Web Analytics Made Easy - Statcounter

نسیم جک از مردم شهرستان های چابهار و دشتیاری و کنارک درخواست کرد با توجه به کمبود خون در این روزهای سخت، برای اهدای خون، این عمل خیرخواهانه شرکت کنند و در این روزها بیماران تالاسمی را تنها نگذارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، به دنبال پیشروی بیماری کرونا، آمار اهدای خون به قابل توجهی کم شده است، کاهش مراجعه مردم به مراکز اهدای خون به دلیل کم شدن میزان تردد افراد در سطح شهر و نگرانی افراد از انتقال ویروس کرونا از جمله دلایل کاهش میزان مراجعه مردم برای اهدای خون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شهروندان نوع‌دوست توجه داشته باشند که ترس از کرونا موجب این نشود که اهدای خون را فراموش کنند، نیاز به خون همیشگی است مخصوصا برای بیماران خاص و تالاسمی ها که نیاز مبرم دارند و به کمک این بیماران بشتابیم.

 ادامه دار بودن شیوع بیماری کرونا در استان سیستان و بلوچستان و چابهار سبب کاهش چشمگیر اهداکنندگان خون شده و با وجود مصرف بالای خون در چابهار به سبب وجود بیماران تالاسمی، انتقال خون و بیمارستان امام علی (ع) این شهرستان با کمبود شدید خون و فرآورده های خونی روبرو شده اند.

این ویروس از طریق خون منتقل نمی‌شود و از سوی دیگر با اهدای یک واحد خون می‌توان جان سه نفر را نجات داد.

انتقال خون چابهار در دو شیفت صبح و عصر پذیرای اهداکنندگان خون است

نسیم جک؛ رئیس انجمن حمایت از بیماران تالاسمی شهرستان چابهار در گفت و گو با خبرنگار ما، با اشاره به اینکه این روزهای بحرانی شیوع کرونا برای بیماران تالاسمی ما مشکل‌آفرین شده است بیان کرد: به دلیل پیشروی و افزایش مبتلایان به ویروس کرونا، مراجعه به مرکز اهدای خون در چابهار به شدت کاهش یافته و همین موضوع باعث شده تا در خون رسانی به بیماران تالاسمی دچار مشکل جدی شویم.
 
وی با بیان اینکه اوضاع اهدای خون در چابهار مناسب نیست افزود: روزانه تعداد مراجعین بسیار اندک است در حالی که انتقال خون شهرستان در ۲ شیفت صبح و عصر پذیرای اهداکنندگان خون است و از مردم خیر و نیکوکار در خواست می شود در این شرایط بسیار بحرانی به کمک انتقال خون بشتابند. 

رئیس انجمن حمایت از بیماران تالاسمی شهرستان چابهار ادامه داد: بیماران تالاسمی روزانه حدود 100 کیسه خون نیاز دارند ولی هم اینک با کمبود شدید خون برای ارائه به این بیماران مواجه هستیم و در شرایط کنونی با بیماری کرونا به هر فرد فقط یک کیسه خون تزریق می شود.

وی افزود: هر کودک تالاسمی بطور متوسط  هر۲۰ روز یک بار نیاز به خون پیدا می‌کند و این بستگی به شدت بیماری دارد با این اوضاع نیاز شدید اهدای خون احساس می شود.
 
جک با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی بیماران تالاسمی، کمبود خون است اذعان کرد: بیماران تالاسمی به دلیل تزریق متعدد خون همیشه با کمبود خون مواجه هستند و خون تازه و شسته شده بسیار کم است.
 
نیاز فوری گروه های خونی O و A

وی با بیان اینکه به اکثر گروه های خونی نیاز فوری داریم گفت: به تمام گروه های خونی و پلاکت نیاز فوری داریم ولی گروه های خونی منفی و گروه های خونی +Aو O+ بیشتر نیاز است و از افراد واجد شرایط برای اهدا خون درخواست می شود که یاریگر بیماران نیازمند تالاسمی در تامین خون های مورد نیاز باشند.
 
رئیس انجمن حمایت از بیماران تالاسمی شهرستان چابهار با اشاره به وضعیت نامناسب مالی اکثر بیماران تالاسمی خاطر نشان کرد: اکثر بیماران تالاسمی روستایی هستند و از وضعیت مالی خوبی برخوردار نیستند شرایط رفت و آمد برای این بیماران تالاسمی سخت است و در مواقعی خون به اندازه کافی موجود نیست و نمی توانند هر روز این مسیر بروند.
 
جک از مردم شهرستان های چابهار و دشتیاری و کنارک درخواست کرد با توجه به کمبود خون در این روزهای سخت، برای اهدای خون، این عمل خیرخواهانه شرکت کنند و در این روزها بیماران تالاسمی را تنها نگذارند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیماران تالاسمی گروه های خونی انتقال خون اهدای خون کمبود خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۰۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی بعد از ظهر جمعه در حاشیه بازدید از سد دیورش در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سد دیورش حدود ٧۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، اظهار کرد: این پروژه آبرسانی ۵ شهر و ٢٨ روستا را تحت پوشش قرار داده، بر این اساس، خط انتقال هم در این منطقه آغاز شده به گونه‌ای که پیمانکاران مشغول به کار هستند.

وی با تاکید بر تسریع در انجام این پروژه و تأمین منابع آبی مورد نیاز شهرستان رودبار افزود: بازسازی و نوسازی شبکه‌های رودبار و رستم آباد نیز در دستور کار قرار گرفته تا از هدر رفت آب جلوگیری شود.

استاندار گیلان با اشاره به ظرفیت مخزن ٣٠ میلیون مکعبی سد دیورش ادامه داد: با وجود اینکه این سد در حال تکمیل شدن است می‌تواند همزمان ۵ متر مکعب آب را تأمین کند از طرفی رودخانه‌ها هم جاری بوده و در پایین دست هم مشکلی برای استفاده از آب و کشاورزی وجود ندارد.

عباسی با بیان اینکه برای این پروژه آبرسانی تا کنون ٣٠٠ میلیارد تومان هزینه شده و تقریباً ٧٠٠ میلیارد تومان دیگر نیز نیاز به تخصیص منابع وجود دارد، گفت: در تلاش هستیم تا از منابع استانی، ملی و سفر آقای رئیس جمهور به استان گیلان تخصیص منابع صورت بگیرد.

کد خبر 6095863

دیگر خبرها

  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • اهدای ۴۴۰۹ سری جهیزیه به نوعروسان هرمزگانی
  • ثبت پنجمین اهدای عضو طی سالجاری درچهارمحال وبختیاری
  • اهدای ۸ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در هریس
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • اهدای عضو دانش‌آموز اهل لالی به ۳ بیمار جان دوباره بخشید