Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@21:30:23 GMT

روش کم‌هزینه‌ای برای بهبود کارآیی پنجره‌های هوشمند

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۳۷۸۳

روش کم‌هزینه‌ای برای بهبود کارآیی پنجره‌های هوشمند

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، روش کم‌هزینه‌ای ابداع کرده‌اند که می‌تواند به رنگ‌آمیزی هوشمند پنجره‌ها و کاهش مصرف انرژی کمک کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از تک‌اکسپلور، پژوهشگران "دانشگاه کلرادو بولدر"(CU Boulder)، روشی برای کنترل رنگ‌آمیزی هوشمند پنجره‌ها ابداع کرده‌اند تا شاید این کار با هزینه کمتر و به صورت کارآمدتری انجام شود و نسبت به روش‌های کنونی، دوام بیشتری نیز داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 پژوهشگران در این بررسی که به سرپرستی پروفسور "مایک مک‌گی"(Mike McGehee)، استاد بخش مهندسی و علوم کاربردی دانشگاه کلرادو بولدر صورت گرفته است، از یک روش برگشت‌پذیر "آبکاری الکترولیتی" (Electrodeposition) استفاده کردند که با استانداردهای صنعتی کنونی، متفاوت است.

مک‌گی در این باره گفت: آنچه ما در این پژوهش انجام داده‌ایم، ساخت یک سلول الکتروشیمیایی است. ما در این روش، یک الکترود شفاف و یک الکترود با یون‌های فلز در اختیار داریم. صفحه فلزی نازک با تغییر ولتاژ، راه نور را مسدود می‌کند.

پژوهشگران در مقاله این پژوهش، به صورت مفصل توضیح داده‌اند که فلز چگونه می‌تواند با آبکاری الکترولیتی، روی یک الکترود شفاف قرار بگیرد تا راه نور را مسدود کند و سپس با دستکاری ولتاژ، از آن جدا شود تا پنجره دوباره شفافیت خود را به دست آورد. این پژوهش به صورت قابل توجهی، نحوه به کار بردن الکترولیت‌ها را برای رسیدن به نتایج مطلوب مورد بررسی قرار می‌دهد.

مک‌گی ادامه داد: فناوری پنجره هوشمند، به کاربران امکان می‌دهد تا میزان نور خورشید و گرمایی که به خانه وارد می‌شود را بدون از بین بردن دید خود تنظیم کنند. رنگ کردن پنجره‌ها این امکان را فراهم می‌کند که با حفظ حریم خصوصی، نور طبیعی بیشتری به خانه بتابد و پیامدهای مثبتی از جمله کاهش مصرف انرژی داشته باشد. چنین پنجره‌هایی با وجود داشتن ویژگی‌های مثبت، هزینه بالایی دارند و مشکلاتی را نیز شامل می‌شوند که ما در مقاله خود به آن اشاره کرده‌ایم.

این روش جدید نهایتا می‌تواند به تولید شیشه‌هایی منجر شود که رنگ‌های مطلوب‌تری نسبت به رنگ‌های حاصل از فناوری‌های دیگر دارند و رنگ‌آمیزی آنها نیز با سرعتی بیش از فناوری‌های دیگر انجام می‌شود.

محصول نهایی این روش نسبت به روش‌های دیگر، هزینه کمتری به همراه دارد.

مک‌گی اضافه کرد: تخمین هزینه‌های این کار دشوار است اما از آنجا که تولید پنجره با این فناوری جدید، به ابزار خاص و بزرگی نیاز ندارد، می‌توان گفت که ساخت شیشه‌ها با سرعت انجام می‌شود؛ در نتیجه هزینه کمتری هم دارد.

این پژوهش، در مجله "Joule" به چاپ رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پنجره هوشمند رنگ شيشه فناوري پنجره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۳۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود

امام جمعه شیراز گفت: در کشور ما و همه دنیا بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود لذا ما باید به نقطه‌ای برسیم تا حق کارگران درست و منصفانه قسمت شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اتفاق اعضاء شورای عالی کار و تشکیلات کار و کارگری فارس ضمن تبریک روز جهانی کار و کارگر، اظهار داشت: امیدوارم جامعه کارگری ما در آینده این کشور و آینده دنیا بتواند به عنوان یک مجموعه نمونه‌ای که عدالت، رفاه، خدمت و تولید را به اوج می‌رساند مطرح شود، طبیعتاً برای رسیدن به چنین هدفی از کارفرما، کارگر، دولت و مجموعه‌های مردمی و علمی باید تلاش کنند تا این مسیر بسیار طولانی را طی کنیم.

وی افزود: ما ادعای بزرگی داریم که ملتی با فرهنگ چند هزار ساله هستیم و آرزو و آرمان بزرگی نیز داریم و می‌گوییم ایرانیان زمینه ساز عدالت جهانی هستند و این ادعا در طول تاریخ ما تکرار شده است پس از این جهت باید خود را آماده کار و تلاش کنیم.

امام جمعه شیراز در خصوص رتبه‌سنجی‌ها، بیان کرد: این کار بد نیست و نشان دهنده این است که به نوعی در بین مجموعه‌های فعال در کشور دارای رتبه هستیم، اما باید توجه داشته باشیم که از یکطرف با وضعیت موجود و از طرف دیگر با آرمان‌های خود باید شرایط را بسنجیم تا در ادامه بتوانیم یک حرکت معقول متناسب به سوی پیشرفت داشته باشیم، اگر صرفا خودمان را با وضعیت کشور بسنجیم در چند سال گذشته و در بحث مقامات ملی استان فارس عقب‌گرد داشته‌ایم در حالیکه مقام معظم رهبری فرمود فارس در قله است. 

آیت‌الله دژکام افزود: ما در قله بودیم و باید در قله بمانیم و برای در قله بودن همه دوستان از مدیران دولتی تا کارفرمایان و کارگران عزیز باید تلاش کنند و از نقش خودمان به عنوان استان پیشران در عرصه‌های مختلف تولید تا فرهنگ تنزل نکنیم.

وی با اشاره به مشکل جهانی آب و ...، گفت: امروز باید کاری کنیم تا گذران دنیا بر ما آسان شود و تحمل پیدا کنیم. چه چیزی باعث می‌شود در دنیا زندگی را تحمل کنیم؟ یکی از موارد عدالت است و برای همین است که امیرالمؤمنین هر هفته در خطبه‌های نمازجمعه می‌خواندند و ما نیز به تبعیت از ایشان در خطبه می‌خوانیم که «إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُ بِالْعَدْلِ».

نماینده ولی فقیه در استان فارس در خصوص نامگذاری روز نام کار و کارگر گفت: به خاطر اینکه به صورت سنتی در طول تاریخ دنیا کارفرمایان زورشان می‌رسید و حق کارگران درست ادا نمی‌شد روز کارگر را گذاشتند که حق کارگران عادلانه داده شود، اما بحث یک روز یا یک هفته خاص در طول سال نیست و همیشه در کشور ما و همه دنیا بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود. ما باید به نقطه‌ای برسیم تا همینی که هست منصفانه قسمت شود و اصل همین است.

آیت‌الله دژکام ادامه داد: در بحث تولید اول باید پول را تولید کنید و اینکه رهبری می‌فرماید دانش بنیان‌ها به کمک بیایند برای این است که هزینه تولید کم شود و سود خالص اضافه شود و به کارگر سهم و سود بیشتر داده شود و در این زمینه باید کار شود وگرنه اوضاع همین خواهد ماند.

امام جمعه شیراز در پایان با بیان اینکه هزینه تولید در قسمت‌هایی آنقدر زیاد است که آسیب می‌بینیم و اگر کار بر پایه دانش جلو نرود بعد از مدتی شکست روی شکست است و روی این مسائل باید فکر کنیم و از آدم‌های بصیر استفاده کرده و هزینه برای آن بپردازیم، گفت: برخی‌کارخانه‌ها مرکز تحقیقات دارند یعنی اینکه می‌خواهند کیفیت را افزایش دهند و هزینه تولید کمتر شود و جنس تولیدی بهتر با هزینه کمتر به دست بیاید. انشاءالله در این مسیر همه به یکدیگر کمک دهیم و برنامه‌ریزی کنیم تا به نتایج مطلوب برسیم.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • طرح پایش هوشمند سارقان سابقه‌دار با پابند الکترونیکی در گفت و گو با رئیس پلیس آگاهی پایتخت | ماجرای سرقت دو سارق با پابند الکترونیکی چه بود
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • فرمولی ساده برای اینکه هرگز به آلزایمر مبتلا نشوید