Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-26@00:47:23 GMT

چگونه ترس از «کرونا» را کنترل کنیم؟

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۸۸۶۰۸

چگونه ترس از «کرونا» را کنترل کنیم؟

یک روانپزشک گفت: مردم برای مقابله با ترس و فوبیا باید از یک منبع خاص اطلاعات کرونا را دنبال کنند. همچنین افراد باید به جای داشتن استرس که بدلیل تغییر یک موقعیت محیطی ایجاد می شود با شرایط خود را وفق دهند تا کمتر دچار اضطراب شوند.

عاطفه قنبری روانپزشک در پاسخ به نگرانی مطرح شده مردم در سامانه 4030 ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و وزارت بهداشت مبنی بر چگونگی مراقبت از سلامت روانی افزود: معمولا افرادی که خانواده خود را به دلیل ویروس کرونا از دست می دهند بدلیل اینکه نمی توانند در دوران کرونا از پشتیبانی و همدردی فامیل و دوستان خود برخوردار باشند و روند سوگ طبیعی را طی کنند نسبت به دیگر افراد جامعه دچار سوگواری بیمار گونه می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیماری سوگوار گونه مشکلات زیادی را برای افراد خانواده ایجاد می کند، اظهار داشت: مرگ یک عضو خانواده بر اثر کرونا به صورت غیر منتظره برای دیگر اعضای خانواده اتفاق می افتد و همین موضوع ترس و هراسی برای آنها ایجاد می کند.

این روانپزشک در ادامه تاکید کرد: بیشتر افراد حتی با وجود اینکه عضوی از خانواده خود را بدلیل کرونا از دست نداده‌اند اما دچار نوعی ترس و فوبیا از کرونا می شوند.

قنبری به نکته‌هایی که افراد جامعه باید در دوران کرونا مدنظر بگیرند اشاره کرد و گفت: افراد باید سعی کنند اطلاعات خود را واقع‌گریانه کنند چراکه گاهی شبکه‌های مجازی باعث شده که اطلاعات زیادی از منابع مختلف در اختیار مردم قرار گیرد و صحت این اطلاعات به خوبی مشخص نشود. بمباران خبری منفی در کنار آمارهای غلط می‌تواند اضطراب مردم را افزایش دهد به همین دلیل باید کمتر پیگیر اخبار منفی باشند.

وی ادامه داد: مردم برای مقابله با ترس و فوبیا باید از یک منبع خاص اطلاعات کرونا را دنبال کنند. همچنین افراد باید به جای داشتن استرس که بدلیل تغییر یک موقعیت محیطی ایجاد می شود با شرایط خود را وفق دهند تا کمتر دچار اضطراب شوند.

به گفته این روانپزشک، کرونا یک استرس است و استرس در نوع خود هم می تواند منفی باشد و هم مثبت اما پیامدهای آن می تواند در فرد تغییراتی ایجاد کند. گاهی حتی یک فرد با وجود مبتلا شدن به ویروس کووید 19 سعی می کند با استفاده از امکانات و رعایت نکات بهداشتی این بیماری را شکست دهد.

قنبری اضافه کرد: ممکن است فرد دیگری حتی با وجود مبتلا نشدن به ویروس کووید 19 دچار اضطراب و نگرانی بسیار شود و کنترل زندگی خود را از دست دهد و ترس از دادن عزیزانش مشکلات و درگیری فکری زیادی برای این فرد به وجود بیاورد که منطقی نیست و فرد را از عملکرد مثبت دور می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۸۸۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین

در مراسمی از ۲۹ نفر از زوجین شهرستان قزوین و ۴ نفر از بانوان دهه شصتی دارای فرزند تجلیل به عمل آمد.

علیخانی مدیر کل امور بانوان استانداری در این مراسم گفت: طبق پژوهش‌های انجام شده دهه شصتی‌ها جزو سرمایه‌های این کشور هستند و مسائل و مشکلات خودشان را هم دارند و امیدواریم با توجه به مهارت‌هایی که دارند زندگی آرام و پر مهری را تجربه کنند.

علیخانی افزود: مرکز خدمات ازدواج در حال راه اندازی است و خدماتی در حوزه مشاوره و تسهیلات و مسائل ازدواج به افراد تعلق می‌گیرد که به زودی انجام خواهد شد. افرادی که وارد مرحله زندگی مشترک شده اند می‌توانند از خدمات این مرکز استفاده کنند. چون افراد از دو خانواده متفاوت هستند نیاز به گذشت و مهارت زیادی هست تا زندگی‌ها دوام پیدا بکند و شرایط آرامش برای تربیت خودمان و فرزندانمان فراهم شود.

حجت الاسلام محمد حسینی کارشناس امور خانواده هم در این مراسم گفت: مادران امانت داران فرزندانشان هستند و به گفته شهید مطهری هیچ مقامی بالاتر از مادری برای یک زن نیست.

وی بهترین زمان برای فرزند آوری بعد از ازدواج را شناخت قابلیت‌های لازم برای والد شدن، پذیرش روانی برای بچه دار شدن هر دو زوج، پشتیبانی از همسر عنوان کرد.

خیری فر مشاور امور بانوان اداره کل ثبت اسناد استان گفت: با توجه به کاهش آمار ازدواج جوانان دهه شصت تصمیم شد برای ترغیب به ازدواج از زوجینی که در سال ۱۴۰۲ ازدواج کرده اند تجلیل به عمل آید و برای حمایت از فرزند آوری این افراد هدیه‌ای به مبلغ دو میلیون و پانصد هزارتومان به صورت بن خرید سیسمونی به افراد اهدا شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • مد جدیدی به نام طالع بینی؛ با متولدین این ماه وارد رابطه نشوید!
  • سوءاستفاده از احساسات زنان با پیج مادر
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • وزیر کشور: اجرای حجاب یک دستور قانونی است/ بانوانی که در این زمینه دچار اهمال و غفلت باشند با تذکر باید به آن احترام گذارند؛ اگر توجه نکنند طبق قانون ورود می‌شود/ فراجا با ورود افراد آموزش دیده اقدام به اجرای طرح نور کرده است
  • نصب پابند الکترونیک به ۳۰۰ سارق سابقه دار در غرب استان تهران
  • قارچ سمی ، خانواده ای را در شیراز راهی بیمارستان کرد
  • ویژگی‌های افراد پر انرژی