور، جبران کند.

دولت ونزوئلا از دهه ۱۹۸۰ مالکیت سیتگو را در اختیار دارد. این شرکت دارای سه پالایشگاه در ایالت‌های لوئیزیانا، تگزاس و ایلینوی و همچنین شبکه‌ای از خطوط لوله است که از ۲۳ ایالت آمریکا می‌گذرند و پنج تا ۱۰ درصد بنزین مصرفی شهروندان ایالات متحده را تأمین می‌کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/0034O1

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آمریکا نفتکش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۴۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حیدر محمدی، در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران، گفت: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می شود، افزود: یکی از مؤلفه های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

محمدی با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین، «رزان سلوطه» معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه، گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت های خوبی در زمینه های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن های موردنیاز، ما را یاری کند.

کد خبر 6093750 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • حمله پهپادی اوکراین به مناطقی در روسیه
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • دیدنی های امروز؛ اعتراضات ضداسرائیلی در آمریکا
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • اعتراض دانشجویان حامی فلسطین به دانشگاه «سوربن» رسید
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • کلنگ زنی مینی پالایشگاه دهدشت/ تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین
  • پالایشگاه‌های فراسرزمینی، استراتژی مهم دولت سیزدهم در افزایش صادرات نفت